October 15, 2024Oct 15 Kako Bolomboj ne igra za Real, kakav Jago poseduje materijal kojim ucenjuje Sferopulosa, mnogo se pitanja namece nakon ovog poluvremena
October 15, 2024Oct 15 Zagars sam kao duh masi trojku za -4, Bolomboj pogadja za +10. Prekinut dobar momentum Fenera..
October 15, 2024Oct 15 15 minutes ago, Gale said: Hejs-Dejvis, šta radi lik Fantaziono mi je bitan, pa sam se fokusirao na njega...Ludilo Meni kapiten
October 15, 2024Oct 15 Morao se Teo ubaciti da primiri sve ovo tamo kad je opao tempo. Razumem zasto na pocetku nije igrao. Osim ako nije povredjen.
October 15, 2024Oct 15 Author ozbiljno peglaju osmanlije. steta sto sude na roj strani čarls, vonder i višnjić
October 15, 2024Oct 15 1/4 Odličan 5, 2/4 Dobar 3, ukupno za sada Vrlo Dobar 4 Koštala nas petorka sa Yagom, Babom i Dedom.... Ne toliko poenterski koliko se sa njima na parketu promenio momentum... U nekoliko navrata loše odluke u napadu, Kenan večeras malo slabije, aaali Bolo Boy Edited October 15, 2024Oct 15 by assignment
October 15, 2024Oct 15 Savrsena prva cetvrtina, onda su nam Mitrovic i Yago ubili momentum, a sudije pustile tucu. Ne verujem da mozemo dobiti ovo, ali lepo je bilo videti kako mocno mozemo da izgledamo. Da smo prodali Yaga, doveli bekap pleja normalnih gabarita i Petruseva, nebo bi bilo granica.