uini Posted September 4 Posted September 4 13 minutes ago, VoodooDerina said: Ko se jednom na Darkelju opekao i u Fićka dućka. darkelja jos primio kovertu na zapadnoj tribini zvezdinog kao predujam & garanciju, bloods je o tome izvestavao; mislim da petrusev nije takav, tj mozda bi otisao u policiju da prijavi :/ 1 1
assignment Posted September 4 Posted September 4 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Petrushev je Zvezdin Mirota Mirotic je nekada igrao za Partizan?
Mindaugas Žukauskas Posted September 4 Posted September 4 3 minutes ago, assignment said: Mirotic je nekada igrao za Partizan? Dobro, ne bukvalno
assignment Posted September 4 Posted September 4 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Dobro, ne bukvalno Dobro, onda Petrusev ne moze biti Zvezdin Mirota i ja sam siguran da jos nisam senilan....
Nikodije Posted September 4 Posted September 4 (edited) Prvoslav ne može da utiče na Petruševa za razliku od Mirotija, ovde su neke još gore sile u pitanju, tj lažna grčka bratska ciganska ljubav. Neće pustiti igrača, pre će da ga drže na klupi. Edited September 4 by Nikodije
Mindaugas Žukauskas Posted September 4 Posted September 4 Just now, assignment said: Dobro, onda Petrusev ne moze biti Zvezdin Mirota i ja sam siguran da jos nisam senilan.... Mislio sam malo šege komike, ali vidim da niste raspoloženi komšije. Sve ok 6
VoodooDerina Posted September 4 Posted September 4 (edited) 43 minutes ago, uini said: darkelja jos primio kovertu na zapadnoj tribini zvezdinog kao predujam & garanciju, bloods je o tome izvestavao; mislim da petrusev nije takav, tj mozda bi otisao u policiju da prijavi :/ Jedino što mi se čini da je zapravo Rakoč uzeo kovertu na poluvremenu utakmice sa Renom tog leta gospodnjeg 2011. kada je i Radman uslikan u hodnicima FMP Arene kako nevešto prikriva sezonsku u ruci odmah nakon potpisa 😁 Edited September 4 by VoodooDerina 1
uini Posted September 4 Posted September 4 dada jos se pitam, zasto se secam kao da je rakoch davao darkelji kovertu, sve mi se pomesalo
Ros Posted September 4 Author Posted September 4 ako filip ne dodje, a misko onakav tvit napisao samo za balcerovskog, bice lep docek za miska na prvoj utakmici u areni
hrkljush boys_2 Posted September 4 Posted September 4 Nego kad je sledeca pripremna zna li neko? Pominjali su se razni turniri..
sasha Posted September 4 Posted September 4 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Nego kad je sledeca pripremna zna li neko? Pominjali su se razni turniri.. 05.09. Hapoel J (Beograd zatvorena utakmica) 10.09 Olimpiakos (Atina Pireja zatvorena utakmica) 12-14.09 VTB Kup (Moskva) 1
Anubis Posted September 4 Posted September 4 sutra valjda sa hapaelom(bentil, motli, ragland, beverli foster itd).. al izgleda bez prenosa 1
lord_s Posted September 4 Posted September 4 Sutra valjda sa hapoelom (Angola, Yaacov, Caboclo, Rabinowitz, Ginat, itd) ali izgleda da nema direktnog prenosa 1
Recommended Posts