uini Posted September 24 Posted September 24 2 hours ago, harper lee said: nisam znao da moze jos vise da mi bude drago sto je dosao ali eto, jeste. 5
Dankan Ajdaho Posted September 24 Posted September 24 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: + drčela vozi range rovera
harper lee Posted September 24 Posted September 24 (edited) 18 minutes ago, uini said: nisam znao da moze jos vise da mi bude drago sto je dosao ali eto, jeste. Da, covece, umeo sam da gledam utakmice CSKA i Virtusa samo one delove kad je Teo bio na parketu. Covek je bog kosarke. Edited September 24 by harper lee 3
kralj Posted September 25 Posted September 25 I Edin puno bolji nego sa Želimirom. Ima Teo kadencu, iskaže za sat više nego mnogi za dva, ali premalo reprezentacije baš bode oči. 2
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 iz rubrike kurioziteti spremajte šilbovanjetm ako vam je sfero mio 5
uini Posted September 25 Posted September 25 pa po zakonu verovatnoce mora negde da omane. kao recimo zeljko, svugde osvajao sve nakon prve ili druge godine, u partizanu jedva aba za tri sezone. never done before. 3 2 3
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 1 minute ago, uini said: pa po zakonu verovatnoce mora negde da omane. kao recimo zeljko, svugde osvajao sve nakon prve ili druge godine, u partizanu jedva aba za tri sezone. never done before. željko je bonus odradio u trevizu
uini Posted September 25 Posted September 25 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: željko je bonus odradio u trevizu ma kakvi, ima tamo 2-3 titule za 2-3 sezone
kud u maglu Simoviću Posted September 25 Posted September 25 2 minutes ago, uini said: ma kakvi, ima tamo 2-3 titule za 2-3 sezone
uini Posted September 25 Posted September 25 i dalje vise titula za krace vreme uglavnom, verovatnoca > kodi miler mekintajer otpusta
Ratamahatta Posted September 25 Posted September 25 (edited) Nisu mi se svideli podkasti, nista nije Teo pricao za cizburgere ni Zoc za svesku s akcijama na sedistu Rade Bogdanovic je za Gudelja prico ovo isto, smenio je 4 trenera otkad je doso u Sevilju Edited September 25 by Ratamahatta
Mindaugas Žukauskas Posted September 26 Posted September 26 Falilo je i pitanje o Teovom kampu, i kako tu stvari stoje. Valjalo bi čuti Tea u nekoj trosatnoj epizodi kod Ilića 1
sasha Posted September 26 Posted September 26 Možda na četvorci dobijemo pojačanje iz Seltiksa, ko zna https://sportske.net/vest/kosarka/sportske-saznaju-zvezda-naciljala-nba-sampiona-ali-i-dalje-veruje-u-petruseva-530484
Recommended Posts