October 9, 2024Oct 9 Ja tek sad vidim da piše "mirna ruka Kodi Miler Mekintajer" Ne znam da li je smešnije ako se novinar sprda ili ne
October 9, 2024Oct 9 53 minutes ago, Nikodije said: Ja tek sad vidim da piše "mirna ruka Kodi Miler Mekintajer" Ne znam da li je smešnije ako se novinar sprda ili ne Mrkmm.
October 9, 2024Oct 9 55 minutes ago, Nikodije said: piše "mirna ruka Kodi Miler Mekintajer Piše Mekentajer
October 9, 2024Oct 9 Ode Bili u mirovinu Hvala za sve legendo Volo sam da ga gledam cak i kad je nas punio, najlepsa mehanika suta u istoriji kluba. Cak i njegovi promasaji su lepi za gledanje, gracioznost i savrsenstvo pokreta Uzivaj u tompusima i svemu ostalom Edited October 9, 2024Oct 9 by Ratamahatta
October 9, 2024Oct 9 7 minutes ago, Ratamahatta said: Ode Bili u mirovinu Hvala za sve legendo Volo sam da ga gledam cak i kad je nas punio, najlepsa mehanika suta u istoriji kluba. Cak i njegovi promasaji su lepi za gledanje, gracioznost i savrsenstvo pokreta Uzivaj u tompusima i svemu ostalom beron? otkud to? pre neki dan je kacio na IG svoj kineski dres
October 9, 2024Oct 9 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/bili-beron-trokorak-kk-crvena-zvezda-penzija/?fbclid=IwY2xjawFzdLdleHRuA2FlbQIxMQABHTiK8avJa8pH8y0Za8DKZ2hk9-qbdtZk4G2JH1xSWNSCr8Ma_gR_X-Es4A_aem_BK8GRxIfIh-chG3f1ZkgTg
October 9, 2024Oct 9 1 minute ago, Ratamahatta said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/bili-beron-trokorak-kk-crvena-zvezda-penzija/?fbclid=IwY2xjawFzdLdleHRuA2FlbQIxMQABHTiK8avJa8pH8y0Za8DKZ2hk9-qbdtZk4G2JH1xSWNSCr8Ma_gR_X-Es4A_aem_BK8GRxIfIh-chG3f1ZkgTg beron trokorak
October 9, 2024Oct 9 Ali trokorak da im stoji u hiperlinku. Nema veze sto je bio MVP ABA lige. Nema veze sto je rasturao u Zvezdi generalno. Ali da mora se pomenuti to cuveno kolo iz nikad bitnijeg KLS-a.
October 9, 2024Oct 9 ne znam samo zasto pise trokorak kad je bio cetvorokorak Edited October 9, 2024Oct 9 by Nikodije
October 9, 2024Oct 9 Kalina dobio nagradu fondacije delije, uručila mu Pavlina Ono kad nerado doniraš™ sredstva, pa dobiješ zahvalnicu.