Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

On bi bio top, ali ne mora uopšte toliko potentan napadač da bude. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Razočaran sam malo, ali ne toliko da bih sada tražio krivce..jbg, igrali smo protiv jednog od glavnih favorita za plasman na F4.

Moglo je bolje, meč lopta je bila Bolombojevo hvatanje mrtve lopte, ali našli smo način da to nekako useremo, dešava se. 🤷

Inače, jedan od utisaka da se Punter preporodio nakon napuštanja komšija.

• Haha 1
Posted

Previše se kuka. Utakmica je lako mogla i tamo i vamo, desio se loš dan nekim igračima plus faktor Panter :dry:

Zanimljivo je koliko je koševa dato, a nama NN i Kenan nisu uopšte "radili", i Barsa je kamenjarila onoliko pa opet pune obe mrežice.

Samo da se ne ubiju u pojam sad, valja ići u goste u Madrid :isuse:

• +1 3
Posted
2 hours ago, Moća said:

Ovde tacno fali Petrusev i na 4 i na 5.

GaNBWb9XcAAvP4E.jpeg

Posted
8 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kod podbacivanja je bilo 20 sekundi za Zvezdin napad. Niko nije skontao da je Jago preveo loptu kad je na satu već bilo debelo 15 sekundi za napad. Trener popizdeo i dobio tehničku. Posle pogledali snimak i vratili loptu Barsi, ali tehnička ne može da se poništi.

Fala za pojasnjenje, gledao u kafani na mjut, pijani, pojma imao nisam zasto i kako lopta Barsi.

Al, opet, malo debilna ta primena pravila prevodjenja lopte nakon podbacivanja. Tri sec su prosle u otimanju za loptu, plus je izletela u aut u vazduh i tu otislo neko vreme. Sve to vreme, lopta je nicija. Osnov za sviranje mrtve, fcs?!
I onda ti timu koji je osvojio na podbacivanju oduzmes to ‘mrtvo’ vreme. Nije bas najidealniji koncept. 
Da, a sta su gledali kod samog otimanja za tu loptu, cini mi se da je pisalo ‘act of violence’ challenge? Ciji?

In other news, usro nas Vesnin sin, bmgusta…

Posted
7 hours ago, theanswer said:

Meni je samo nestvarno da izgleda ti treba da napraviš tehničku da bi se ta greška mogla ispraviti. Da ovi nisu napravili tehničku, ne bi bilo prekida i bilo bi nikom ništa? Ili bi mogli to da gledaju posle utakmice ili šta, ko to zna. 

Pa to. Istom logikom su nakon onih prvih pregledanja mogli da sviraju faul Parkeru jer je očigledno opalio Bolomboya po licu, a tu su gledali samo act of violence, odnosno radili po pravilima.

Pasmater

Posted

Za neutralne, bila je ekstra utakmica, ko ali-frejzer, razmena udaraca bez mnogo taktike i filozofije. Kako se kretao rezultat, pre bih rekao da je zvezda izgubila, nego sto je barsa dobila, kako inace i biva sa spancima, puste te da sam izgubis. Opet je izostalo ono blago domacinsko sudjenje, plus imam utisak da je direktno ostecena zvezda u situaciji kad bolomboj dobija udarac u lice, mislim od parkera (cini mi se da ga je zakacio po oku), drzi ruku preko ociju dok veseli cupa mrtvu loptu. Nedovicev faul u napadu iskreno ne bih svirao domacoj ekipi u ovakvoj zavrsnici.

Zvezda nosena publikom i timskom igrom, barsa individualni kvalitet. Mekintajer pokazao zasto nije za ovakve utakmice, kalinic zasto jeste. Omaleni karioka odlican, pogotovo u situaciji kad ostali bekovi sviraju kurcu. Mitrovic i dalje suvo zlato, uz precizno doziranu minutazu. Kod njih odlicni veseli i parker, panter za klasu bolji nego prosle sezone. Razocarali satoranski i laprovitola. Takodje, penjaroja iz a dzouk, i zbog toga bih se slozio sa ovima koji kazu da je ovo  grkov poraz

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, MeanM@ said:

Fala za pojasnjenje, gledao u kafani na mjut, pijani, pojma imao nisam zasto i kako lopta Barsi.

Al, opet, malo debilna ta primena pravila prevodjenja lopte nakon podbacivanja. Tri sec su prosle u otimanju za loptu, plus je izletela u aut u vazduh i tu otislo neko vreme. Sve to vreme, lopta je nicija. Osnov za sviranje mrtve, fcs?!
I onda ti timu koji je osvojio na podbacivanju oduzmes to ‘mrtvo’ vreme. Nije bas najidealniji koncept. 
Da, a sta su gledali kod samog otimanja za tu loptu, cini mi se da je pisalo ‘act of violence’ challenge? Ciji?

In other news, usro nas Vesnin sin, bmgusta…

Sat je nastavio da meri tek kad je Jago bio u posedu lopte. Mogao je ladno da prevede, ali prosto niko nije bio svestan sata. Tu bi Sfero trebao da odbije celom staffu od plate, ali tek prvo kad odbije sebi jer je imao i veće propuste.

