Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

nema ovaj sta da napreduje, vec da odmori s obzirom da je izgurao celu sezonu, plus na kraju imao i povredu..

Posted

A ne brini, neće on da odmara, treniraće ko konj ako je pametan. 20ak dana odmora i totalnog oporavka je puna kapa. Postoje leta koja su u sklopu prenatrpanih klupsko-reprezentativnih sezona koja ne daju prostor za individualni trening, ali ovde to nije slučaj i igranje na OI bi svakome igrački značilo.

• +1 1
Posted

Nakon ludberga, vanje i nilikine izgleda da nam dolazi i bonga. Ohoho, voleo bih da ostanu i trifa i aleksa, a vi

• +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, shimpr said:

Nakon ludberga, vanje i nilikine izgleda da nam dolazi i bonga. Ohoho, voleo bih da ostanu i trifa i aleksa, a vi

Screenshot_2024-06-24-11-14-29-646_com.android.chrome.jpg.dcabb3c933cc48f9821cd3e13f155e4b.jpg

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Mi smo top11, a vi

Posted
Just now, shimpr said:

Mi smo top11, a vi

image.png.3a3c9a819036deb067725659c065e799.png

• Haha 9
Posted

Aleksa, Koprivica, Ponitka, Naneli, Trifa, Kaboklo, Hrvat Smit, Nilikina, Lungberg, Vanja, Bonga...fali nam jos desetak igraca na napadnemo top10

Posted

Znaci fali nam top10 igraca da napadnemo top10. Zvezdi fali top15 igraca da napadne top15

Posted

samo jos kad bi ti imao mozga, pa skapirao da na kkp temi niko ne pise o zvezdinim igracima, vec o partizanovim i temama koje se ticu partizana..

al polako, ima vremena, mozda ti vremenom dodje iz dupeta u glavu..:fantom:

Posted

Danas je jubilej. Pre tacno 32 godine i 70 dana Partizan je postao prvak Evrope. Red je da se prisetimo toga

Screenshot_2024-06-24-11-23-10-914_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

• Haha 8
Posted

Da li mogu ovde da pisem o bivsim zvezdinim igracima, konkretno o Dobricu? 

Posted

Šimpu, udaj se za mene 

• Wub 1
Posted
1 hour ago, kralj said:

Ajte momci manite tu rovovsku bitku. 1 Slukas direktno menja dres Olija za Panatin u mnogo većem rivalitetu (i što se tiče veličine klubova i veličine strasti i veličine Slukasa), pa nikom nije pala kruna sa glave.

Sve i da pređe Dobrić, verujem da bi to bila dobra odluka i da bi kod Žoca imao bolji status i bolju sezonu nego kod Bjankija.

Obraz nema cenu.

Tj ponekad se ispostavi da ima, no takvi su nadalje samo za sprdnju i zapišavanje.

• Hvala 1
Posted
7 minutes ago, shimpr said:

Da li mogu ovde da pisem o bivsim zvezdinim igracima, konkretno o Dobricu? 

Može i o Divcu ako baš budeš insistirao :fantom:

• Haha 4
Posted

Da li mogu ovde da pisem o bivsim trenerima zvezde, konkretno mislim na Vujosevica? U superlativu naravno, ipak je on bio trener zvezde

• +1 3
  • Wub 1