Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Ajd mogu da zamislim petorku tipa CMM, Kenan, Gidra, Petrušev, Plavšić koja će da igra brzo i sa dosta trčanja, gde bi ovaj mogao da se snađe i da istrči i da nešto zakuca na nepostavljene odbrane.

Edited by Nikodije
12 minutes ago, Nikodije said:

Pa nije ni blizu, ali treba da nauči nešto jer sa tom visinom i pokretljivošću ima predispozicije da bude bolji defanzivac, pošto u napadu može da isporuči samo u nekoj Megi gde se igra ludo i brzo. 

Videćemo, ograđujem se jer mi je uzorak baš skroman, meni na snimcima nikako nije delovao kao dobar defanzivac, a on ima 26 godina, neće sigurno sad da ispravlja fundamente. 

Uostalom, Kuzov glavni kvalitet je što je nogama mogao da isprati sve, a do toga se ne dolazi ni u 26 godina, ni gledanjem snimaka. 

Ali može da napreduje, to nema sumnje. Ne bi bilo prvi put da nekoga drugi sistem, trener i promena navika u igri transformišu u mitsku zver.

• +1 3
29 minutes ago, Nikodije said:

On da je pametan da gleda Kuzmićeve kasete™ i nešto nauči.

Kao kad kaže moj deda "Eee, puštao bih im ja kasete Đorđevića i Danilovića"

• Haha 4
53 minutes ago, uini said:

što je okej stav ako si ga za razliku od mene, gledao u mgi pa imaš čime da podržiš tvrdnju. 

ako ti se izjava temelji na 13 mins protiv daviesa, embiida, adebayoa, onda je to delulu, što bi rek'o amos.

Gledao sam ga i ja, ništa spektakularno.

Poenta je što je on još jedan od hirova u ispunjenju Čoksovih fetiša s domaćom osnovom™.

U prevodu, to znači da će u EL proći ko bos po trnju, što opet znači da će Luka da krpi što opet posledično znači borba za sjajno 14-16. mesto.

Nema ništa loše u insistiranju na domaćoj osnovi kao takvom, naprotiv. Problem je samo ako se igrači potpisuju iz razloga koji malo imaju veze sa košarkom, poput ovog Dobrićevog potpisa.

• +1 1
8 hours ago, Nikodije said:

Pa nije ni blizu, ali treba da nauči nešto jer sa tom visinom i pokretljivošću ima predispozicije da bude bolji defanzivac, pošto u napadu može da isporuči samo u nekoj Megi gde se igra ludo i brzo. 

Sa Teom na parketu dvocifrene brojke isporucuje i Fredi Gilespi, isporucivace i Plavsic. Ako si vec toliko gledao Megu onda znas da je u pitanju klasican p&r centar a svi nasi plejevi su dobri p&r igraci, Teo verovatno jedan od najboljih u Evropi. Igrac od 26 godina vise nije blizu veteranskih godina i nesposoban da nauci nesto novo, to je vreme odavno proslo, nadam se da vec sada trenirajuci protiv Jokica i Milutinova pocinje da shvata kako izgleda taj visi nivo i koliko toga mu je potrebno da mu se priblizi.

Mozda bude i bust, nemam pojma, ali se meni cini da kod nas preovladava teorija da svaki igrac kojeg Zvezda dovede a da nema bas top reputaciju mora da bude bust jer drugacije valjda ne moze. Nama u svakom slucaju sezona nece zavisiti od toga da li ce Plavsic da isporuci neke monstruozne brojke ili nece, covek ce biti treci centar, igrace prvenstveno u ABA ligi za koju dokazano ima kvalitet a u Evroligi ako uhvati nekih 5-6 minuta u proseku to mu je to. Mi pored njega, Bolomboja i Mitrovica jurimo i Petruseva, jasno je da se od njega ne ocekuje da nas nosi kroz Evroligu.

• +1 1

Nije nama problem Plavšić, već to što pod košem nemamo krštenog igrača već dva polukrštena i jednog trećinukrštenog.

Petrušev je na ekstremno dugom štapu i najverovatnije će se izjaloviti, tako da sa ovim sastavom idemo opet u pohod na TOP15-16.

• Hvala 1
11 hours ago, kralj said:

Videćemo, ograđujem se jer mi je uzorak baš skroman, meni na snimcima nikako nije delovao kao dobar defanzivac, a on ima 26 godina, neće sigurno sad da ispravlja fundamente. 

Uostalom, Kuzov glavni kvalitet je što je nogama mogao da isprati sve, a do toga se ne dolazi ni u 26 godina, ni gledanjem snimaka. 

Ali može da napreduje, to nema sumnje. Ne bi bilo prvi put da nekoga drugi sistem, trener i promena navika u igri transformišu u mitsku zver.

Rasirice plavsica malo teretana fizicki.Bice on ok.

• +1 1

To jedino ako si Bolomboja prebacio u spoljnu liniju :D

Čovek je pokazao i da je kršten i da ume da pokrštava u EL

• +1 2
48 minutes ago, Profesionalac said:

To jedino ako si Bolomboja prebacio u spoljnu liniju :D

Čovek je pokazao i da je kršten i da ume da pokrštava u EL

Bolomboj kao drugi centar je bolombonica, ali kao prvi EL ekipe koja pretenduje na plej of je u najboljem slučaju OK ili solidan, ali ništa više od toga.

Inače čovek je stvarno za primer i voleo bih da dugo ostane u klubu.

• +1 1
  • -1 1
31 minutes ago, VoodooDerina said:

Bolomboj kao drugi centar je bolombonica, ali kao prvi EL ekipe koja pretenduje na plej of je u najboljem slučaju OK ili solidan, ali ništa više od toga.

Sta znaci "OK je, solidan, kao drugi centar moze ali jebi ga, ne pretenduje se s njim na plej-of Evrolige"? Bolomboj je prosle sezone bio jedan od najboljih centara u Evroligi, niko se nije posebno naigrao protiv njega osim Tavaresa koji se naigra protiv svakog. Partizan je prosle godine "pretendovao na plej-of" sa Kaminskim i Smailagicem.

Ja stvarno vise ne znam sta covek u nasem dresu treba da uradi pa da neko kaze - odlican je igrac i imao je odlicnu sezonu.

• +1 6
  • Hvala 1
43 minutes ago, VoodooDerina said:

Drugi centar za top ekipe da slazem se.Za ekipe poput nase je on dosta dobar prvi centar.Meni je drago da se covek probio i da ga je zvezdaska publika zavolela.Tako da malo vise respekta prema njemu.

Pozz drustvo.

Vi se ovde ponasate kao pijani milioneri jbt. Bolomboj 25-30min ostalo Luka i Plavsic to je plan i kraj price a vi stvarno ocekujete jos jedno centra? Mnogo ste se razmazili.

• +1 1
  • -1 1

Dokle više ta diskriminacija prema pijanim milionerima sa PPP

• +1 2
  • Tužno 1
10 hours ago, Fanta said:

Drugi centar za top ekipe da slazem se.Za ekipe poput nase je on dosta dobar prvi centar.Meni je drago da se covek probio i da ga je zvezdaska publika zavolela.Tako da malo vise respekta prema njemu.

Pozz drustvo.

Čovek je u desetak najboljih centara u EL. 

• +1 3