Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Lego bi nam drugi cemtar kao budalu samar.

• Replies 14.4k
  • Views 703.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Kako Bolomboj ne igra za Real, kakav Jago poseduje materijal kojim ucenjuje Sferopulosa, mnogo se pitanja namece nakon ovog poluvremena

Zagars sam kao duh masi trojku za -4, Bolomboj pogadja za +10. Prekinut dobar momentum Fenera..

Je l Teo ima neku povredu ili se toliko zapustio?

Dabogda uvek ovako prigovarali na plus 10 protiv Fenera u gostima 😎

15 minutes ago, Gale said:

Hejs-Dejvis, šta radi lik :ohmy:

Fantaziono mi je bitan, pa sam se fokusirao na njega...Ludilo

Meni kapiten :s_dj:

I meni :D

Morao se Teo ubaciti da primiri sve ovo tamo kad je opao tempo. Razumem zasto na pocetku nije igrao.

Osim ako nije povredjen.

• Author

ozbiljno peglaju osmanlije. steta sto sude na roj strani čarls, vonder i višnjić

1/4 Odličan 5, 2/4 Dobar 3, ukupno za sada Vrlo Dobar 4

Koštala nas petorka sa Yagom, Babom i Dedom....  Ne toliko poenterski koliko se sa njima na parketu promenio momentum... U nekoliko navrata loše odluke u napadu, Kenan večeras malo slabije, aaali Bolo Boy :ziga::ziga::ziga:

Edited by assignment

dobro je, ne damo se. može i bolje ali ok

Ova Turkinja novinarka ide jako tik do Dore.

Savrsena prva cetvrtina, onda su nam Mitrovic i Yago ubili momentum, a sudije pustile tucu.

Ne verujem da mozemo dobiti ovo, ali lepo je bilo videti kako mocno mozemo da izgledamo. Da smo prodali Yaga, doveli bekap pleja normalnih gabarita i Petruseva, nebo bi bilo granica.

Daum potez kola

inject daum to my vein