Hele Posted September 22 Posted September 22 Ovi Grobari Tasmajdan, Sajam, Atina, promocije, dresovi, trte mrte... Mi kad prokomentarisemo dresove, odmah je gej. Musavcima daj cetvorku mitsku zver, gusle i ne treba vise. Kakav marketing, istorija i picke materine.
Popular Post Ivo Petović Posted September 22 Popular Post Posted September 22 3 hours ago, Azdaja said: Bukvalno žreb napravio haos Sferopulosu sad. Nebojšu Čovića su zvali svakakvim imenima, ali ne sećam se da su ga do sada zvali "žreb". 1 14
Hele Posted September 22 Posted September 22 Nego, di su nasi novci? Topic dva miliona, karneks na sorcu... Jel to treba da znaci da je Topic odlucio da ne izadje na draft i da ne nosimo pastetu na gacama, da ne bi imali za dva pojacanja? Tipa, umesto Kaline bi doveli Savoa Lesica, a umesto CMM-a Iliju Djokovica? Hou jes nou, imali bi isti tim i bez Topica i virsli, tako da, di su nasi novci?
Valk Posted September 22 Posted September 22 51 minutes ago, Hele said: Mi kad prokomentarisemo dresove, odmah je gej. There, there, ako neko razume i podržava loženje na Teokratiju - to sam ja. Samo napred. 1
johan nagel Posted September 23 Posted September 23 @Hele Spoiler А диви наше секси шорцеве, можеш на плажу у њима а можеш и на баскет, за паштету нема места све и да хоћеш.. 2 3
Nikodije Posted September 23 Posted September 23 Pa bilo bi ok da predsednik svoje glavne prehrambene proizvode tako raspodeli, nama pašteta, vama parizer.
smooth.Op Posted September 23 Posted September 23 Prošle sezone se carnex nosio samo na opremi za ABA ligu.
uini Posted September 23 Posted September 23 4 hours ago, Nikodije said: Pa bilo bi ok da predsednik svoje glavne prehrambene proizvode tako raspodeli, nama pašteta, vama parizer. a svima da stoji gde treba ispis "2x jaja"
Jesper23 Posted September 23 Posted September 23 (edited) Jeste žreb jako zajeban! Odmah prvo kolo i koska, mi neuigrani gostujemo ekipi Dubaija koja je u takmičarskom ritmu i na okupu već par sezona. Edited September 23 by Jesper23 1 3
kralj Posted September 23 Posted September 23 Mene brine jedino pristup. Kad god bi se malo pritegla odbrana, ovi koša nisu videli. Za Kodija ne brinem, osim ako mu Cigani ludaci ne okupiraju društvene mreže sa oprobanim repertoarom. A Kalina je omatorio, naljutiće se tek kad počne mrak da pada pre slagalice. 1
uini Posted September 23 Posted September 23 ja nemam frku oko pristupa dobro je kada se ovako krene, makar da razumeju da niti su neki likovi koji mogu sa trecinom snage da udju u tekmu, niti ce bilo ko da legne i da nas pusti da ih pobedimo big deal, aba liga, necemo valjda da jurimo sve pobede tamo zbog macjado terena 2
Jesper23 Posted September 23 Posted September 23 Tejk 2 Čović pustio Arape i uzeo pare koje će spucati u četvorku. 1
Recommended Posts