kralj Posted June 19 Posted June 19 Pa šta da ti kažem kad ne prepoznaješ potrebu da dečko igra više od Dalibora Ilića, bez da provede sezonu dokazajući tebi da vredi. 1
booyaka Posted June 19 Posted June 19 Ne treba meni da dokazuje da vredi, nego treneru, i to pod uslovima koje mu trener postavi. Ako neće, može slobodno da nastavi da igra revijalnu košarku. 1 1
weedman Posted June 19 Posted June 19 2 hours ago, FPLS said: Elem, ako bi isplivala Cokijeva tabla projektovanog rostera k'o sto vecito isplivava Tvorzina, verovatno bi ovako nekako izgledala: 1: CMM, Yago 1-2: Teo 2: Canaan, Nedovic 2-3: Djurisic/Dobric, Lazic 3: Giedraitis 3-4: Kalinic, Davidovac 4: Daum 4-5: Shengelia 5: Bolomboy, Mitrovic, Plavsic ovo bi bila ekipa sa velikim šansama da osvoji evrokup što i nije čudno s obzirom da je u nju ulupano 20 miliona evra
Eleniko Posted June 19 Posted June 19 28 minutes ago, weedman said: ovo bi bila ekipa sa velikim šansama da osvoji evrokup što i nije čudno s obzirom da je u nju ulupano 20 miliona evra Moraš da kontrolišeš ko ti i sa kojim urinokulturama piša u biljke, mislio sam da se sećaš 1
weedman Posted June 19 Posted June 19 1 hour ago, Eleniko said: Moraš da kontrolišeš ko ti i sa kojim urinokulturama piša u biljke, mislio sam da se sećaš opčinjen si urinokulturama? nije ni čudo što navijaš za çokijev klub
assignment Posted June 20 Posted June 20 11 hours ago, weedman said: ovo bi bila ekipa sa velikim šansama da osvoji evrokup što i nije čudno s obzirom da je u nju ulupano 20 miliona evra Manje brige o nama, nego kako vam ide sklapanje novog drim tima? Cujem i Ledej ide, bukvalno smo vas metlom vratili na fabricka podesavanja
Eleniko Posted June 20 Posted June 20 24 minutes ago, weedman said: ko je sad glavni kod vas çoki, vesna ili drčela? ja sam glavni, kako mogu da pomognem oćeš hlor da ispereš vuspra pre nego što opet nastradaš 1
assignment Posted June 20 Posted June 20 24 minutes ago, weedman said: ko je sad glavni kod vas çoki, vesna ili drčela? Vucic je glavni 1 1
weedman Posted June 20 Posted June 20 7 minutes ago, assignment said: Vucic je glavni to znamo, nego ko dovodi novi kontigent pojačanja? isprsio se vaš aleksandar udelio vam 20 miliona narodnih evra ali to je veliki novac da bi se trošio kao i do sad ispunjavajući gazdine i gazdaricine želje, moraće drčela da reaguje..i koliko je ćokijev klub spickao miliona svih ovih godina za jedan top 9? 1
uini Posted June 20 Posted June 20 Just now, weedman said: to znamo, nego ko dovodi novi kontigent pojačanja? eleniko, zato sad cepamo grcku, canaan, petrusev 1 1
assignment Posted June 20 Posted June 20 (edited) 17 minutes ago, weedman said: to znamo, nego ko dovodi novi kontigent pojačanja? isprsio se vaš aleksandar udelio vam 20 miliona narodnih evra ali to je veliki novac da bi se trošio kao i do sad ispunjavajući gazdine i gazdaricine želje, moraće drčela da reaguje..i koliko je ćokijev klub spickao miliona svih ovih godina za jedan top 9? Verovatno mnogo manje od ovih vasih 60 miliona za 1 top 8 u roku od 3 godine.... Edited June 20 by assignment 4
Recommended Posts