Nikodije Posted July 18 Share Posted July 18 (edited) Ajd mogu da zamislim petorku tipa CMM, Kenan, Gidra, Petrušev, Plavšić koja će da igra brzo i sa dosta trčanja, gde bi ovaj mogao da se snađe i da istrči i da nešto zakuca na nepostavljene odbrane. Edited July 18 by Nikodije Link to comment
kralj Posted July 18 Share Posted July 18 12 minutes ago, Nikodije said: Pa nije ni blizu, ali treba da nauči nešto jer sa tom visinom i pokretljivošću ima predispozicije da bude bolji defanzivac, pošto u napadu može da isporuči samo u nekoj Megi gde se igra ludo i brzo. Videćemo, ograđujem se jer mi je uzorak baš skroman, meni na snimcima nikako nije delovao kao dobar defanzivac, a on ima 26 godina, neće sigurno sad da ispravlja fundamente. Uostalom, Kuzov glavni kvalitet je što je nogama mogao da isprati sve, a do toga se ne dolazi ni u 26 godina, ni gledanjem snimaka. Ali može da napreduje, to nema sumnje. Ne bi bilo prvi put da nekoga drugi sistem, trener i promena navika u igri transformišu u mitsku zver. 3 Link to comment
Milošica Posted July 18 Share Posted July 18 29 minutes ago, Nikodije said: On da je pametan da gleda Kuzmićeve kasete™ i nešto nauči. Kao kad kaže moj deda "Eee, puštao bih im ja kasete Đorđevića i Danilovića" 4 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted July 18 Share Posted July 18 53 minutes ago, uini said: što je okej stav ako si ga za razliku od mene, gledao u mgi pa imaš čime da podržiš tvrdnju. ako ti se izjava temelji na 13 mins protiv daviesa, embiida, adebayoa, onda je to delulu, što bi rek'o amos. Gledao sam ga i ja, ništa spektakularno. Poenta je što je on još jedan od hirova u ispunjenju Čoksovih fetiša s domaćom osnovom™. U prevodu, to znači da će u EL proći ko bos po trnju, što opet znači da će Luka da krpi što opet posledično znači borba za sjajno 14-16. mesto. Link to comment
kralj Posted July 18 Share Posted July 18 Nema ništa loše u insistiranju na domaćoj osnovi kao takvom, naprotiv. Problem je samo ako se igrači potpisuju iz razloga koji malo imaju veze sa košarkom, poput ovog Dobrićevog potpisa. 1 Link to comment
harper lee Posted July 18 Share Posted July 18 8 hours ago, Nikodije said: Pa nije ni blizu, ali treba da nauči nešto jer sa tom visinom i pokretljivošću ima predispozicije da bude bolji defanzivac, pošto u napadu može da isporuči samo u nekoj Megi gde se igra ludo i brzo. Sa Teom na parketu dvocifrene brojke isporucuje i Fredi Gilespi, isporucivace i Plavsic. Ako si vec toliko gledao Megu onda znas da je u pitanju klasican p&r centar a svi nasi plejevi su dobri p&r igraci, Teo verovatno jedan od najboljih u Evropi. Igrac od 26 godina vise nije blizu veteranskih godina i nesposoban da nauci nesto novo, to je vreme odavno proslo, nadam se da vec sada trenirajuci protiv Jokica i Milutinova pocinje da shvata kako izgleda taj visi nivo i koliko toga mu je potrebno da mu se priblizi. Mozda bude i bust, nemam pojma, ali se meni cini da kod nas preovladava teorija da svaki igrac kojeg Zvezda dovede a da nema bas top reputaciju mora da bude bust jer drugacije valjda ne moze. Nama u svakom slucaju sezona nece zavisiti od toga da li ce Plavsic da isporuci neke monstruozne brojke ili nece, covek ce biti treci centar, igrace prvenstveno u ABA ligi za koju dokazano ima kvalitet a u Evroligi ako uhvati nekih 5-6 minuta u proseku to mu je to. Mi pored njega, Bolomboja i Mitrovica jurimo i Petruseva, jasno je da se od njega ne ocekuje da nas nosi kroz Evroligu. 1 Link to comment
