elementary Posted September 12 Share Posted September 12 (edited) Nije Plavsic kriv ,dečko može da igra Aba ligu i to je to . Mitar,Deda,Daum,Plavsic 😂. Najgora unutrašnja linija u El . Guzi te ovaj CSKA sa Alija . Edited September 12 by elementary 1 Link to comment
VoodooDerina Posted September 12 Share Posted September 12 (edited) Daum Šta on tek može da igra... Jednostavno mi bez dva kvalitetna igrača pod košem ne možemo apsolutno ništa u EL. Bolje da su i bogalja Treja ostavili. Edited September 12 by VoodooDerina Link to comment
samo_opusteno Posted September 12 Share Posted September 12 Festival limitiranosti domacih igraca i Daum koji je zalutao medju njih kao da im je rod rodjeni. Link to comment
Defunctus Posted September 12 Share Posted September 12 Izgledamo kao da smo mi pod sankcijama i da igramo samo KLS ove sezone 2 Link to comment
harper lee Posted September 12 Share Posted September 12 Ako se po jutru dan poznaje rado bih opalio jednu celodnevnu dremku. Pola ekipe izgleda kao da u zivotu nisu videli kosarkasku loptu. Link to comment
elementary Posted September 12 Share Posted September 12 (edited) Teške ruke ,još smo na bazicnim pripremama ,uskoro krecu sa loptom Dobro da ovaj njihov trener uveo domaće igrace te smo postigli neki poen.Razigrao. Kobru i Mitra,sad su naši . Edited September 12 by elementary Link to comment
FPLS Posted September 12 Share Posted September 12 (edited) Plavsic izgleda kao da je pre dva meseca poceo da se bavi ovim sportom. Daum pre tri. Edited September 12 by FPLS Link to comment
Valk Posted September 12 Share Posted September 12 radi stream, bolje da ne radi. Yago i Plavšić, sačuvaj i sakloni, mislim da sam prvi put videla Sfera sa baš besnim izrazom lica. Ognjen lepa krađa i poeni. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 12 Share Posted September 12 Ali ideja da na Luku dovedeš Plavšića... Link to comment
elementary Posted September 12 Share Posted September 12 Misliš da oni gledaju karakteristike domaćih igrača. Bitno da je nas,kvalitet na stranu . 1 Link to comment
samo_opusteno Posted September 12 Share Posted September 12 Just now, elementary said: Misliš da oni gledaju karakteristike domaćih igrača. Bitno da je nas,kvalitet na stranu . Daum nije nas a kao da jeste. To mu je jedini kvalitet. Link to comment
elementary Posted September 12 Share Posted September 12 Za Dauma gledali koji igrač najmanje lezi na roster i izabrali njega 1 Link to comment
Defunctus Posted September 12 Share Posted September 12 2 minutes ago, elementary said: Misliš da oni gledaju karakteristike domaćih igrača. Bitno da je nas,kvalitet na stranu . Laksi za taljenje u ugovoru, na engleskom tesko objasniti kombinaciju Link to comment
Recommended Posts