uini Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 1 hour ago, sasailic said: Petrusev na zvaničnom slikanju u Olimpijakosu. Izgleda da ne dolazi. osveta za mirotu, c/pf za pf/c-a 1
Ros Posted September 20, 2024 Author Posted September 20, 2024 javonte smart u orlandu dr robotike od polusirovog materijala pravi nba igrace. avangarda 9
Ros Posted September 20, 2024 Author Posted September 20, 2024 5 minutes ago, Nikodije said: Verovatno ugovor na 14 sati ugovoru se u trajanje ne gleda. ugovor je ugovor, molim lepo 1
VoodooDerina Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 Meni je i dalje neverovatno da sa ovako sakatim timom ulazimo u sezonu. Razumeo bih da smo se opredelili za restart i da izguramo 4-5 mlađih igrača koji bi predstavljali osnovu za naredne sezone, ali praviti ovako iskusnu ekipu i onda je ostaviti sa izbušenim gumama da se kotrlja celu trku je potpuna glupost. 1
Hele Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 Ne znam stvarno kako neko moze biti kosarkaski radnik i dovesti Dauma. I to ne zato sto je los kosarkas. Umesto njega, za te pare, mogli smo uzeti cetvorku kakva nam treba, makar to bio i na papiru gori igrac sa manjom reputacijom. Onda bi se drugacije gledalo na ceo tim. 1
VoodooDerina Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 Tako je. Ovako se komotno umesto Jaga, Gidraitisa, Dauma i Mitrovića koji su u zbiru vrv bar 3 miliona mogla izgurati sezona sa još 3-4 mlađa igrača uz Kostića i (uslovno) Plavšića koji bi posle sa iskustvom EL bili odlična osnova za neku ozbiljniju ekipu i plasman. Imali bismo 3-4 pobede manje, ali ne vidim neku preteranu razliku da li smo 11-12. ili 16-17. kada već očigledno ne postoji želja da se zaista napadne neki viši plasman. 2
Moća Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 @Valk molim te interveniši pa banuj i počisti ove vrane gavrane. Hvala unapred. 3 2 1
Popular Post MiddleClass Posted September 20, 2024 Popular Post Posted September 20, 2024 – "Najveći brend koji Srbija ima je košarka, a videćemo za dalje. Vidite to i sada po Manili i OI, bilo bi važno da Pešić ostane, to su moje drugarske reči, mislim da treba i da ostane. Imali smo i sličnu priču – on je 2002. tiho proteran posle titula, ja sam 1997. grubo proteran iz Košarkaškog saveza posle nepriznavanja krađe na beogradskim izborima." Coviculegendo u nemilosti svih rezima since 1997 12
Hele Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 (edited) Nekog proteruju zbog BG izbora, nekome naprednjak vodi klub #nismoisti Edited September 20, 2024 by Hele
uini Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 kapiram da je chovke te drevne '97, dao prediction koji ce biti rezultati izbora u bgdu, slobi se to nije dopalo, kao sto vi ignorisete danas nebojsinu win/loss ekspertizu i eto. vizionar bio &ostao. 2 1
Lord Stef Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 Ne slažem se da je (prošle godine) bio podbačaj u Evroligi. Moglo je i gore. 5
Hamlet Strašni Posted September 20, 2024 Posted September 20, 2024 2 hours ago, uini said: kapiram da je chovke te drevne '97, dao prediction koji ce biti rezultati izbora u bgdu, slobi se to nije dopalo, kao sto vi ignorisete danas nebojsinu win/loss ekspertizu i eto. vizionar bio &ostao. Čović je, kao predsednik skupstine grada iz prethodnog mandata odbio da sazove konstitutivnu sednicu novog mandata dok su trajali protesti zbog kradje na izborima. Zato su ga izbacili. 1 1
Recommended Posts