harper lee Posted September 26 Posted September 26 9 minutes ago, Ros said: ima par stvari koje on moze, a deda ne moze Sudeci po klipu ovaj lik je atletska verzija Nikole Kalinica bez suta spolja.
Mil@n Posted September 26 Posted September 26 6 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Falilo je i pitanje o Teovom kampu, i kako tu stvari stoje. Valjalo bi čuti Tea u nekoj trosatnoj epizodi kod Ilića Jeste, pa će onda opet neko reći "uvek ista pitanja"... Jbt, to je Teo, moramo biti zadovoljni sa svakom rečenicom koju mu bilo ko izvuče iz usta Odlično je ovo kod Edina, daje dodatni insight u njegovu ličnost. 2
uini Posted September 26 Posted September 26 19 minutes ago, harper lee said: Sudeci po klipu ovaj lik je atletska verzija Nikole Kalinica bez suta spolja. s'tim što šutne i tricu, iako mu je izuzetno streaky šut. ja sam ga gledao u pacersima pre par sezona. dobar igrač za euroleague, pakuj ako je dil da se čeka do last cuta ili slično, tj malo pre 1
Dankan Ajdaho Posted September 26 Posted September 26 41 minutes ago, Ros said: ima par stvari koje on moze, a deda ne moze Kakva ložana
kralj Posted September 26 Posted September 26 28 minutes ago, uini said: s'tim što šutne i tricu, iako mu je izuzetno streaky šut. ja sam ga gledao u pacersima pre par sezona. dobar igrač za euroleague, pakuj ako je dil da se čeka do last cuta ili slično, tj malo pre Istina da napadački živi od spacinga, može da bude pipavo, ali defanzivno bi trebalo da bude zver. Plus nije imao nikad neku bitniju ulogu, a mislim da ima takmičarski majndset, pa bi moglo fino da ga vozi. 1
VoodooDerina Posted September 26 Posted September 26 Daj šta daš, ovog odma', Petruševa na zimu pa da počnemo da ličimo na tim. 2 1
assignment Posted September 26 Posted September 26 Meni najbitniji info iz Podkasta bio da postoji mogucnost da Teo nastavi kao trener. Definitivno zeli posle aktivne karijere da bude i dalje u kosarci, ako ne kao trener, onda nesto drugo...
sigurnost Posted September 26 Posted September 26 On 24. 9. 2024. at 22:06, Dankan Ajdaho said: Što se tiče međusobnih odnosa Drčelića i Ostoje: Vec tri godine funkcionise i zajednicki biznis Drčelica, predsednika Upravnog odbora KK Crvena zvezda i Ostoje Mijailovića, predsednika KK Partizan. Oni imaju zajedniku firmu Lux invest inter-national.” Izvor: Radar, 15 avgust 2024 U stvari, izvor je APR, sad sam poroverio. Kao u vicu/basni: dok ovce shvate da pas i čoban rade zajedno ... 1
Jimmy Kowalski Posted September 26 Posted September 26 7 minutes ago, assignment said: Meni najbitniji info iz Podkasta bio da postoji mogucnost da Teo nastavi kao trener. Definitivno zeli posle aktivne karijere da bude i dalje u kosarci, ako ne kao trener, onda nesto drugo... To svi sportisti kazu. Samo ja Tea ne vidim u bilo kojoj drugoj ulozi osim trenerskoj.
harper lee Posted September 26 Posted September 26 9 minutes ago, assignment said: Meni najbitniji info iz Podkasta bio da postoji mogucnost da Teo nastavi kao trener. Definitivno zeli posle aktivne karijere da bude i dalje u kosarci, ako ne kao trener, onda nesto drugo... Mi njega ne smemo da pustimo da ode iz Zvezde, neka sam bira funkciju koju hoce. 5 1
Malvo Posted September 27 Posted September 27 15 hours ago, sigurnost said: Kao u vicu/basni: dok ovce shvate da pas i čoban rade zajedno ... Već neko vreme se u tišini i defakto odvija razvod Zvezde i FMP-a, pre svega infrastrukturno, kadrovski i u pogledu mlađih kategorija. Ova KKCZ je preskupa igračka za nekog ko nije iz prvog naprednog ešalona. Druga razvedena strana će dobiti brisani prostor da od FMP-a napravi treći klub u Srbiji.
harper lee Posted September 28 Posted September 28 Doci ce valjda i taj dan da jednom u zivotu odgledamo utakmicu od pocetka umesto sto reklama za razne kladionice. 1
sigurnost Posted September 28 Posted September 28 8 minutes ago, harper lee said: Doci ce valjda i taj dan da jednom u zivotu odgledamo utakmicu od pocetka umesto sto reklama za razne kladionice. Problem je što se utakmica Arsenal-Lester završila u 18:04, a Arena sa svojih 100 kanala ne ume da napravi programsku šemu. 1
Recommended Posts