Hele Posted June 22 Posted June 22 10 hours ago, assignment said: Posle njegovog dolaska na Mali Kalemegdan oglasili su se i navijači. Objavili su saopštenje i pružili mu podršku. "Delije žele Nikoli Kaliniću novom - starom pojačanju da požele dobrodošlicu u klub i da se još jednom prisetimo koliko naš igrač ima veliko srce! Nakon nesporazuma koji se desio tokom jednog intervjua nikome nije svejedno. Ali, pošto je Nikola veliki čovek i Srbin, uvideo je da to može uneti nemir među ljude i dao saopštenje gde je sve to demantovao. To nije bilo sve, kako bi dokazao na delu koliko mu je stalo do Kosmeta i Srbije, on je svoju jednu platu u iznosu od 100.000 evra donirao narodu na Kosmetu! Delije ovaj gest znaju da cene i nikada neće zaboraviti kakvo je njegovo pravo mišljenje o ovoj temi! Zato želimo Nikoli dobrodošlicu i da nastavi da se bori za crveno bele boje, Srbiju i Kosmet! Nikola, Srbine, dobro došao", navodi se u saopštenju. !!! 2
harper lee Posted June 22 Posted June 22 4 minutes ago, Reckoner said: Teo i Kalina neće moći da funkcionišu zajedno. Odakle ti to? 1
Reckoner Posted June 22 Posted June 22 13 minutes ago, harper said: Odakle ti to? Živi bili pa videli. 1
harper lee Posted June 22 Posted June 22 8 minutes ago, Reckoner said: Živi bili pa videli. Aha. Mislio sam da znas nesto ali ti samo drljas kristalnu kuglu. Teodosic i Kalina su sasvim lepo saradjivali u reprezentaciji godinama, Kalinic poznaje Teodosica i zna da on igra u Zvezdi ali je svejedno potpisao na tri godine i zavrsice karijeru u svom klubu. Na sve to tvoj "argument" je - zivi bili pa videli. Druze, ovo nije tviter. 8
MeanM@ Posted June 22 Posted June 22 3 hours ago, harper said: Odakle ti to? Opijaće se zajedno noć pred utakmicu i biće obojica u qrcu simultano na dan utakmice. Jednog mamurnog je moguće hendlovati, al dvojicu, malo teže. Možda je čovek to teo reći, meni zvuči logično
Eleniko Posted June 22 Posted June 22 8 hours ago, ducca said: Nista, onda daj bar Milutinova jbga nisam hteo da smaram čoveka, dosta mi je bilo što je baš bio okej i prijatan, nije se poneo kao veličina što je mogao i što grci tog prebogatog profila itekako umeju. ceo staf kafane je bio totalno impresioniran što imaju takvog gosta u ovoj našoj vukojebini. skoro kada je pre par godina došao peja u goste, njega su već smarali da se slikaju. 3
weedman Posted June 22 Posted June 22 jel ste vi sad definitivno odsmrdeli iz arene? gde ćete igrati poslednju evroligu pionir ili fmp arena? 1
hrkljush boys_2 Posted June 22 Posted June 22 Haj ti malo odmsrdi sa tim svojim djetinjastim trolovanjem. Dosadno do zla boga.
Reckoner Posted June 22 Posted June 22 8 hours ago, harper said: Aha. Mislio sam da znas nesto ali ti samo drljas kristalnu kuglu. Teodosic i Kalina su sasvim lepo saradjivali u reprezentaciji godinama, Kalinic poznaje Teodosica i zna da on igra u Zvezdi ali je svejedno potpisao na tri godine i zavrsice karijeru u svom klubu. Na sve to tvoj "argument" je - zivi bili pa videli. Druze, ovo nije tviter. Nije tviter ali nije ni teren a ti izigravaš trenera. Deluješ malo nervozno, ne znam koliko veruješ u to što pišeš.
Eleniko Posted June 22 Posted June 22 https://x.com/simonovicc_/status/1804191944513315180?t=VCOYrozQ4wMblqb6klvPXw 4
weedman Posted June 22 Posted June 22 14 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Haj ti malo odmsrdi sa tim svojim djetinjastim trolovanjem. Dosadno do zla boga. pitam ne ujedaj, gde ćete igrati oproštajnu sezonu ?
Eleniko Posted June 22 Posted June 22 1 minute ago, weedman said: pitam ne ujedaj, gde ćete igrati oproštajnu sezonu ? U mulju a znaš šta tamo bude? 1 1
weedman Posted June 22 Posted June 22 14 minutes ago, Eleniko said: U mulju a znaš šta tamo bude? ..dobiješ da bulju
Recommended Posts