Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Od igrača jedino su gore sudije.

Poprilicna kurcobolja zadnja 2 minuta. A ovi nek se nose u 3 materine sa ovolikim pregledavanjima na pripremnom turniru.

još nije gotovo?

Kakva neverovatna kolekcija gluposti u zadnja tri minuta.

Ipak sam se nasmejao od srca na ovaj hrkljus, koliko god da je tuzno. 

Ne razumem ruski, šta je sad svirao Ajzeji?

Kako odsmo na 13 razlike na 3 minute do kraja, tako se i igraci komplet iskljucise sa meca, nije cudo da se Sfero onolilo dere. Samo jos fali da je ona seljacina teze povrikedila Dobrica.

Dobrivoje MVP

Just now, Valk said:

Ne razumem ruski, šta je sad svirao Ajzeji?

Ono preko pola? 

Nije se videlo lepo, ali mislim da je Kodi dok je bio u padu dodao o patos naše polovine.

Nije moguće da je Ognjen ovoliko malerozan, malo-malo pa neko nebulozno kršenje.

Kako se zakuca licem o stolicu kamermana, jbt, reko' procveta mu čelo :wacko:

Ako sam dobro skonta na sajtu vtb, sutra bismo opet od 16h trebali igrati sa porazenim iz susreta Zenit - Uniks.

Just now, Valk said:

Nije moguće da je Ognjen ovoliko malerozan, malo-malo pa neko nebulozno kršenje.

Kako se zakuca licem o stolicu kamermana, jbt, reko' procveta mu čelo :wacko:

Miller je tu ispao kretencina, onako sa ledja uletjeti tijelom igracu na pilaganju na 2 sec do kraja na -8 je za pleske.

1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

Miller je tu ispao kretencina, onako sa ledja uletjeti tijelom igracu na pilaganju na 2 sec do kraja na -8 je za pleske.

Jednom grobar, uvek grobar.:thumbdown:

:D

5 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ako sam dobro skonta na sajtu vtb, sutra bismo opet od 16h trebali igrati sa porazenim iz susreta Zenit - Uniks.

Da, za treće mesto. 

Kakva kuknjava jbt

Morao sam da proverim kalendar, 13.septembar, dakle još 3 nedelje do starta sezone.

Edited by Nikodije