hrkljush boys_2 Posted June 22 Posted June 22 57 minutes ago, Eleniko said: https://x.com/simonovicc_/status/1804191944513315180?t=VCOYrozQ4wMblqb6klvPXw Ova dvojica sa ovim kreveljenjem, ko dva debila.
harper lee Posted June 22 Posted June 22 1 hour ago, Reckoner said: Nije tviter ali nije ni teren a ti izigravaš trenera. Deluješ malo nervozno, ne znam koliko veruješ u to što pišeš. Uvek sam nervozan kad na forum doleti neki padobranac i krene da pise svakojake gluposti bez ikakve osnove, ikakvog argumenta, ikakvog obrazlozenja, bez icega osim sumanute ideje da napise nesto, eto, koliko da bude da je napisao. Pitao sam te da mi obrazlozis zasto mislis da dva igraca koji su vec igrali zajedno nece moci zajedno da funkcionisu u klubu, ti si odgovorio kako si odgovorio, misterioznim nostradamusovskim palamudjenjem o vremenu buducem koje ce dati objasnjenje nama niscima duhom i osvetliti nase prasnjave podrume pune neznanja i zabluda. Pri cemu ja uopste ne tvrdim da ne moze da dodje do ekscesa jer svi znamo da i Teo i Kalina imaju rogat karakter, samo sam te zamolio da das svoje vidjenje objasnjenja zasto mislis to sto mislis. Ali ti ga nemas i tu se cela prica zavrsila. 6
Shaq Posted June 22 Posted June 22 2 hours ago, weedman said: jel ste vi sad definitivno odsmrdeli iz arene? gde ćete igrati poslednju evroligu pionir ili fmp arena? bolje se smradu nauci nekoj kulturi kad vec tvoji nisu znali da te vaspitaju 5 1
Heaviside Posted June 22 Posted June 22 Zabluda je da igrači moraju biti u dobrim međusobnim odnosima, a Teo i Kalina sigurno neće dozvoliti da njihova eventualna pičkaranja utiču na ono što se dešava na terenu. Krstić i Teodosić nisu pričali i u isto vreme su igrali fantastično i za CSKA i za reprezentaciju. Đorđević i Danilović nisu pričali cele sezone u kojoj su osovojili evropsku titulu. Primera je bezbroj. Igrački se potpuno uklapaju i nemaju ništa da dokažu, a da li će da padne nego gurkanje i psovanje na treningu ili će da idu svaki dan na kafu i rakiju je potpuno svejedno. 1
Popular Post harper lee Posted June 22 Popular Post Posted June 22 (edited) Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra namera u ovakvom okruzenju nije nista drugo do ono proverbijalno prase u Teheranu. Mozda ce nekad doci vreme na ovom forumu da moze normalno da se pise na oba topika ali to sada nije slucaj i slabe su sanse da ce ikada biti. Kad se postovi "citaju" tako sto citanje pocne i zavrsi se na niku koji je potpisao post tu srece nema i samo bezveze gubite vreme. Iako u celoj ovoj tuznoj prici o nasa dva kluba koji ne mogu da dobace do uloge i reputacije koju trenutno imaju u evropskoj kosarci nema nevinih, potpuno je jasno da je u ovom trenutku najveca koska razdora i najveci krivac za lose odnose Covic dr Nebojsa. Ne treba mnogo obrazlagati zasto je to neoboriva cinjenica, dovoljno je samo uzeti i pogledati bilo koje njegovo gostovanje na televiziji, a sam Bog zna da je u broju tih gostovanja sampion univerzuma. Bez namere da uporedjujem Covica koji je politicar i Vujosevica koji je kosarkaski trener, Covic je upao u istu zamku identifikovanja sebe sa klubom i vodjenja raznih borbi s vetrenjacama kako bi dokazao navijacima da je on taj koji na svoja junacka pleca prima sve udarce zlih hordi onog drugog kluba koje postoje samo da bi nasem klubu smrsile konce. Ne cudi sto su navijaci Partizana Vujosevica svojevremeno prozvali Generalom, to je taj militantni kolektivisticki mindset koji dominira onim jadnijim delom nase kosarke. Covic dr Nebojsa na svaku frazu tipa "ja sam za dobre odnose, ali..." izgovori bar desetak optuzbi, cinizama, podsmevanja, podmetanja, granicnih ili bezgranicnih vredjanja koji samo dolivaju ulje na vatru. Posle bukvalno svakog njegovog TV gostovanja odnosi klubova su za nijansu gori i taj trend ce se nastaviti jer