kralj Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 I ovaj Finac im je brdo prljavog posla završio. 2
Dankan Ajdaho Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Just now, MiddleClass said: Jago 🤡 Jedino je Mitar bio gori od njega Dao sam ti plusić, ali nepravedno zapostavljaš Mekintajera.
Valk Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zajeban ko kratko cebe.. I see what you did there... 1
MeanM@ Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Dao sam ti plusić, ali nepravedno zapostavljaš Mekintajera. Sta, Plavsic nije kosarkas? Lik redefinise pojam lud ko struja, noga i sl. Uzas 1
yakab Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 i sto ne pomenuti sudjenje, kod njih niko nema dva prekrsaja, sad nam prekinuse kontru jer je uatara nezgodno pao i cuj kakva poklon tri bacanja 0.7 do kraja i jos su proznali ovaj kos?! poklonili su im 5 poena jednom odlukom, ali niko od nasih sa klupe i igraca se nije ni strecnuo prva petorka je bila skroz ok kako je janis krenuo da menja kao sumanut raspala nam se odbrana i usli smo u jurnjavu a ni uzasna organzacija napada jaga i kodija nije pomogla nedovic u seriji kida i on ga vadi?! njima je ovo prva tekma, istorijska, tesko mi ovo okrecemo. i ono sto je najbitnije mi ne delujemo kao da hocemo da pobedimo 1
borris_ Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Bice sibanja ovdje. Ima oko rekoa bih oko 1500 navijaca CZ. Lijepa atmosfera (naravno daleko srbije/grcke/turske). A Arena je prava bombona. 2
samo_opusteno Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Kalinic nema sta da nabada bilo koga, igra isti rac od košarke kao i ostali, baca nekakve poluamaterske lopte nakon sto se zabije u guzvu, lomi obruc odozdo... Nemamo kvalitet, previse gotovih i previse nedovoljno dobrih. 1
assignment Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 5 minutes ago, MiddleClass said: Jago 🤡 Jedino je Mitar bio gori od njega Bogami i Kodi ne zna gde se nalazi...
Hele Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Nego, kako dodje to toga da sede neki ljudi na nekom sastanku i neko kaze: E, aj uzmemo Lecica za reklamu. I svi se sloze. 3 4
kralj Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Bio je faul na trojci. To što je bio glup, ne čini ga manje faulom. Maltene jedini loš Kenanov potez večeras.
Dankan Ajdaho Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 2 minutes ago, MeanM@ said: Sta, Plavsic nije kosarkas? Lik redefinise pojam lud ko struja, noga i sl. Uzas Realno epska bitka ko je gori.
Defunctus Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Treba sto manje glavom kroz zid zabijati pod kos i ocekivati da dobijemo neke faulove. Ovi su delegirani da odrade debi pricu i izloze publiku, jbg veliko trziste. Mozda smo i u kalendaru namesteni da im gostujemo prvi, ali tu smo sami krivi sto smo im najveca sigurica. Nismo kao nekad Lokomotiva Kuban koja je nas oladila profi na nasem debiju. 1
kralj Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Neverovatno je da ovoliko gubimo, uz ovakvu dominaciju Bolomboja pod košem i dobrim šutem za 3. Mora druga enerdži i daj Dauma. Kalina 9 minuta. Sredi se Sfero.
FPLS Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 Kakav kriminal od kosarke, od pripreme utakmice, rotacija... Uopste ne mogu da pojmim da jedan ipak koliko-toliko kvalitetan i iskusan tim prikazuje ovakvo rasulo na parketu. Sferopulos mi je mnogo simpatican tip, ali ovo veze sa zivotom nema. Njega rastavljaju na sitne delice Jurica Golemac i Tijago Spliter sa evrokup rosterima. Sta li je taj covek radio mesec i po dana s ovom ekipom.... Da nije Nedovic ubacio neke suteve koje inace pogadja u mizernim procentima bili bismo na -15 protiv ekipe koja je ocito zalutala u evroligu. 2 1
Valk Posted October 4, 2024 Posted October 4, 2024 6 minutes ago, yakab said: ono sto je najbitnije mi ne delujemo kao da hocemo da pobedimo Naredio dr mr da se izgubi, da se vidi kakav potop nastaje čim on ode. 2
Recommended Posts