Блок_64 Posted August 7 Posted August 7 12 hours ago, Heaviside said: sfero izgleda resio da posalje nedovica u fmp Nedovic je vec u FMP-u 1
Karelia slims Posted August 10 Posted August 10 cestitke dobricu i drugoj dvojici na bronzi sa reprezentacijom srbije. steta sto aleksa ne igra kod nas, te se nadam da ce se sledece sezone to ispraviti. posto je petrusev aktuelan, kolika je tuga sto covek ne moze skok da uhvati. cim je protivnicki igrac do njega znas da od skoka nema nista. 1 1
elementary Posted August 10 Posted August 10 (edited) Mislim da je Petrusev odavno rešen i da se čeka kraj olimpijskih za objavu . Meni se svidja i bio bi fenomenalno pojačanje ,čak i takav kljakav sto ne može da uhvati skok ^ Edited August 10 by elementary 3
goofs Posted August 10 Posted August 10 A to je neki “renomirani” tviter insajder, mislim da je neko pomenuo i da su nekako povezani sa Miškom Partizanova pojačanja su uglavnom pogađali iako se limar trudio da ih sakrije
Heaviside Posted August 10 Posted August 10 Eleniko open banovan na duže? Reakcije su tu ali ni da gukne. 1
harper lee Posted August 10 Posted August 10 Teodosic, Nedovic, Dobric, Kalinic, Davidovac, Plavsic i Petrusev ako dodje. Kakva kolekcija reprezentativnih medalja i nacionalnih penzija u timu. 2
samo_opusteno Posted August 10 Posted August 10 (edited) 16 minutes ago, harper lee said: Teodosic, Nedovic, Dobric, Kalinic, Davidovac, Plavsic i Petrusev ako dodje. Kakva kolekcija reprezentativnih medalja i nacionalnih penzija u timu. Tu je i kapiten reprezentacije Luka Mitrovic kao i srebreni sa EP Lebranko Lazic. Edited August 10 by samo_opusteno 1
Jimmy Kowalski Posted August 10 Posted August 10 4 hours ago, goofs said: A to je neki “renomirani” tviter insajder, mislim da je neko pomenuo i da su nekako povezani sa Miškom Partizanova pojačanja su uglavnom pogađali iako se limar trudio da ih sakrije Pogadja naravno Miskove igrace. Ostale onako. Posto se zna ciji je Petrusev, onda nema dileme. 1
lord_s Posted August 10 Posted August 10 Petrusev je izrastao u ozbiljnog igraca, i moze jos vise da napreduje. Odlicno pojacanje i sa njim sasvin legitiman case za borbu za top8, Zvezda je sklopila prilicno jak roster 3
kralj Posted August 10 Posted August 10 Just now, levi said: i dalje fali startna 4 Igraće je Filip. 9
Recommended Posts