Ted Posted June 11 Posted June 11 već smo osvojili TUP kup (Titula za Uvodni Post) kkp 1 czv 0 idemo dalje, samo jako 2 1
Milošica Posted June 11 Posted June 11 3 minutes ago, uini said: mislim, ovaj draft je ionako ceo mčka u džaku, nema nikoga ko će garantovano biti vrhunski igrač, tako da je opuštenije Živa istina. Meni je Kneht uz Topa najdraži igrač na draftu, a uopšte me ne bi čudilo da bude neki 10ppg lik. 1
Ros Posted June 11 Author Posted June 11 20 minutes ago, Ted said: već smo osvojili TUP kup (Titula za Uvodni Post) kkp 1 czv 0 idemo dalje, samo jako to uvek osvojite. mislim da je trenutno 8:0 u TUP kupu za vas 6 1
Nikodije Posted June 11 Posted June 11 51 minutes ago, Ted said: već smo osvojili TUP kup (Titula za Uvodni Post) kkp 1 czv 0 idemo dalje, samo jako To bukvalno dobijate službenim rezultatom pošto mi ne učestvujemo
Eleniko Posted June 11 Posted June 11 možda si malo prerano otvorio novu temu nismo ostavili hajlajce prošle na primer 6
uini Posted June 11 Posted June 11 retko mi se dopadne nesto od ovih likova ali ovaj teokratija vs everyone je tozla 2 1
Ros Posted June 11 Author Posted June 11 35 minutes ago, Eleniko said: možda si malo prerano otvorio novu temu nismo ostavili hajlajce prošle na primer stara tema je ponovo otvorena 2
Eleniko Posted June 11 Posted June 11 2 hours ago, uini said: retko mi se dopadne nesto od ovih likova 4
MeanM@ Posted June 11 Posted June 11 9 hours ago, Jesper23 said: Kažu da patnja inspiriše, vidi se iz priloženog Jadi mladog Vertera
uini Posted June 12 Posted June 12 2 minutes ago, Eleniko said: što je više kleveta i laži ćoki nam je miliji i draži ljubav prema cjoki, ne moze da prestane 2
Eleniko Posted June 12 Posted June 12 2 minutes ago, uini said: ljubav prema cjoki, ne moze da prestane uradiću prepev i zamoliti zvonka da otpeva /za novac/ ovako isto kao na spotu da im se useremo u himnu za sve pare
Hroničar Posted June 13 Posted June 13 (edited) Magija se nastavlja, Teo još godinu dana!! Edited June 13 by Hroničar 1 7
Recommended Posts