Arthur Kirkland Posted October 4 Posted October 4 Kad jednog dana Mitrovic dobije zahvalnicu,napicu se kao zver 1 3 1
hrkljush boys_2 Posted October 4 Posted October 4 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Pakao Luke Mitrovića. I oba pleja.
Ratamahatta Posted October 4 Posted October 4 (edited) Plavsic ima nacionalnu penziju, samo da kazem Pljackace nas do nasih poslednjih dahova Edited October 4 by Ratamahatta 1
Dankan Ajdaho Posted October 4 Posted October 4 Just now, Arthur Kirkland said: Kad jednog dana Mitrovic dobije zahvalnicu,napicu se kao zver Doslovno živim za taj dan. 2
kralj Posted October 4 Posted October 4 Mora Bolomboj i to je ta petorka. Tri faula -tri faula. Ovo klizi uveliko. Nedović umesto Dauma. Kuku.
yakab Posted October 4 Posted October 4 ja samo da pitam jel sam ja lud ili nijedan jedini put nismo napali ovog midjeta u odrbani? mi smo tu da uvelicamo debi jednog pariza, takav stav imamo na terenu i tako vodi tekmu janis. bukvalno igramo preko qrca, a koga krene taj ce na klupu. more mrs u 3 materine svi odreda. jago je tragikomican, kodi kao da je prvi put u zivotu na mestu pleja, tako igra na pocetku sezone. 1
Dankan Ajdaho Posted October 4 Posted October 4 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: I oba pleja. Luka ima svoj poseban krug pakla. 1
Have_Fun Posted October 4 Posted October 4 (edited) Što Dobrića mrzi grk? Edit: Kowalski brži Edited October 4 by Have_Fun
MiddleClass Posted October 4 Posted October 4 Just now, Have_Fun said: Što Dobrića mrzi grk? Los je bio u prvoj sekvenci 1
hrkljush boys_2 Posted October 4 Posted October 4 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sto Dobric uopste ne igra? Ne sluti i ne nasjecaj..
Ratamahatta Posted October 4 Posted October 4 3 minutes ago, yakab said: mi smo tu da uvelicamo debi jednog pariza, Jesmo prosle godine uvelicavali MJ-ov rekord, u po tekme je pauzirano sve i cekao sam da Marina Perazic iskoci iz torte
Recommended Posts