Kod otimanja za loptu su gledali to što je u borbi za skok Parker udario Bolomboja po licu. Možda nije bio act of violence, ali bio je čist faul koji godpodža nije dunula. Posle se Bolomboj držao za lice, i to je dopustilo da mu Veseli zgrabi loptu.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, MocaVukotic said:

Za neutralne, bila je ekstra utakmica, ko ali-frejzer, razmena udaraca bez mnogo taktike i filozofije. Kako se kretao rezultat, pre bih rekao da je zvezda izgubila, nego sto je barsa dobila, kako inace i biva sa spancima, puste te da sam izgubis. Opet je izostalo ono blago domacinsko sudjenje, plus imam utisak da je direktno ostecena zvezda u situaciji kad bolomboj dobija udarac u lice, mislim od parkera (cini mi se da ga je zakacio po oku), drzi ruku preko ociju dok veseli cupa mrtvu loptu. Nedovicev faul u napadu iskreno ne bih svirao domacoj ekipi u ovakvoj zavrsnici.

Zvezda nosena publikom i timskom igrom, barsa individualni kvalitet. Mekintajer pokazao zasto nije za ovakve utakmice, kalinic zasto jeste. Omaleni karioka odlican, pogotovo u situaciji kad ostali bekovi sviraju kurcu. Mitrovic i dalje suvo zlato, uz precizno doziranu minutazu. Kod njih odlicni veseli i parker, panter za klasu bolji nego prosle sezone. Razocarali satoranski i laprovitola. Takodje, penjaroja iz a dzouk, i zbog toga bih se slozio sa ovima koji kazu da je ovo  grkov poraz

sve5 ali surova istina staje u oneliner:

sami smo napravili 14 gluposti u 26sec kraja plus malo u produzetku a punter je bio majstor pa je iskoristio sve sto je ponudjeni and than some.

bolomboy sa agresijom umesto da drzi loptu, strucni stab + yago sa neprenosenjem lopte, canaan sa promasenom tehnickom (strucni stab ga sa klupe pusta da izvede), yago sa heatcheck tricom od 9metara u situaciji gde logika treba da rula, kalinari pre svega toga dva bacanja, bolomboy na kraju. nedovic isto iz teske klupe u igru kada se odlucuje.

sve u svemu, kada napravis toliko gluposti na samom kraju a punter napravi sve ono, mozes samo na sebe da se ljutis.

al nebitno, treba nam jedna pobeda u naredne dve tekme, isto kao i pre ove.

• +1 3
Posted

Bilo je svega i gomile izgubljenih lopti iz rutinskih poseda, mašenih bacanja i zaboravljenih Dauma na klupi, pa su opet morali da odigraju na gornjoj granici da bi nas dobili. Genijalna utakmica, beže nam sa lopate redovno.

• +1 3
Posted

Ostaje žal™, nekad nas sjebe Lotermozer, pa nam Mirotije zvekne iz auta, a nije slučajno što nam se na tekmi protiv njih koronom zarazio najveći Srbin svih vremena

20241018_174159.jpg.bc0070919233def48f6cfa29d3e54d0f.jpg

• +1 1
Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kod otimanja za loptu su gledali to što je u borbi za skok Parker udario Bolomboja po licu. Možda nije bio act of violence, ali bio je čist faul koji godpodža nije dunula. Posle se Bolomboj držao za lice, i to je dopustilo da mu Veseli zgrabi loptu.

Na partizan-makabi je bilo nekoliko slicnih situacija, gde igrac ima kontakt sa licem protivnika i svaki put je bio sudjen nesportski (2 ili 3 slucaja, ne bas ista ali kontakt sa licem protivnika). Komentator, ne znam dal lupa ili ne, je rekao da od ove sezone to obavezno sviraju kao nesportsku. 

• +1 1
Posted

@Mindaugas Žukauskas, @MocaVukotic, gledao sam na mute pa da se zna.

međutim, kako može da se gleda da li je nameran faul ako sudija nije sudio faul?

koliko ja razumem pravila, ono što nije suđeno, ne može da se gleda. odnosno, tek ako je nešto suđeno, može da se veća da li je to ispravno ili jok.

ja sam na mute mislio da se isključivo gledalo da li je bolomboy napravio neku agresiju nakon svega, kada je igrač barce pau u aut.

Posted

Nije se jasno video udarac i nije imao materijal da promeni odluku. 

Nesretna EL kad već prati tupave NBA tendencije (umesto da uvede def 3 sekunde, pravilo cilindra i sl.), bar da obezbedi adekvatne uslove (broj i kvalitet kamera).

Užasno nervira review. Ubi boga u utakmici.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, uini said:

@Mindaugas Žukauskas, @MocaVukotic, gledao sam na mute pa da se zna.

međutim, kako može da se gleda da li je nameran faul ako sudija nije sudio faul?

koliko ja razumem pravila, ono što nije suđeno, ne može da se gleda. odnosno, tek ako je nešto suđeno, može da se veća da li je to ispravno ili jok.

ja sam na mute mislio da se isključivo gledalo da li je bolomboy napravio neku agresiju nakon svega, kada je igrač barce pau u aut.

Sledeći logiku iz prvog pasusa, ne bi trebalo ni to da bude reviewable. Sumnjam i da oni sami mogu da se snađu u toj papazjaniji.

• +1 1