uini Posted October 4 Posted October 4 4 minutes ago, Hudersfield said: Dajte neki link braćo cigani https://sporttuna.xyz/lz_6 1
assignment Posted October 4 Posted October 4 Juče se samo Pana dobro provela kao gost, valjda im se pridruže ovi naši
assignment Posted October 4 Posted October 4 (edited) Ne znam kako je sa vama, ali mene Francuzi u zadnje vreme žestoko smaraju kao organizatori sporta Edited October 4 by assignment 1 2
kralj Posted October 4 Posted October 4 Dobro je, Ilija je rešio da po peti put promeni akcentovanje na Teodosicu. Sve standardno.
kralj Posted October 4 Posted October 4 Skok pakao. Kakva dandara Bolomboja. Perfektan tajming. Mučićemo muku sa Kevarijusom, napaljen je kao pastuv.
Hele Posted October 4 Posted October 4 8 minutes ago, assignment said: Ne znam kako je sa vama, ali mene Francuzi u zadnje vreme žestoko smaraju kao organizatori sporta Jel ovo neke crvene sijalice imaju?
Defunctus Posted October 4 Posted October 4 Jagu treba staviti elektricnu nanogicu i kad zaglavinja u kontru udarati ga elektrosokovima da stane 2 2
borris_ Posted October 4 Posted October 4 Just now, Hele said: Jel ovo neke crvene sijalice imaju? Nemaju
Recommended Posts