VoodooDerina Posted June 13 Posted June 13 Quote Next season will be Teodosic’s 13th campaign in the EuroLeague https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/news/milos-teodosic-one-year-renewal-kk-crvena-zvezda/ Sa sajta Evrolige... hvala, doviđenja 4
Eleniko Posted June 13 Posted June 13 oproštaj na rajko mitić, tripla kruna plus F4 Spoiler ŠALIM SE ne skačite odmah 1
uini Posted June 13 Posted June 13 tito-partija-pass-by-teokratija. još frank ntlikina & pali se mashina. 1 1
Milošica Posted June 13 Posted June 13 Just now, uini said: tito-partija-pass-by-teokratija. još frank ntlikina & pali se mashina. Frenk > CMM
uini Posted June 13 Posted June 13 1 minute ago, Milošica said: Frenk > CMM nene, CMM je plej, frenk igra u napadu sve od pg do sf a brani sve od pg do pf trebaju nam obojica 1
uini Posted June 13 Posted June 13 Just now, Nikodije said: Ok, kompletirali smo veće staraca, sad bi mogla pojačanja nismo još thompkinsa, polako
Milošica Posted June 13 Posted June 13 Just now, uini said: nene, CMM je plej, frenk igra u napadu sve od pg do sf a brani sve od pg do pf trebaju nam obojica Arijan Lakić za bogate. 1
VoodooDerina Posted June 13 Posted June 13 Ako bi hteo u Evropu, apsolutno. Još uvek se nadam da ćemo izbeći CMMetak.
uini Posted June 13 Posted June 13 Just now, Milošica said: Arijan Lakić za bogate. tri jahača apokalipse u jednom igraču ako želiš da mu daš milionče ili dva, ne znam koje su cene od kada tobey ima milionče a napier dva, yebo ga ja
uini Posted June 13 Posted June 13 7 minutes ago, nahbar said: Kada je draft u NBA? guglaj, ne smaraj : i 2
Valk Posted June 13 Posted June 13 3 hours ago, Hroničar said: Magija se nastavlja, Teo još godinu dana!! Treba mu dati blanko ugovor da sam upisuje datume! 1 2
Recommended Posts