sasha Posted October 4 Posted October 4 Evo Vlade Đurović priča upravo na areni da imamo večeras veliku šansu. Dobro, promašio je u koliko se sati igra utakmica ali valjda pogodi za ovo prvo. 1
Nikodije Posted October 4 Posted October 4 brat moj ciganski poremeceni ko ovo pise. ovo je za beneficirani radni staz, treba umeti nadrobiti sav ovaj besmisao https://www.zurnal.rs/sr/clanak/196485/kosarka/zvezda/zvezda-uputila-otvoreno-pismo-sportskom-direktoru-aba-lige 2
MiddleClass Posted October 4 Posted October 4 Ne umije Drcela direktno u metu i onako britko kao Covic...
Jimmy Kowalski Posted October 4 Posted October 4 8 minutes ago, Nikodije said: brat moj ciganski poremeceni ko ovo pise. ovo je za beneficirani radni staz, treba umeti nadrobiti sav ovaj besmisao https://www.zurnal.rs/sr/clanak/196485/kosarka/zvezda/zvezda-uputila-otvoreno-pismo-sportskom-direktoru-aba-lige AI. Drcela nije bas tako vest sa recima kao Covic, pa je trazio od Chatgpt-a da sastavi saopstenje u Nebojsinom stilu. I voila.. 1
Heaviside Posted October 4 Posted October 4 (edited) 11 minutes ago, Nikodije said: brat moj ciganski poremeceni ko ovo pise. ovo je za beneficirani radni staz, treba umeti nadrobiti sav ovaj besmisao https://www.zurnal.rs/sr/clanak/196485/kosarka/zvezda/zvezda-uputila-otvoreno-pismo-sportskom-direktoru-aba-lige Zanima me proces. Jel Ćoki iscepa beleške iz rokovnika kao input ili to ide usmeno ili možda diktira? Da li posle prekontroliše i posle koliko iteracija je obično zadovoljan? Edited October 4 by Heaviside 2
Nikodije Posted October 4 Posted October 4 meni je ovo jako Sarkazam i ironija koju je Vojinović očigledno negde tokom leta polovično naučio, pa je samim uvodom i objašnjenjem ”da sa odgovorom kasni zbog brojnih obaveza..” mislio da će mu poći za rukom da degradira naše rukovodstvo i proglasi ga besposlenim. 5
Heaviside Posted October 4 Posted October 4 ima i dosta jakih zagrada, na primer: Umesto da vežba sarkazam i ironiju (koji mu ne idu baš od ruke) na KK Crvena zvezda zahtevamo da javnosti odgovori na sledeća pitanja
uini Posted October 4 Posted October 4 na euroleague sajtu pise da je tekma u 21h a na guglu na listi tekmi u 20:30h šta je tačno vreme?
dacha Posted October 4 Posted October 4 44 minutes ago, uini said: na euroleague sajtu pise da je tekma u 21h a na guglu na listi tekmi u 20:30h šta je tačno vreme? 21. 20:30 je valjda neko predstavljanje ekipe Pariza... ako je verovati Sport Klubu. 1
borris_ Posted October 4 Posted October 4 (edited) Na karti pise 21h ali su poslali mejl da je utakmicu pomjerena u 20h30 Edited October 4 by borris_
borris_ Posted October 4 Posted October 4 To jest i n'a karti pise 20h30 (sous réserve de modifications) 😂
Milosh76 Posted October 4 Posted October 4 (edited) U toku dana na sajtu osvajača Evrokupa pojavila se informacija da će meč početi u 20.30, pola sata pre nego što je prvobitno prijavljeno, ali to neće biti slučaj. Pariz je iskoristio priliku da pozove navijače da napune dvoranu od 8.000 mesta „dupke“ na vreme zbog snimanja promo spota za sezonu 2024/25. Edited October 4 by Milosh76 1
Recommended Posts