assignment Posted June 21 Posted June 21 Posle njegovog dolaska na Mali Kalemegdan oglasili su se i navijači. Objavili su saopštenje i pružili mu podršku. "Delije žele Nikoli Kaliniću novom - starom pojačanju da požele dobrodošlicu u klub i da se još jednom prisetimo koliko naš igrač ima veliko srce! Nakon nesporazuma koji se desio tokom jednog intervjua nikome nije svejedno. Ali, pošto je Nikola veliki čovek i Srbin, uvideo je da to može uneti nemir među ljude i dao saopštenje gde je sve to demantovao. To nije bilo sve, kako bi dokazao na delu koliko mu je stalo do Kosmeta i Srbije, on je svoju jednu platu u iznosu od 100.000 evra donirao narodu na Kosmetu! Delije ovaj gest znaju da cene i nikada neće zaboraviti kakvo je njegovo pravo mišljenje o ovoj temi! Zato želimo Nikoli dobrodošlicu i da nastavi da se bori za crveno bele boje, Srbiju i Kosmet! Nikola, Srbine, dobro došao", navodi se u saopštenju. 8
Popular Post levi Posted June 21 Popular Post Posted June 21 jebo im ja pas mater i onome ko im dozvoljava da reketiraju igrače 18 1
Wilde Posted June 21 Posted June 21 9 hours ago, uini said: ne bih išao tako daleko ali treba je preimenovati u ntilkina u partizanu, prosto će više odgovarati većinskom sadržaju uini ---> uintilikina™ 1 1
warp Posted June 21 Posted June 21 3 hours ago, Heaviside said: Peters je mnogo slabiji igrač od Šengelije. Klajburn, Vezenkov, Yabusele, Davis, Moneke onda malo ispod Mitoglu i Ledej….nekog sam sam sigurno izostavio ali to su se sve igrači po kvalitetu uporedivi sa Šengeliom i od ostatka tima i njihove forme zavisi ko je bolje rešenje. Mirotić ?
uini Posted June 21 Posted June 21 (edited) neko ne napravi ovoliko za celu karijeru a kamo u jednoj sezoni sa 37god Edited June 21 by uini 2 1
Bogotac Posted June 21 Posted June 21 Ne bih Klajburna,deluje da je u padu sa karijerom i da se zabode još jedan jak ugovor i to je to.
Eleniko Posted June 21 Posted June 21 Suvlasnik BC Olympiacos Panajotis Angelopulos upravo u kafani u kojoj sedim. Ima li pitanja? Planiram da ga svejedno zaskočim za Petruševa. 1 1
Eleniko Posted June 21 Posted June 21 ovako, poslao sam pitanje po kelneru na salveti, da ne smaram lika međutim tražio je da dođem za sto, pozdravili smo se, odmah je rekao ortodoksi adelfi /pravoslavna braća/ i rekao da on bude obično poslednji koji sazna za transfere jer je njegov posao da obezbedi budžet za klub i da se ne bavi pojačanjima. ipak rekao je da koliko zna petrušev je njihov i da su jako zadovoljni. na kraju je bacio foricu kad me je zamolio da ako čujem da je potpisao za zvezdu da mu obavezno javim.... to je to. 5 1
Recommended Posts