Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, uini said:

pa to je teokratija. ako te chinovnicki zanima da mora da pise trener pored imena onda dzaba (dzabax2, sto bi rekli duck i ksenija pajchin, rip legendo)

Ne razumes ti KUMS-a, nije njemu sto Teodosic formalno nije trener vec sto igra za Zvezdu. Nema veze sto bi zanatski gledano svaki novinar platio da ima Teodosica u emisiji makar emisija bila o kulinarstvu ili saobracaju jer je Teo tezak za medije i pojavljuje se samo kad bas mora i onoliko dugo koliko mora. Edin i Kole su svojevremeno i sa Jokicem, koji takodje izbegava medije, imali dugacak intervju u SAD, ocigledno je da igraci iz nekog razloga cene to koliko Edin voli i poznaje kosarku.

• +1 8
Posted

nemam aspiracije da razumem ljude na forumu, vec iskljucivo njihove stavove; ako mu je to princip, not gavrilov, slabo cemo pricati ali nadam se da nije.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Ovo je stvarno WTF, otvaranje sezone a liku nisu sredili pasoš, u Rusiju je išao lagano a u Dubai ne može?

• +1 1
Posted
On 15. 9. 2024. at 13:43, uini said:

lik koji je 35+ godina u kosharci

U tom slucaju, prestani da iznajmljujes tastaturu

Posted
21 minutes ago, nahbar said:

U tom slucaju, prestani da iznajmljujes tastaturu

zaboravio sam na 15 godina u fantaziju

Posted

Ma kakav pasoš ,kao da bi igrao pre Mitrovica i Davidovca 😂

• +1 2
Posted (edited)

Mozfa su mislili pasos za kup u Nisu. Treba djelati na vrijeme

Edited by MiddleClass
Posted

Sa kim se to Teo nije slagao u CSKA? Baš eksplicitno rekao, a ne sećam se čak ni kuloarskih priča.

Posted
12 hours ago, Muad_Dib said:

Ovo je stvarno WTF, otvaranje sezone a liku nisu sredili pasoš, u Rusiju je išao lagano a u Dubai ne može?

Verovatno mu ističe pasoš za manje od 6 meseci.

Posted
3 hours ago, *edited by mod said:

Verovatno mu ističe pasoš za manje od 6 meseci.

Sad zaista, zar nije to njegova obaveza da vodi računa?

Mislim, odrasla je osoba sa dokumentima, pa nije mu pasoš Zvezda oduzela i drži u sefu, kao gazde ilegalnim imigrantima. 

Pic

GYEfEKnXUAAQz-Y?format=jpg&name=large

• +1 2
Posted
Just now, Valk said:

Sad zaista, zar nije to njegova obaveza da vodi računa?

Mislim, odrasla je osoba sa dokumentima, pa nije mu pasoš Zvezda oduzela i drži u sefu, kao gazde ilegalnim imigrantima. 

To već ne znam. Neke zemlje traže da pasoš traje bar 6 meseci posle planiranog kraja puta, neke i duže. Dok je nekima važno samo da postoji viza i da je pasoš validan do dana povratka.

• +1 1
Posted

Srecom pa smo dobro popunjeni na poziciji mlitave cetvorke.

Posted

Gde moze da se gleda preko neta? Za dz, normalno.