September 13, 2024Sep 13 Poprilicna kurcobolja zadnja 2 minuta. A ovi nek se nose u 3 materine sa ovolikim pregledavanjima na pripremnom turniru.
September 13, 2024Sep 13 Kako odsmo na 13 razlike na 3 minute do kraja, tako se i igraci komplet iskljucise sa meca, nije cudo da se Sfero onolilo dere. Samo jos fali da je ona seljacina teze povrikedila Dobrica.
September 13, 2024Sep 13 Just now, Valk said: Ne razumem ruski, šta je sad svirao Ajzeji? Ono preko pola? Nije se videlo lepo, ali mislim da je Kodi dok je bio u padu dodao o patos naše polovine.
September 13, 2024Sep 13 Nije moguće da je Ognjen ovoliko malerozan, malo-malo pa neko nebulozno kršenje. Kako se zakuca licem o stolicu kamermana, jbt, reko' procveta mu čelo
September 13, 2024Sep 13 Ako sam dobro skonta na sajtu vtb, sutra bismo opet od 16h trebali igrati sa porazenim iz susreta Zenit - Uniks.
September 13, 2024Sep 13 Just now, Valk said: Nije moguće da je Ognjen ovoliko malerozan, malo-malo pa neko nebulozno kršenje. Kako se zakuca licem o stolicu kamermana, jbt, reko' procveta mu čelo Miller je tu ispao kretencina, onako sa ledja uletjeti tijelom igracu na pilaganju na 2 sec do kraja na -8 je za pleske.
September 13, 2024Sep 13 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Miller je tu ispao kretencina, onako sa ledja uletjeti tijelom igracu na pilaganju na 2 sec do kraja na -8 je za pleske. Jednom grobar, uvek grobar.
September 13, 2024Sep 13 5 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Ako sam dobro skonta na sajtu vtb, sutra bismo opet od 16h trebali igrati sa porazenim iz susreta Zenit - Uniks. Da, za treće mesto.
September 13, 2024Sep 13 Kakva kuknjava jbt Morao sam da proverim kalendar, 13.septembar, dakle još 3 nedelje do starta sezone. Edited September 13, 2024Sep 13 by Nikodije