Micko8 Posted June 24 Posted June 24 Kada je Milutinov heteo da predje u Zvezdu??? Taj slucaj mi nije poznat. Milutinova su navijaci Partizana izvizdali a Kukoca, Radju i koga vec jos docekali glasnim aplauzima i ovacijama na istoj utakmici. Toliko o njima 1
Nikodije Posted June 24 Posted June 24 2 minutes ago, booyaka said: "Gospodine Robija, pogrešili ste broj" @bags banuj ga, upotrebio je ovu gnusnu reč na "r" 2 1
Wilde Posted June 24 Posted June 24 12 minutes ago, Micko8 said: Kada je Milutinov heteo da predje u Zvezdu??? Taj slucaj mi nije poznat. Milutinova su navijaci Partizana izvizdali a Kukoca, Radju i koga vec jos docekali glasnim aplauzima i ovacijama na istoj utakmici. Toliko o njima Kada je odlazio iz KKP 2015. Navodno je postojao dogovor, ali mu je sugerisano da ne bi valjalo da deli naciju™. 1 2
Ros Posted June 24 Author Posted June 24 52 minutes ago, harper said: Obradovic je kontaktirao Dobrica kao sto je ranije zvao Kalinica i Bjelicu, domacih igraca a da imaju instant evroligaski kvalitet nema previse i svaki od njih bi dobro dosao. Na taj poziv je mogao samo dobije jedno uctivo - hvala ali nemojte me vise zvati. kako je ono nemanja rekao: igrao bih za obradovica, ali ne u beogradu 1
Popular Post Milosh76 Posted June 24 Popular Post Posted June 24 Dragan Kapičić, proslavljeni jugoslovenski reprezentativac, preminuo je u ponedeljak ujutru u 76. godini. Kapičić je rođen 7. avgusta 1948. godine, a najveći deo igračke karijere proveo je u Crvenoj zvezdi, u kojoj je bio od 1965. do 1977. godine. Posle toga je nastupao i za Saturn iz Kelna od 1977. do 1981. godine. Ostaće upamćen kao najbolji strelac u istoriji Crvene zvezde, sa kojom je dva puta osvojio domaći šampionat (1969. i 1972), a tri puta je podigao trofej namenjen pobedniku Kupa (1971, 1973. i 1975). Takođe, osvojio je Kup pobednika kupova 1974. godine, kad je u Udinama savladana Zbrojovka iz Brna. Bio je i šampion nemačke lige 1981. godine. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 30 utakmica na evropskim prvenstvima, na svetskim prvenstvima je sakupio 13 mečeva, devet nastupa zabeležio je na Olimpijskim igrama, a još 19 na Balkanskim igrama. Osvajač je sedam zlatnih medalja: Balkanijada (1968, 1969, 1970, 1972, 1973), Svetsko prvenstvo u Ljubljani (1970) i Evropsko prvenstvo u Beogradu (1975). Takođe, sa nacionalnim timom osvojio je srebrne medalje na EP u Italiji (1969), u Nemačkoj (1971) i na Svetskom prvenstvu u Portoriku (1974). Kapičić je 2007. godine bio izabran i za predsednika Košarkaškog saveza Srbije. Datum i mesto sahrane biće naknadno objavljeni. 22
booyaka Posted June 24 Posted June 24 (edited) Džoš Nibo? Edit: uzeo ga Armani, po svemu sudeći. Edited June 24 by booyaka 1
Popular Post fandorin Posted June 24 Popular Post Posted June 24 Kaponja. Najbolji strelac. Kad je podneo ostavku na mesto predsednika kluba ostavio u sefu 700k dojče maraka od transfera Stojakovića koje su posle nestale. Simbol dostojanstva i pristojnosti. 12 4
Ivo Petović Posted June 24 Posted June 24 Pocivaj u miru Kaponja. Prvi komsija u najranijem detinjstvu. Jedno od prvih secanja kao klincu je bilo kad Moka sa tadasnjom zenom odlazi od njega i dere se kako su ih opeljesili (na pokeru)...naravno, cale mi je objasnio tad ko su ta dvojica... 5
Popular Post bradilko Posted June 24 Popular Post Posted June 24 6 minutes ago, Eleniko said: Posle Jova ode i Dragan. prerano ode dragan. jovo je docekao skoro 90. kod njega sam upoznao cosica, kicu, moku .. tad se reprezentacija skupljala u palasu. ljuljali me kica i ko zna koji igraci. secam se cosica, kaze mu moj cale, da sedne normalno tj da se ispravi da se ne stidi svoje visine iako je previsok ali da nije on kriv za to hahaha. ovo da ga utesi. i ona prica da je nekad gledao dvometrase kao magarce ali kad je dragan porastao promenio je misljenje. dragan je bio mnogo dobar covek. dobrodusan, pun nekih svojih nemira. trpeo je mnogo i mnogo je prastao. sve je gledao sa nekim razumevanjem. bio je vise od kosarkasa, necijeg sina. uopste veoma delikatna i slozena licnost. voleo je zvezdu. ali onako stvarno. e jedino sa novoselom nije mogao. pricao je kad je jednom igrao neku utakmicu u zvezdi a novosel bio ispod kosa u publici, nije mogao kos da pogodi. valda je novosel forsirao praju i nije se gurao da bude kapiten zvezde umesto simonovica iako je on bio zvezdino dete a duci dete sloge iz kraljeva. jebem mu boba odvesce me ovo u ne znam ni sam gde. srecom mora se izvoditi moja kiki i mora se raditi od sabajle 13 2
Ivo Petović Posted June 24 Posted June 24 (edited) Sad me podseti koliko je rano tek Cosic otisao. Za njega svi kazu da je bio najbolji covek koji je ikada postojao. Edit: mislim da je Kaponja isao na njegovu sahranu, u ona grozna vremena...mozda cak jedini odavde Edited June 24 by Ivo Petović 4
bradilko Posted June 24 Posted June 24 8 minutes ago, Ivo Petović said: Sad me podseti koliko je rano tek Cosic otisao. Za njega svi kazu da je bio najbolji covek koji je ikada postojao. Edit: mislim da je Kaponja isao na njegovu sahranu, u ona grozna vremena...mozda cak jedini odavde veliki prijatelji su bili na sahranu drazenovu1993-e iz beograda su isli dragan i dujan. ovako prisecam se usput. mozda i gresim. 3
fandorin Posted June 24 Posted June 24 (edited) 27 minutes ago, Ivo Petović said: Sad me podseti koliko je rano tek Cosic otisao. Za njega svi kazu da je bio najbolji covek koji je ikada postojao. Edit: mislim da je Kaponja isao na njegovu sahranu, u ona grozna vremena...mozda cak jedini odavde Da, jedini je otišao i na grob položio Zvezdin venac. U maju 1995. Edited June 24 by fandorin 6 1 1
Recommended Posts