September 24, 2024Sep 24 2 hours ago, harper lee said: nisam znao da moze jos vise da mi bude drago sto je dosao ali eto, jeste.
September 24, 2024Sep 24 18 minutes ago, uini said: nisam znao da moze jos vise da mi bude drago sto je dosao ali eto, jeste. Da, covece, umeo sam da gledam utakmice CSKA i Virtusa samo one delove kad je Teo bio na parketu. Covek je bog kosarke. Edited September 24, 2024Sep 24 by harper lee
September 25, 2024Sep 25 I Edin puno bolji nego sa Želimirom. Ima Teo kadencu, iskaže za sat više nego mnogi za dva, ali premalo reprezentacije baš bode oči.
September 25, 2024Sep 25 pa po zakonu verovatnoce mora negde da omane. kao recimo zeljko, svugde osvajao sve nakon prve ili druge godine, u partizanu jedva aba za tri sezone. never done before.
September 25, 2024Sep 25 1 minute ago, uini said: pa po zakonu verovatnoce mora negde da omane. kao recimo zeljko, svugde osvajao sve nakon prve ili druge godine, u partizanu jedva aba za tri sezone. never done before. željko je bonus odradio u trevizu
September 25, 2024Sep 25 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: željko je bonus odradio u trevizu ma kakvi, ima tamo 2-3 titule za 2-3 sezone
September 25, 2024Sep 25 i dalje vise titula za krace vreme uglavnom, verovatnoca > kodi miler mekintajer otpusta
September 25, 2024Sep 25 Nisu mi se svideli podkasti, nista nije Teo pricao za cizburgere ni Zoc za svesku s akcijama na sedistu Rade Bogdanovic je za Gudelja prico ovo isto, smenio je 4 trenera otkad je doso u Sevilju Edited September 25, 2024Sep 25 by Ratamahatta
September 26, 2024Sep 26 Falilo je i pitanje o Teovom kampu, i kako tu stvari stoje. Valjalo bi čuti Tea u nekoj trosatnoj epizodi kod Ilića
September 26, 2024Sep 26 Možda na četvorci dobijemo pojačanje iz Seltiksa, ko zna https://sportske.net/vest/kosarka/sportske-saznaju-zvezda-naciljala-nba-sampiona-ali-i-dalje-veruje-u-petruseva-530484