Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

"Gospodine Robija, pogrešili ste broj"

• Haha 3
Posted

Kada je Milutinov heteo da predje u Zvezdu??? Taj slucaj mi nije poznat. Milutinova su navijaci Partizana izvizdali a Kukoca, Radju i koga vec jos docekali glasnim aplauzima i ovacijama na istoj utakmici. Toliko o njima:fantom:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, booyaka said:

"Gospodine Robija, pogrešili ste broj"

@bags banuj ga, upotrebio je ovu gnusnu reč na "r"

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted
12 minutes ago, Micko8 said:

Kada je Milutinov heteo da predje u Zvezdu??? Taj slucaj mi nije poznat. Milutinova su navijaci Partizana izvizdali a Kukoca, Radju i koga vec jos docekali glasnim aplauzima i ovacijama na istoj utakmici. Toliko o njima:fantom:

Kada je odlazio iz KKP 2015. Navodno je postojao dogovor, ali mu je sugerisano da ne bi valjalo da deli naciju™.

• +1 1
  • Haha 2
Posted
52 minutes ago, harper said:

Obradovic je kontaktirao Dobrica kao sto je ranije zvao Kalinica i Bjelicu, domacih igraca a da imaju instant evroligaski kvalitet nema previse i svaki od njih bi dobro dosao. Na taj poziv je mogao samo dobije jedno uctivo - hvala ali nemojte me vise zvati.

kako je ono nemanja rekao: igrao bih za obradovica, ali ne u beogradu

• +1 1
Posted (edited)

Džoš Nibo?

Edit: uzeo ga Armani, po svemu sudeći.

Edited by booyaka
  • -1 1
Posted

Posle Jova ode i Dragan.

Posted

Pocivaj u miru Kaponja. Prvi komsija u najranijem detinjstvu. Jedno od prvih secanja kao klincu je bilo kad Moka sa tadasnjom zenom odlazi od njega i dere se kako su ih opeljesili (na pokeru)...naravno, cale mi je objasnio tad ko su ta dvojica...

• +1 5
Posted (edited)

Sad me podseti koliko je rano tek Cosic otisao. Za njega svi kazu da je bio najbolji covek koji je ikada postojao.

Edit: mislim da je Kaponja isao na njegovu sahranu, u ona grozna vremena...mozda cak jedini odavde

Edited by Ivo Petović
  • +1 4
Posted
8 minutes ago, Ivo Petović said:

Sad me podseti koliko je rano tek Cosic otisao. Za njega svi kazu da je bio najbolji covek koji je ikada postojao.

Edit: mislim da je Kaponja isao na njegovu sahranu, u ona grozna vremena...mozda cak jedini odavde

veliki prijatelji su bili

na sahranu drazenovu1993-e iz beograda su isli dragan i dujan.

ovako prisecam se usput. mozda i gresim.

• +1 3
Posted (edited)
27 minutes ago, Ivo Petović said:

Da, jedini je otišao i na grob položio Zvezdin venac. U maju 1995.

Edited by fandorin
  • +1 6
  • Wub 1
  • Hvala 1