Heaviside Posted June 22 Posted June 22 29 minutes ago, kralj said: Pominje se 20 igrača. Slušam Radojevića i Ovog Drugog u podkastu, posle sto godina. Dobra analiza prelaznog roka uglavnom. jedini podcast na srpskom za koji znam da ulaze malo dublje u materiju. miloš i edin su najmanje jedan nivo površniji (što je skroz ok i lepo je da postoje i jedni i drugi) 1
Milosh76 Posted June 22 Posted June 22 Mi da odigramo plejin, lako cemo posle za F4. Treba uklopiti sve te mato...iskusne igrace 😁 Bicemo jaci i nadam se, pametniji nego prosle sezone
booyaka Posted June 22 Posted June 22 1 hour ago, Hele said: Jel Ćoki reko još dva igrača i toeto ili ćemo opet 10 novih? Nije, rekao je pet, šest. S tim da su do sada došli trojica novih.
MiddleClass Posted June 22 Posted June 22 2 hours ago, nahbar said: CMM, Kenan, Kalina i Bolomboj. Mnogo dobro. Na elitnu cetvorku smo od plej ofa I na CMM jer nije potpisao
Shaq Posted June 22 Posted June 22 za cmm je 100% da dolazi, za dauma gledajuci najpouzdanije™ izvore, situacija nije toliko kristalna jasna, al kad se podvuce crta, izvesnije da ce doci doci nego da nece.. za tokoa zadrzao bi se oko prvobitne informacije a to je 0%.. za petruseva nemam nikakva saznanja, al moja licna procena je da je prica nidje veze.. 2 1
levi Posted June 22 Posted June 22 neko iz zajebancije na tw napisao Trevion Williams iz Ulma, ali to bi bilo extra kad bi neko u klubu uopšte razmišljao u tom pravcu. mada mi smo se već popunili sa 1 Plavšićem
Hele Posted June 22 Posted June 22 1 hour ago, Shaq said: za cmm je 100% da dolazi, za dauma gledajuci najpouzdanije™ izvore, situacija nije toliko kristalna jasna, al kad se podvuce crta, izvesnije da ce doci doci nego da nece.. za tokoa zadrzao bi se oko prvobitne informacije a to je 0%.. za petruseva nemam nikakva saznanja, al moja licna procena je da je prica nidje veze.. Jesu aminovale Delije da moze Bugarin? 1
booyaka Posted June 22 Posted June 22 57 minutes ago, levi said: neko iz zajebancije na tw napisao Trevion Williams iz Ulma, ali to bi bilo extra kad bi neko u klubu uopšte razmišljao u tom pravcu. mada mi smo se već popunili sa 1 Plavšićem Svakako mislim da će se dovesti još jedna petica.
harper lee Posted June 22 Posted June 22 1 hour ago, booyaka said: Svakako mislim da će se dovesti još jedna petica. Govorka se da Luka Mitrovic ima veoma ozbiljnu ponudu Albe i da Sferopulos nema nista protiv da ode ako hoce. 2
kralj Posted June 23 Posted June 23 Ne bi valjalo na više nivoa. Jedino ako će Sfero, onako slab na igrače Olija, da dovede Sikmu za bekap na 4, uz još po igrača na 4 i 5. 1
levi Posted June 23 Posted June 23 Željko skautira pojačanja. Sva sreća pa Sfero poslednji saznaje koga dovodimo 7
MeanM@ Posted June 23 Posted June 23 De je ovo, sta je ovo? I sto je Zelimir ovoliko navuko ove carape. Jbt, šije ga Sfero na svim poljima 2 1 1
Ros Posted June 23 Author Posted June 23 Just now, MeanM@ said: De je ovo, sta je ovo? I sto je Zelimir ovoliko navuko ove carape. Jbt, šije ga Sfero na svim poljima sfero je solunac. metropola, jebiga 2 1
Recommended Posts