Mil@n Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Just now, ZSNj said: Ne ja sam kriv sto uzimam debilan sut sa 10 m na 5 razlike i sl napad dodajem protivnickom igracu u ruke Haha to je taj, hejt, čovek da pet trojki za redom, fej d vej u aut iz ćoška, onda je car, ali kad šutne sa 8m pun samopouzdanja u clutchu napada onda je debil. Say no more. 1
yakab Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 ljudi koji ne gledaju kosarku ne znaju koliko stresa propustaju 3
Hele Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Just now, kralj said: Pa što taj faul zaboga. Zato! Kalina je mudonja i hoce da drzi sve u svojim rukama, a ne da se branimo ko picke i rizikujemo produzetke. 1
kralj Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Sreća. Kalina kad reši da dobije, to se i dogodi, makar mašio zicer i pravio faul u trećoj sekundi napada. 1
Valk Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 1 minute ago, kralj said: Pa što taj faul zaboga. Misliš na Kalinin? Pa ako je. 1
Hele Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 1 minute ago, yakab said: ljudi koji ne gledaju kosarku ne znaju koliko stresa propustaju Mogao si jednostavno samo mene da pitas i ja bih ti rekao da dobijamo, ne znam sta imas da se sekiras.
Dankan Ajdaho Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 2 minutes ago, kralj said: Pa što taj faul zaboga. Da nam ne bi krnuli trojku ko što obično biva. Odličan izbor. 2 1
yakab Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 koliko tajm auta imaju? u poslednjih 4 minuta jedno 6 komada.
kralj Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Just now, Hele said: Zato! Kalina je mudonja i hoce da drzi sve u svojim rukama, a ne da se branimo ko picke i rizikujemo produzetke. Ne znam da li ima u košarci ziheraškije stvari od pravljenja faula na +3. A i tada se ne pravi tako nego usmeriš u stranu pa na svojoj polovini fauliraš. Evo opet isto.
Ratamahatta Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Masi drugo i primamo tricu iz ofanzivnog skoka 3
Valk Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Just now, kralj said: Ne znam da li ima u košarci ziheraškije stvari od pravljenja faula na +3. S obzirom da smo bili na -13 i dočepali se +3 i prilike da potpuno vratimo utakmicu sebi, malo ziherašenja nikog neće ubiti. 4
Recommended Posts