Lezilebovich Posted July 24 Posted July 24 (edited) 16 minutes ago, garmonbozia said: I dalje mislim da to potpisivanje igrača na 5 godina ima veze sa budućim salary capom. To ima veze u kontekstu obestecenja koje se plati i onda se rasporedi na 5 godina. Edited July 24 by Lezilebovich
Heaviside Posted July 24 Posted July 24 (edited) 3 minutes ago, Lezilebovich said: To ima veze u kontekstu obestecenja koje se plati i onda se rasporedi na 5 godina. Ne razumem @garmonboziako je još potpisan na 5 godina? Edited July 24 by Heaviside
garmonbozia Posted July 24 Posted July 24 2 minutes ago, Heaviside said: @garmonboziako je još potpisan na 5 godina? Garuba, Tavares i Hezonja 1 1
Lezilebovich Posted July 24 Posted July 24 3 minutes ago, Heaviside said: Ne razumem @garmonboziako je još potpisan na 5 godina? nije uopste merodavno za ovu temu ... Spoiler To Chelsea radi sa potpisivanjem na 7 godina, a pretpostavljam da se na to mislilo i ovde ... imas odredjenu sumu novca koju smes da potrosis i ako platis z igraca X miliona, ako je na 3 godine onda se svake godine u knjigama prikazuje 1/3 obestecenja (amortizuje se), a ako ga potpises na 7 onda se prikazuje 1/7. Svakako znas da nece ostati 7 godina, ali imas vise prostora prvih godina 1
Hroničar Posted July 25 Posted July 25 (edited) „Na osnovu razgovora sa trenerom, roster je zatvoren. To je verovatno letnji sport nekih sajtova, koji mogu biti pod uticajem menadzera, kao da je u pitanju neka virtuelna igra sa prelazima, prodajama, pozajmicama. Olimpijakos ima jedan od najkompletnijih rostera u svojoj istoriji, sa neverovatnom sestoricom visokih igraca. Sezona ima 80 utakmica, svi su korisni; statisticki gledano, jednom se dogodilo, i nemoguce je da ne bude povreda. Svi su korisni, imaju ugovore i ostaju kako bi osvojili titule sa Olimpijakosom." Angelopulos Izgleda nista od Fiće. Edited July 25 by Hroničar
Karelia slims Posted July 25 Posted July 25 nije baš ni bilo realno da puste petruševa. npr. nama je otišao topić, doveli smo kodija i niko više nije otišao. na 2 otišao smart, došao kenan. na 3 otišao hanga, a došli kalina i dobrić. tako i njima otišao sikma, doveli vezenkova i to je to. sad bar ima smisla da se kalina pomeri na 4, a dobrić i gidra da pokrivaju poziciju 3.
Hroničar Posted July 25 Posted July 25 Just now, Karelia slims said: nije baš ni bilo realno da puste petruševa. npr. nama je otišao topić, doveli smo kodija i niko više nije otišao. na 2 otišao smart, došao kenan. na 3 otišao hanga, a došli kalina i dobrić. tako i njima otišao sikma, doveli vezenkova i to je to. sad bar ima smisla da se kalina pomeri na 4, a dobrić i gidra da pokrivaju poziciju 3. Ma da, ali teško će Petrušev imati neku ozbiljniju minutažu pored Pitersa i Vezenkova. Njemu je svakako najbolje da dođe u Zvezdu gde bi bio startna četvorka i imao 25 i kusur minuta. Ovako Vezenkov i Piters na 4, Milutinov i Fal na 5, ja tu stvarno ne vidim prostora za njega. 1
Karelia slims Posted July 25 Posted July 25 jbg, niko ga nije tukao po ušima da potpiše višegodišnji sa olijem. mi smo ga digli posle efesa, neka sada malo ispašta što je potpisao za oli, a ne za nas koji smo u tom trenutku tražili igrača na poziciji 4 i 5 i koji bismo ga čekali da proigra. 2
uini Posted July 25 Posted July 25 5 minutes ago, Karelia slims said: sad bar ima smisla da se kalina pomeri na 4, a dobrić i gidra da pokrivaju poziciju 3. kalinari ako igra vise od 7-10mins na PF, je po meni, tracenje takve epske akvizicije mislim, ako se daum pokaze kao opcija vredna startera, nemam nista protiv, jer ce onda da cepa cca 25mins, pa moze nikola komotno 10ak. tu je i deda naravno, samo bice chupavo na svakoj drugoj tekmi ( : 2
Karelia slims Posted July 25 Posted July 25 ostaje nam nada da ga zovu dauminator zbog košarkaškog umeća, a ne umeća u krevetu, hue hue 1
Jimmy Kowalski Posted July 25 Posted July 25 59 minutes ago, Hroničar said: „Na osnovu razgovora sa trenerom, roster je zatvoren. To je verovatno letnji sport nekih sajtova, koji mogu biti pod uticajem menadzera, kao da je u pitanju neka virtuelna igra sa prelazima, prodajama, pozajmicama. Olimpijakos ima jedan od najkompletnijih rostera u svojoj istoriji, sa neverovatnom sestoricom visokih igraca. Sezona ima 80 utakmica, svi su korisni; statisticki gledano, jednom se dogodilo, i nemoguce je da ne bude povreda. Svi su korisni, imaju ugovore i ostaju kako bi osvojili titule sa Olimpijakosom." Angelopulos Izgleda nista od Fiće. Tvrdi Angelopulos pazar. Sve ima svoju cenu.. 4
nenad Posted July 25 Posted July 25 20 hours ago, Lezilebovich said: nije uopste merodavno za ovu temu ... Hide contents To Chelsea radi sa potpisivanjem na 7 godina, a pretpostavljam da se na to mislilo i ovde ... imas odredjenu sumu novca koju smes da potrosis i ako platis z igraca X miliona, ako je na 3 godine onda se svake godine u knjigama prikazuje 1/3 obestecenja (amortizuje se), a ako ga potpises na 7 onda se prikazuje 1/7. Svakako znas da nece ostati 7 godina, ali imas vise prostora prvih godina ma nije to razlog u el, amortizuje se samo obestecenje. ustvari nisam siguran ni da je u pl to slucaj, cini mi se da se celo obestecenje racuna u prvoj godini.
kralj Posted July 25 Posted July 25 Imam baš dobar predosećaj glede Dauminatora. Video sam neke baš dobre defanzivne rezone na snimcima. Plašim se samo ako ne krene da upada trojka, da ga se ne skrajne. 1
Recommended Posts