Filozof manijak Posted June 19 Posted June 19 Bio sam na svakom, od 2000.do 2020. Nesto se ne secam da je bio iskljičivo kompujtorski
uini Posted June 19 Posted June 19 5 minutes ago, Filozof manijak said: Bio sam na svakom, od 2000.do 2020. Nesto se ne secam da je bio iskljičivo kompujtorski prvih 4-5, ne racunam taj nulti 2iljadite su bar u mom secanju a po hedlajnerima, bili izrazito elektronski. posle nisam ni isao moguce da je to zato sto me ne zanima morresey trash romantizam i ostalo
Filozof manijak Posted June 19 Posted June 19 Ma jok, to gledanje po headlajnerima je kao da gledas utakmice preko flashscore-a.Tada su još po mejnu pržile naše vedete rok scene. Od neke 08./09. postaje mnogo više usmeren ka elektru. 2
Shaq Posted June 19 Posted June 19 (edited) 1 hour ago, Milošica said: Mislim da dolazi. Brat @Shaq neka potvrdi. jos je na statoj temi receno pre 9dana.. On 10. 6. 2024. at 9:53, Shaq said: okrecemo se obavezama u prelaznom roku i sta reci sem, jebem te sirotiljo, prosek godina nam 35 na 15 igraca... plus daum.. Edited June 19 by Shaq
Milošica Posted June 19 Posted June 19 1 minute ago, Shaq said: jos je na statoj temi receno pre 9dana.. Pa zato što je čovek pitao. 1
uini Posted June 19 Posted June 19 44 minutes ago, Filozof manijak said: Tada su još po mejnu pržile naše vedete rok scene.
Dankan Ajdaho Posted June 19 Posted June 19 Reći ću jeretičku misao, radije bih video Petruševa ponovo nego Šengeliju. 4
kralj Posted June 19 Posted June 19 (edited) 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Reći ću jeretičku misao, radije bih video Petruševa ponovo nego Šengeliju. Ma gde to jeres, ja bih i Đurišića pre svih postojećih i ev. pojačanja (br 4. je svet za sebe normalno). Zar uopšte postoji mogućnost da FP promeni klub? Edited June 19 by kralj
uini Posted June 19 Posted June 19 zasto ne dodati na shengelijinu ponudu +500k za monekea npr ili naci nekoga iz gleague ili slicno 2
kralj Posted June 19 Posted June 19 Meni sve glupo da napišem, al Ledej je perfect fit za ovu ekipu. 2
uini Posted June 19 Posted June 19 (edited) daj boze^ sveti savo takodje edit @Shaq Edited June 19 by uini
uini Posted June 19 Posted June 19 2 minutes ago, kralj said: Meni sve glupo da napišem, al Ledej je perfect fit za ovu ekipu. neka ga kojekude, pregolemo je djubre. tesko bi mi bilo da navijam. 6
kralj Posted June 19 Posted June 19 Just now, uini said: neka ga kojekude, pregolemo je djubre. tesko bi mi bilo da navijam. A znam, ali je definicija igrača kojeg voliš da imaš u timu, makar da ga ne bi imao za protivnika. Pritom košarkaški genije kad sve to štrokavo ostavimo po str. 1 2
Recommended Posts