Dankan Ajdaho Posted September 12 Share Posted September 12 (edited) Dajte neki potok Sad tek vidim da je tekma u 7 a ne u 6? Nađoh i potok: https://vtb-league.com/en/game/834434/#video Edited September 12 by Dankan Ajdaho Link to comment
elementary Posted September 12 Share Posted September 12 Dzabe ti potok kad su veze u prekidu Rekoh da bacim pogled na prvu utakmicu ono malo malo pa prekid na satelitskim vezama .Na kraju batalili prenos pre kraja . Link to comment
kralj Posted September 12 Share Posted September 12 Šteta, baš sam se nadao da ćemo da se obskrbimo Lakijevim optimizmom. Link to comment
elementary Posted September 12 Share Posted September 12 (edited) Opravice ga ruje .Kako će Daum i Dedovac da ih siluju Lepi crveni dresovi . Edited September 12 by elementary Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 12 Share Posted September 12 evo vam prenos na arena premium 1 Link to comment
System Posted September 12 Share Posted September 12 CMM, Canaan, Deda, Kalina i Luka počinju Link to comment
samo_opusteno Posted September 12 Share Posted September 12 Mitrović i Davidovac od starta odskacu mekocom. Link to comment
System Posted September 12 Share Posted September 12 Deda dva otvorena šuta za tri iz oba kornera maši Link to comment
Defunctus Posted September 12 Share Posted September 12 Ajzea se vec spasao Sabazovanja i prezimece Link to comment
harper lee Posted September 12 Share Posted September 12 Davidovac je uspeo da me iznervira posle 4 minuta na pripremnoj utakmici. Vreca sala, bio i ostao. 2 Link to comment
elementary Posted September 12 Share Posted September 12 (edited) 4 minutes ago, harper lee said: Davidovac je uspeo da me iznervira posle 4 minuta na pripremnoj utakmici. Vreca sala, bio i ostao. Neverovatno ,popizdeo sam ,jebem ti više ove mekušce na 4 i 5 .Popularni duo -baba-deda Svake godine nam zbog naših domaćih igrača koji moraju da igraju duva promaja u reketu .Ajde jednog da trpis ali moraš i Mitrovica i Davidovca .Uz to dovedes Dauma koji im je brat rodjeni mlitavi . Edited September 12 by elementary Link to comment
harper lee Posted September 12 Share Posted September 12 Just now, elementary said: Neverovatno ,popizdeo sam ,jebem ti više ove mekušce na 4 i 5 .Popularni duo -baba-deda Ima igraca koji umeju da sakriju da ih boli kurac, Davidovca boli kurac i da pokusa da sakrije da ga boli kurac. 1 Link to comment
Recommended Posts