June 11, 20241 yr već smo osvojili TUP kup (Titula za Uvodni Post) kkp 1 czv 0 idemo dalje, samo jako
June 11, 20241 yr 3 minutes ago, uini said: mislim, ovaj draft je ionako ceo mčka u džaku, nema nikoga ko će garantovano biti vrhunski igrač, tako da je opuštenije Živa istina. Meni je Kneht uz Topa najdraži igrač na draftu, a uopšte me ne bi čudilo da bude neki 10ppg lik.
June 11, 20241 yr Author 20 minutes ago, Ted said: već smo osvojili TUP kup (Titula za Uvodni Post) kkp 1 czv 0 idemo dalje, samo jako to uvek osvojite. mislim da je trenutno 8:0 u TUP kupu za vas
June 11, 20241 yr 51 minutes ago, Ted said: već smo osvojili TUP kup (Titula za Uvodni Post) kkp 1 czv 0 idemo dalje, samo jako To bukvalno dobijate službenim rezultatom pošto mi ne učestvujemo
June 11, 20241 yr Author 35 minutes ago, Eleniko said: možda si malo prerano otvorio novu temu nismo ostavili hajlajce prošle na primer stara tema je ponovo otvorena
June 11, 20241 yr 9 hours ago, Jesper23 said: Kažu da patnja inspiriše, vidi se iz priloženog Jadi mladog Vertera
June 12, 20241 yr 2 minutes ago, Eleniko said: što je više kleveta i laži ćoki nam je miliji i draži ljubav prema cjoki, ne moze da prestane
June 12, 20241 yr 2 minutes ago, uini said: ljubav prema cjoki, ne moze da prestane uradiću prepev i zamoliti zvonka da otpeva /za novac/ ovako isto kao na spotu da im se useremo u himnu za sve pare