assignment Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 1 minute ago, Mil@n said: Čovek je zver i nemam dilemu da će tako i da igra. Jbt jel moguće da vadi Nedovića posle 7 poena za 5 minuta. Dve brze lične... Čuva ga. 2
Valk Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 pu, što ne uđe ova! Samo da se ne ukanali Kenan sad op! op! treća lična Markusu, široookooo
yakab Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 odlicno smo cuvali hauarda i to koliko sam primetio niko drugi do dobric i sad treca, i tu smo ga pametno napadali samo nastaviti u istom ritmu
Ratamahatta Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 CMM faktor mira i stabilnosti na jugoistocnom Balkanu 3 1
assignment Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 1 minute ago, Valk said: op! op! treća lična Markusu, široookooo Neko je naljutio Markusa, deluje nervozno
Gutterball Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 7 minutes ago, Mil@n said: Jbt jel moguće da vadi Nedovića posle 7 poena za 5 minuta. Učinilo mi se da je sam tražio da izađe?
MiddleClass Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 Daum je malo smotan sa loptom kad je spusti na parket
Defunctus Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 Jago i Daum tandem za koji smo mislili da nam ne treba, a i bili smo u pravu 1
uini Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 3 minutes ago, Defunctus said: Jago i Daum tandem za koji smo mislili da nam ne treba, a i bili smo u pravu obojica suodigrali korektno za sada one lopte koje je daum spustao na parket su greska dodavaca 2
Ratamahatta Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 CMM mora, nema igre bez njega. Samo izolacije i sut spolja 2
Recommended Posts