Dankan Ajdaho Posted June 19 Posted June 19 14 minutes ago, kralj said: Zar uopšte postoji mogućnost da FP promeni klub? Ako stvarno vrate Vezenkova, biće višak. Tj ako mu se ne igra u garbidž tajmu.
kralj Posted June 19 Posted June 19 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ako stvarno vrate Vezenkova, biće višak. Tj ako mu se ne igra u garbidž tajmu. Zar on nema neki duži i jači ugovor u NBA?
booyaka Posted June 19 Posted June 19 1 hour ago, kralj said: Jes vala, Exit je već dugo kompjuterski, a ne gitarski fest, a Kalina je samo tehno. I gitare/Kosovo i kompjuteri/Evropa.
booyaka Posted June 19 Posted June 19 1 hour ago, uini said: prvih 4-5, ne racunam taj nulti 2iljadite su bar u mom secanju a po hedlajnerima, bili izrazito elektronski. posle nisam ni isao moguce da je to zato sto me ne zanima morresey trash romantizam i ostalo I ja tako, prvih šest, sedam. Posle šta je bilo vredno a da sam propustio su bili New Order. 2
kralj Posted June 19 Posted June 19 Najbolji indikator je da se s početka lokalo pivo u 90% slučajeva, a sad kapiram da je flašica sa vodom tu negde sa procentom.
booyaka Posted June 19 Posted June 19 15 minutes ago, kralj said: A znam, ali je definicija igrača kojeg voliš da imaš u timu, makar da ga ne bi imao za protivnika. Definicija je igrača kojeg ne želim u Crvenoj Zvezdi, takva definicija. 3 1
kralj Posted June 19 Posted June 19 (edited) Bujaka brate, ja sam repetirao Čivas kad se pominjao posle one sezone u Žalgirisu. Ok, iskompromitovao se od tad, al svejedno strašan igrač koji ima sve što nam treba. Edited June 19 by kralj
VoodooDerina Posted June 19 Posted June 19 15 minutes ago, kralj said: Najbolji indikator je da se s početka lokalo pivo u 90% slučajeva, a sad kapiram da je flašica sa vodom tu negde sa procentom. Ako vodu pakuju u one sarene pilule za lilule onda svakako
crni Posted June 19 Posted June 19 Koliko ima istine u vezi Petruseva? Evo ja dizem levu ruku, desnu ruku i celu ruku za njegovo dovodjenje.
Dankan Ajdaho Posted June 19 Posted June 19 15 minutes ago, crni said: Koliko ima istine u vezi Petruseva? Evo ja dizem levu ruku, desnu ruku i celu ruku za njegovo dovodjenje. Toliko kolko ima istine u povratku Vezenkova u Oli. Btw, ako bi se vraćao Petrušev kod nas, svakako bi dolazio kao prva opcija na 4.
Recommended Posts