June 19, 2024Jun 19 14 minutes ago, kralj said: Zar uopšte postoji mogućnost da FP promeni klub? Ako stvarno vrate Vezenkova, biće višak. Tj ako mu se ne igra u garbidž tajmu.
June 19, 2024Jun 19 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ako stvarno vrate Vezenkova, biće višak. Tj ako mu se ne igra u garbidž tajmu. Zar on nema neki duži i jači ugovor u NBA?
June 19, 2024Jun 19 1 hour ago, kralj said: Jes vala, Exit je već dugo kompjuterski, a ne gitarski fest, a Kalina je samo tehno. I gitare/Kosovo i kompjuteri/Evropa.
June 19, 2024Jun 19 1 hour ago, uini said: prvih 4-5, ne racunam taj nulti 2iljadite su bar u mom secanju a po hedlajnerima, bili izrazito elektronski. posle nisam ni isao moguce da je to zato sto me ne zanima morresey trash romantizam i ostalo I ja tako, prvih šest, sedam. Posle šta je bilo vredno a da sam propustio su bili New Order.
June 19, 2024Jun 19 Najbolji indikator je da se s početka lokalo pivo u 90% slučajeva, a sad kapiram da je flašica sa vodom tu negde sa procentom.
June 19, 2024Jun 19 15 minutes ago, kralj said: A znam, ali je definicija igrača kojeg voliš da imaš u timu, makar da ga ne bi imao za protivnika. Definicija je igrača kojeg ne želim u Crvenoj Zvezdi, takva definicija.
June 19, 2024Jun 19 Bujaka brate, ja sam repetirao Čivas kad se pominjao posle one sezone u Žalgirisu. Ok, iskompromitovao se od tad, al svejedno strašan igrač koji ima sve što nam treba. Edited June 19, 2024Jun 19 by kralj
June 19, 2024Jun 19 15 minutes ago, kralj said: Najbolji indikator je da se s početka lokalo pivo u 90% slučajeva, a sad kapiram da je flašica sa vodom tu negde sa procentom. Ako vodu pakuju u one sarene pilule za lilule onda svakako
June 19, 2024Jun 19 Koliko ima istine u vezi Petruseva? Evo ja dizem levu ruku, desnu ruku i celu ruku za njegovo dovodjenje.
June 19, 2024Jun 19 15 minutes ago, crni said: Koliko ima istine u vezi Petruseva? Evo ja dizem levu ruku, desnu ruku i celu ruku za njegovo dovodjenje. Toliko kolko ima istine u povratku Vezenkova u Oli. Btw, ako bi se vraćao Petrušev kod nas, svakako bi dolazio kao prva opcija na 4.