Micko8 Posted September 20 Share Posted September 20 43 minutes ago, MiddleClass said: Znaci duzan nam je Misko 50k Smotao Covic 50 hiljadarki 2 Link to comment
Heaviside Posted September 20 Share Posted September 20 Ćoki is on fire ovih dana. Vezao nekoliko vrlo jakih izjava. 2 Link to comment
Micko8 Posted September 20 Share Posted September 20 (edited) Quote Ispostavilo se da je pogrešio Čović, koji se sada ponovo oglasio putem zvaničnog sajta KK Crvena zvezda. Permutovao sam cifru za obeštećenje za drugog igrača. Nakon provere u klupskoj dokumentaciji konstatovao sam da je KK Mega Vizuri uplaćeno 150 hiljada dolara neto, odnosno 180 hiljada dolara bruto u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na ime obeštećanja po sporazumu za igrača Nikolu Topića. Ovim stavljam tačku na bilo kakve dalje spekulacije na ovu temu", rekao je predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet. Opet fali 20 hiljada dolara, gde su genge Covicu Edited September 20 by Micko8 Link to comment
VoodooDerina Posted September 20 Share Posted September 20 Ovo su strelice ka Ražnatoviću jer je failovao sa Petruševim. 2 Link to comment
*edited by mod Posted September 20 Share Posted September 20 2 hours ago, VoodooDerina said: Ovo su strelice ka Ražnatoviću jer je failovao sa Petruševim. Svađa sa Miškom pred početak sezone. What could possibly go wrong... 1 Link to comment
uini Posted September 20 Share Posted September 20 eh sad svadja. to malo drugacije izgleda. ovo je vise kao neko podjebavanje na forumu samo preko medija 1 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 20 Share Posted September 20 Jel to sad znaci da Petrusev ne dolazi? 3 Link to comment
uini Posted September 20 Share Posted September 20 jel se desilo nekada da ceo petrushev ne dodje 1 Link to comment
harper lee Posted September 20 Share Posted September 20 3 minutes ago, uini said: jel se desilo nekada da ceo petrushev ne dodje Ja se toga stvarno ne secam. Normalno je da ne dodje trecina petruseva, pa i polovina petruseva ako su strani delovi ali da ceo petrusev ne dodje to se ili nije desilo ili ja ne znam da se desilo. 3 Link to comment
Muad_Dib Posted September 20 Share Posted September 20 Ajde više nek počne ta sezona, barem da se komentarišu utakmice pored standardnog kukanja kako nemamo četvorku. Link to comment
Hele Posted September 20 Share Posted September 20 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Jel to sad znaci da Petrusev ne dolazi? Sacekajmo utorak. Link to comment
harper lee Posted September 20 Share Posted September 20 Edin Avdic u svoj novi podkast doveo Teodosica, premijera u utorak u osam. Opasna je glava Edin, prva epizoda Zeljko, druga Teo koji obicno izbegava takve stvari. 4 1 Link to comment
Milošica Posted September 20 Share Posted September 20 4 minutes ago, harper lee said: Edin Avdic u svoj novi podkast doveo Teodosica, premijera u utorak u osam. Opasna je glava Edin, prva epizoda Zeljko, druga Teo koji obicno izbegava takve stvari. Edin opasan 1 1 Link to comment
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted September 20 Popular Post Share Posted September 20 Sta obicno, u zivotu nije gostovao. Ima da obucem odelo za tu priliku. 11 Link to comment
Recommended Posts