on ne ume drugacije. Dakle, sto se nas tice stvari su jasne, Covic mora da nestane iz javnosti, da nikom nista ne objasnjava i da sve sto radi obavlja u mracnoj pozadini a ova nova uprava sa Drcelicem treba da izabere par Zvezdinih ljudi iz kosarke koji ce govoriti u ime kluba, na pristojan, dostojanstven i konstruktivan nacin. Mi vec sada u rosteru imamo bar tri-cetiri igraca (Teodosic, Kalinic, Lazic, Mitrovic) koji imaju ozbiljan staz u Zvezdi i po odlasku u penziju treba da preuzmu sportski deo, tim pre sto neki od njih imaju jako ime i dobre veze u evropskoj kosarci ali su i pokazali da mogu da ostvare sasvim dobar odnos sa kolegama iz Partizana. To je smer u kojem kao klub treba da idemo. Nista od ovog ne abolira Partizan i vecinu njegovih navijaca od raznih patologija u koje su upali poslednjih godina, iluzija o sopstvenoj velicini, sumanutim idejama da su oni neka posebna institucija srpske kosarke koja zasluzuje vise od drugih, igranja uloge zrtve koju sikaniraju drzava, CIA, BIA, Vatikan, Iluminati i Sima Strahota iz dubokog svemira ali to je njihov problem, njihova iluzija i njihova patologija. Uveren sam da i tamo ima ljudi hladne glave i zdrave pameti koje ce malo biti sramota svega toga i da ce promeniti plocu jednom kad vise u javnosti ne bude Covica da ih provocira svakim svojim saopstenjem, gostovanjem na televiziji i uopste kako zine. Nisam naivan i znam da nije realno ali za mene je ovo no-brainer. Ovakvi odnosi i ovo sto se desava je odavno postalo nepodnosljivo. Edited June 22 by harper 17 7
Reckoner Posted June 22 Posted June 22 2 hours ago, harper said: Uvek sam nervozan kad na forum doleti neki padobranac i krene da pise svakojake gluposti bez ikakve osnove, ikakvog argumenta, ikakvog obrazlozenja, bez icega osim sumanute ideje da napise nesto, eto, koliko da bude da je napisao. Pitao sam te da mi obrazlozis zasto mislis da dva igraca koji su vec igrali zajedno nece moci zajedno da funkcionisu u klubu, ti si odgovorio kako si odgovorio, misterioznim nostradamusovskim palamudjenjem o vremenu buducem koje ce dati objasnjenje nama niscima duhom i osvetliti nase prasnjave podrume pune neznanja i zabluda. Pri cemu ja uopste ne tvrdim da ne moze da dodje do ekscesa jer svi znamo da i Teo i Kalina imaju rogat karakter, samo sam te zamolio da das svoje vidjenje objasnjenja zasto mislis to sto mislis. Ali ti ga nemas i tu se cela prica zavrsila. Koliko čujem, imali su problem u reprezentaciji. Ne bih voleo da se to desi, ali posle manjeg niza loših rezultata za očekivati je da se to ispolji. Samo neka to Sfero istrpi pa ako bude trebalo da seče, neka seče. I nemoj da si tako bezobrazan, nauči da se ponašaš. Filozofe. 1 1
Milosh76 Posted June 22 Posted June 22 14 hours ago, Reckoner said: Teo i Kalina neće moći da funkcionišu zajedno. 14 hours ago, harper said: Odakle ti to? Procitao je tekst na mozzartsportu... 1
sigurnost Posted June 22 Posted June 22 6 hours ago, weedman said: pitam ne ujedaj, gde ćete igrati oproštajnu sezonu ? Pozdravi gospođu mamu. 1
Hele Posted June 22 Posted June 22 Nisam bas pratio u poslednje vreme, jesmo mi to kompletirali roster i trazimo samo jos 1 i 4 ili se najavljuje veci broj pojacanja? I ko se spominje za te pozicije 1 i 4, osim Petruseva?
kralj Posted June 22 Posted June 22 Pominje se 20 igrača. Slušam Radojevića i Ovog Drugog u podkastu, posle sto godina. Dobra analiza prelaznog roka uglavnom.
Ros Posted June 22 Author Posted June 22 8 minutes ago, Hele said: Nisam bas pratio u poslednje vreme, jesmo mi to kompletirali roster i trazimo samo jos 1 i 4 ili se najavljuje veci broj pojacanja? I ko se spominje za te pozicije 1 i 4, osim Petruseva? cmm, daum, sengelija
nahbar Posted June 22 Posted June 22 CMM, Kenan, Kalina i Bolomboj. Mnogo dobro. Na elitnu cetvorku smo od plej ofa
Recommended Posts