Hele Posted September 22 Posted September 22 (edited) Pozitivna stvar su mi dresovi, bolje mi vako nego crveno-beli. Samo, ovaj Karneks je ispod svakog nivoa 🤣 Razumem da se MTS i ova kladionica ne mogu izbeci, ali sta moze ovaj Karneks da nam da, 100k evra? Za te pare ne bih se ovako blamirao. Edited September 22 by Hele 1
levi Posted September 22 Posted September 22 jbt ovo je najbolji dres Zvezde ikada znači savršen, nema onih plavih linija, samo crveno belo 1
Hele Posted September 22 Posted September 22 Kako Teo ima ovaj seksi retro izgled, ova fotka gore tacno da je uramis i okacis na zid. Ali kako sa ovim jebenim karneksom? Jebali nas sponzori, a i ovi siroki sorcevi. Bez reklama i malo uzi da je dres, ovo je fotka za dnevnu sobu.
Milošica Posted September 22 Posted September 22 2 minutes ago, Hele said: Kako Teo ima ovaj seksi retro izgled, ova fotka gore tacno da je uramis i okacis na zid. Mesec u Škorpiji
Valk Posted September 22 Posted September 22 7 minutes ago, Hele said: Kako Teo ima ovaj seksi retro izgled, ova fotka gore tacno da je uramis i okacis na zid. Ali kako sa ovim jebenim karneksom? Jebali nas sponzori, a i ovi siroki sorcevi. Bez reklama i malo uzi da je dres, ovo je fotka za dnevnu sobu. So gay 2 1
Hele Posted September 22 Posted September 22 (edited) So... cool. To je taj legendarni izgled koji stoji na zidu, ne karneks pasteta i ove caksire. Edited September 22 by Hele 1
Jimmy Kowalski Posted September 22 Posted September 22 12 minutes ago, Hele said: Pozitivna stvar su mi dresovi, bolje mi vako nego crveno-beli. Samo, ovaj Karneks je ispod svakog nivoa 🤣 Razumem da se MTS i ova kladionica ne mogu izbeci, ali sta moze ovaj Karneks da nam da, 100k evra? Za te pare ne bih se ovako blamirao. Nikad nisam video do sada da neko stavlja sponzora i na sorc. Stavise, mislio sam da nije ni dozvoljeno. Da se ja pitam, samo bih dozvolio ime generalnog sponzora ispod broja..
Fanta Posted September 22 Posted September 22 1 hour ago, Nikodije said: Btw Teo zbog povrede propušta prve dve u EL Cudno da se napise suspenzija. 1
Ratamahatta Posted September 22 Posted September 22 U tih 26-8 Gubimo derbi kodnji Gubimo Kaunas i Berlin Gubimo Efes u Konstantinopolju, Barsu i Pariz Ovde nas karaju Olimpijakos i Asvel Ostalo marisemo i gubimo od Baskonije 3-0 u plejofu
Greek Freak Posted September 22 Posted September 22 24 minutes ago, Hele said: Kako Teo ima ovaj seksi retro izgled, ova fotka gore tacno da je uramis i okacis na zid. Ali kako sa ovim jebenim karneksom? Jebali nas sponzori, a i ovi siroki sorcevi. Bez reklama i malo uzi da je dres, ovo je fotka za dnevnu sobu. 2 1
Nikodije Posted September 22 Posted September 22 5 minutes ago, Fanta said: Cudno da se napise suspenzija. Lol da, suspenzija
assignment Posted September 22 Posted September 22 Samo sam delimično gledao, i to bez tona, kude se Dobrić sakrio? Povreda?
Dankan Ajdaho Posted September 22 Posted September 22 Inače Mekintajer je odigrao najgori uvodni meč nekog ko je zamišljen kao prvi plejmejker, u rangu onog lika iz Australije što je rekao neću da igram kad je naleteo na tvrdo. Hajlajt je bio onaj zadnji šut za pobedu dok je pre toga preskočio doslovno svaki otvoren šut. Ponekad mi je žao što nisam vernik pa da se krstim levom i desnom i nogom ako treba.
Recommended Posts