Mindaugas Žukauskas Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 Petrushev je Zvezdin Mirota 2 2
uini Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 13 minutes ago, VoodooDerina said: Ko se jednom na Darkelju opekao i u Fićka dućka. darkelja jos primio kovertu na zapadnoj tribini zvezdinog kao predujam & garanciju, bloods je o tome izvestavao; mislim da petrusev nije takav, tj mozda bi otisao u policiju da prijavi :/ 1 1
assignment Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Petrushev je Zvezdin Mirota Mirotic je nekada igrao za Partizan?
Mindaugas Žukauskas Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 3 minutes ago, assignment said: Mirotic je nekada igrao za Partizan? Dobro, ne bukvalno
assignment Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Dobro, ne bukvalno Dobro, onda Petrusev ne moze biti Zvezdin Mirota i ja sam siguran da jos nisam senilan....
Nikodije Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 (edited) Prvoslav ne može da utiče na Petruševa za razliku od Mirotija, ovde su neke još gore sile u pitanju, tj lažna grčka bratska ciganska ljubav. Neće pustiti igrača, pre će da ga drže na klupi. Edited September 4, 2024 by Nikodije
Mindaugas Žukauskas Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 Just now, assignment said: Dobro, onda Petrusev ne moze biti Zvezdin Mirota i ja sam siguran da jos nisam senilan.... Mislio sam malo šege komike, ali vidim da niste raspoloženi komšije. Sve ok 6
VoodooDerina Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 (edited) 43 minutes ago, uini said: darkelja jos primio kovertu na zapadnoj tribini zvezdinog kao predujam & garanciju, bloods je o tome izvestavao; mislim da petrusev nije takav, tj mozda bi otisao u policiju da prijavi :/ Jedino što mi se čini da je zapravo Rakoč uzeo kovertu na poluvremenu utakmice sa Renom tog leta gospodnjeg 2011. kada je i Radman uslikan u hodnicima FMP Arene kako nevešto prikriva sezonsku u ruci odmah nakon potpisa 😁 Edited September 4, 2024 by VoodooDerina 1
uini Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 dada jos se pitam, zasto se secam kao da je rakoch davao darkelji kovertu, sve mi se pomesalo
Ros Posted September 4, 2024 Author Posted September 4, 2024 ako filip ne dodje, a misko onakav tvit napisao samo za balcerovskog, bice lep docek za miska na prvoj utakmici u areni
hrkljush boys_2 Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 Nego kad je sledeca pripremna zna li neko? Pominjali su se razni turniri..
uini Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 sutra protiv hapoela valjda, beverly motley i ostali
sasha Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Nego kad je sledeca pripremna zna li neko? Pominjali su se razni turniri.. 05.09. Hapoel J (Beograd zatvorena utakmica) 10.09 Olimpiakos (Atina Pireja zatvorena utakmica) 12-14.09 VTB Kup (Moskva) 1
Anubis Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 sutra valjda sa hapaelom(bentil, motli, ragland, beverli foster itd).. al izgleda bez prenosa 1
lord_s Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 Sutra valjda sa hapoelom (Angola, Yaacov, Caboclo, Rabinowitz, Ginat, itd) ali izgleda da nema direktnog prenosa 1
Recommended Posts