Dankan Ajdaho Posted September 13 Share Posted September 13 1 hour ago, Ratamahatta said: Uvek sam se pitao kako ovu dvojicu nije angažovao Boljšoj teatar. 1 5 Link to comment
Jesper23 Posted September 13 Share Posted September 13 Ja nikako ne mogu da prežalim Trenta Frejzera, kako bi on nama dobar posao radio. Razvaljuje u Zenitu, vjerovatno za dobru platu, tako da je van dohvata. Ali pokupiše ga iz FMPa nama ispred nosa, siguran sam da je on legit EL opcija. Link to comment
harper lee Posted September 13 Share Posted September 13 55 minutes ago, kralj said: Baš Harper, u kojim situacijama si primetio tu njegovu izuzetnu brzinu? On i tranziciju napada iz drugog reda, najčešće šireći na levu stranu i tu višak rešava uglavnom šutem za 3 sa 45°. Bez obzira što ih pogađa u velikoj meri, nije to uvek dobra odluka. Eksplozivnost mu svakako ne obzbeđuje prednost, prvi korak isto ništa. On je uglavnom uspevao da sahrani protivnika sa plejmejkerske pozicije kada ga geniji čuvaju ispod pika. Imao je i par elegantnih provlačenja za centra u rolu, ali to je bilo u najboljem slučaju sporadično. Zapravo je gro poena dao kao bek šuter kad mu se obezbedi višak. Da, sad cu da ti izvlacim pojedine situacije kao da ga nismo gledali cele prosle godine kako u tranziciji ostavlja bekove za pola terena. Jago nema nikakav problem sa brzinom vec sa decision making-om, on je sirov, neiskusan, visinski hendikepiran mlad igrac koji tek dve godine igra ozbiljnu kosarku na najosetljivijoj poziciji u timu. 1 Link to comment
MiddleClass Posted September 13 Share Posted September 13 5 minutes ago, harper lee said: na najosetljivijoj poziciji u timu. Zli jezici bi rekli da je to cetvorka 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted September 13 Share Posted September 13 Od 16h sa Lokomotivom Kuban. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 13 Share Posted September 13 https://vtb-league.com/en/game/834435/#video 1 Link to comment
sasha Posted September 13 Share Posted September 13 Ko hoće na areni da gleda https://cdn.livetv815.me/webplayer2.php?t=ifr&c=2478946&lang=rs&eid=226300545&lid=2478946&ci=4318&si=3 Link to comment
Muad_Dib Posted September 13 Share Posted September 13 Čelendž u prvoj četvrtini prijateljske utakmice Link to comment
kralj Posted September 13 Share Posted September 13 Antonius Klivlend igra rusku ligu. Tuga. Link to comment
elementary Posted September 13 Share Posted September 13 (edited) Sudjenje na ovom turniru 😂 Daum solidan u odbrani . Onako krakat može biri koristan kod skokova i u napadu . Taj Klivlend ima fiziku ali kad god sam ga gledao nije mogao vola da ubode spolja prošle godine . Mitar uvek mora da otvori meč mlitavo .Los skok pa popije bananu . Edited September 13 by elementary Link to comment
kralj Posted September 13 Share Posted September 13 6 minutes ago, elementary said: Sudjenje na ovom turniru 😂 Daum solidan u odbrani . Onako krakat može biri koristan kod skokova i u napadu . Taj Klivlend ima fiziku ali kad god sam ga gledao nije mogao vola da ubode spolja prošle godine . Mitar uvek mora da otvori meč mlitavo .Los skok pa popije bananu . Kuca sa trojke, šta će mu šut. Link to comment
ducca Posted September 13 Share Posted September 13 Je l ovo Mitrovic ponovo nesto radio na mehanici suta, konkretno bacanja? Groteskan izbačaj Link to comment
Muad_Dib Posted September 13 Share Posted September 13 Jago danas u prvoj četvrtini odigrao baš fino, pasovi na vreme bez davljenja lopte skroz zrelo. Link to comment
samo_opusteno Posted September 13 Share Posted September 13 Skala beskorisnosti treba da se zove po regular season Davidovcu. 1 Link to comment
sasha Posted September 13 Share Posted September 13 Možda mu se i bude igralo nekih 5 minuta. Link to comment
Recommended Posts