VoodooDerina Posted July 18 Share Posted July 18 Nije nama problem Plavšić, već to što pod košem nemamo krštenog igrača već dva polukrštena i jednog trećinukrštenog. Petrušev je na ekstremno dugom štapu i najverovatnije će se izjaloviti, tako da sa ovim sastavom idemo opet u pohod na TOP15-16. 1 Link to comment
Блок_64 Posted July 18 Share Posted July 18 11 hours ago, kralj said: Videćemo, ograđujem se jer mi je uzorak baš skroman, meni na snimcima nikako nije delovao kao dobar defanzivac, a on ima 26 godina, neće sigurno sad da ispravlja fundamente. Uostalom, Kuzov glavni kvalitet je što je nogama mogao da isprati sve, a do toga se ne dolazi ni u 26 godina, ni gledanjem snimaka. Ali može da napreduje, to nema sumnje. Ne bi bilo prvi put da nekoga drugi sistem, trener i promena navika u igri transformišu u mitsku zver. Rasirice plavsica malo teretana fizicki.Bice on ok. 1 Link to comment
Profesionalac Posted July 18 Share Posted July 18 To jedino ako si Bolomboja prebacio u spoljnu liniju Čovek je pokazao i da je kršten i da ume da pokrštava u EL 2 Link to comment
VoodooDerina Posted July 18 Share Posted July 18 48 minutes ago, Profesionalac said: To jedino ako si Bolomboja prebacio u spoljnu liniju Čovek je pokazao i da je kršten i da ume da pokrštava u EL Bolomboj kao drugi centar je bolombonica, ali kao prvi EL ekipe koja pretenduje na plej of je u najboljem slučaju OK ili solidan, ali ništa više od toga. Inače čovek je stvarno za primer i voleo bih da dugo ostane u klubu. 1 1 Link to comment
harper lee Posted July 18 Share Posted July 18 31 minutes ago, VoodooDerina said: Bolomboj kao drugi centar je bolombonica, ali kao prvi EL ekipe koja pretenduje na plej of je u najboljem slučaju OK ili solidan, ali ništa više od toga. Inače čovek je stvarno za primer i voleo bih da dugo ostane u klubu. Sta znaci "OK je, solidan, kao drugi centar moze ali jebi ga, ne pretenduje se s njim na plej-of Evrolige"? Bolomboj je prosle sezone bio jedan od najboljih centara u Evroligi, niko se nije posebno naigrao protiv njega osim Tavaresa koji se naigra protiv svakog. Partizan je prosle godine "pretendovao na plej-of" sa Kaminskim i Smailagicem. Ja stvarno vise ne znam sta covek u nasem dresu treba da uradi pa da neko kaze - odlican je igrac i imao je odlicnu sezonu. 6 1 Link to comment
Fanta Posted July 18 Share Posted July 18 43 minutes ago, VoodooDerina said: Bolomboj kao drugi centar je bolombonica, ali kao prvi EL ekipe koja pretenduje na plej of je u najboljem slučaju OK ili solidan, ali ništa više od toga. Inače čovek je stvarno za primer i voleo bih da dugo ostane u klubu. Drugi centar za top ekipe da slazem se.Za ekipe poput nase je on dosta dobar prvi centar.Meni je drago da se covek probio i da ga je zvezdaska publika zavolela.Tako da malo vise respekta prema njemu. Pozz drustvo. Link to comment
Moća Posted July 18 Share Posted July 18 Vi se ovde ponasate kao pijani milioneri jbt. Bolomboj 25-30min ostalo Luka i Plavsic to je plan i kraj price a vi stvarno ocekujete jos jedno centra? Mnogo ste se razmazili. 1 1 Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted July 19 Share Posted July 19 Dokle više ta diskriminacija prema pijanim milionerima sa PPP 2 1 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted July 19 Share Posted July 19 10 hours ago, Fanta said: Drugi centar za top ekipe da slazem se.Za ekipe poput nase je on dosta dobar prvi centar.Meni je drago da se covek probio i da ga je zvezdaska publika zavolela.Tako da malo vise respekta prema njemu. Pozz drustvo. Čovek je u desetak najboljih centara u EL. 3 Link to comment
Recommended Posts