MiddleClass Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 Trpali su nas sa pozicije 4. Bitnije je zaustaviti Dzosuu Parkera nego Pantera i Laprovitopu. Bas me zanima kako ce Sfero to da rijesi. Nema hajpa osim sto smo favoriti cak i po kladionici
kralj Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 Nek vidi Đoša šta će i kako će sa Dauminatorom. 1 1
Eleniko Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 da li ste zamjetili da EL efendija izgovara dom a ne daum, ako je u pravu onda je dominator 3 1
kralj Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 (edited) Da, čita se Dominator, samo napisano deluje zajebanije, ima neku Gestapo notu. Edited October 18, 2024 by kralj 1 1
uini Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 29 minutes ago, MiddleClass said: Trpali su nas sa pozicije 4. Bitnije je zaustaviti Dzosuu Parkera nego Pantera i Laprovitopu. Bas me zanima kako ce Sfero to da rijesi. Nema hajpa osim sto smo favoriti cak i po kladionici koliko sam uspeo da primetim, jabari parker, ako njega zoveš džošua, uglavnom igra na SF ove sezone, nešto malo na PF. verovatno najteži duel za kalinarija ove sezone. ni tu ne očekujem neki berićet, izuzev da ga kalinari nešto inspirativno izvaćari na basket fore 2
MiddleClass Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 Da, Dzabari... Morace neka akcija za Rokasa. Defanzivno je perfektan, a u napadu ga preskacu kao da je Dalibor Ilic 2 1
assignment Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 1 minute ago, MiddleClass said: Da, Dzabari... Morace neka akcija za Rokasa. Defanzivno je perfektan, a u napadu ga preskacu kao da je Dalibor Ilic Jeste, ali ima veze sa time da sada imamo vise opcija u napadu, malo toga ostane za Rokasa.... 1
kralj Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 Da, protiv Monaka je igrao isključivo na 3. Nisam mnogo razmišljao, moguće da nam nisu idealan mečap zbog sizea, al svakako će morati da odigraju bolje nego prethodnu utakmicu. Parker igra neku old school skroz gotivnu košarku, totalno je promenio stil u odnosu na NBA, ali tu grešiš, ima Kalina čime da isparira. Nadam se i petorci sa Gidrom i Kalinim, to mi je žešća misterija što ne praktikuje više. 1
uini Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 10 minutes ago, kralj said: . Nisam mnogo razmišljao, moguće da nam nisu idealan mečap zbog sizea, otprilike su nam oni i oly najzajebaniji u tom smislu yago večeras ne bi smeo da ima minute, pod uslovom da cmm, canaan, nedović i teokratija sitno, nešto grdno ne fejluju. takođe, zvuči ludo & nezaboravno ali treba imati i plavšića i lazića u posadi, tako da bi najsmislenije možda bilo da se yago ni ne skida ali to se naravno neće desiti
assignment Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 Ne znam, ali mislim da Lazic vise ne moze da kvalitetnoi kida odbranu, videlo se vec u zadnje 2 sezone, sada ono malo sto je igrao takodje.... Misleo sam da ce u penziju... 1
uini Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 51 minutes ago, assignment said: Ne znam, ali mislim da Lazic vise ne moze da kvalitetnoi kida odbranu, videlo se vec u zadnje 2 sezone, sada ono malo sto je igrao takodje.... Misleo sam da ce u penziju... apsolutno se slazem, samo mislim da yago veceras nema sta da trazi u sastavu a mitar ne vise od 5-7mins, ako i toliko. 2
uini Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 mnogo su jaki atletski, moramo bas perfektno da odigramo za pobedu.
sigurnost Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 2 hours ago, assignment said: Jeste, ali ima veze sa time da sada imamo vise opcija u napadu, malo toga ostane za Rokasa.... Ne brinem za Rokija. Dočekaće on svojih 4-5 utakmica u EL u kojima če trpati. 1
kralj Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 Pola posla smo uradili ako spoljni igrači poslušaju doktora. 1
April Posted October 18, 2024 Posted October 18, 2024 2 hours ago, uini said: mnogo su jaki atletski, moramo bas perfektno da odigramo za pobedu. Ako ih večeras ne dobijete, onda ne znam kad ćete. Protiv Pantera umete da igrate, Veseli je tek stigao, a vi ste nabili samopouzdanje, plus ste kompletni sa Teom. Rulja je zažarena na max, 2 je fina kvota... ne stižem, ali bih bez griže savesti stavio stotkicu na vas 1
Recommended Posts