levi Posted July 15 Share Posted July 15 https://kkcrvenazvezda.rs/2024/07/15/el-raspored-crvena-zvezda-meridianbet-krece-iz-pariza/ 1 Link to comment
pantelia Posted July 15 Share Posted July 15 Sa grobarima na Arandjelovdan kod nas. Steta, nadao sam se da cemo ranije sa njima. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted July 15 Share Posted July 15 Dakle, prve dve utakmice trebale bi realno biti dva pobede. Fener vrlo verovatno pucamo, ali se s Barsom možemo tući, i te kako. Real jasno je, a s Žalgirisom može da se igra. Realno mislim da ćemo nakon šestog kola biti na 3/3. Link to comment
uini Posted July 15 Share Posted July 15 1 hour ago, levi said: prvih 6 kola 4 gostovanja i Barca kući, svaka čast Sferu ako dočeka novembar sta-nam-rade 2 2 Link to comment
uini Posted July 15 Share Posted July 15 ..moracemo sad shveda shvedju da potpisemo, da bi dosaoeventualno clyburn. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted July 16 Share Posted July 16 Quote Crvena zvezda nije rekla poslednju reč kad je dovođenje srpskih košarkaša u pitanju. “Pun gas” je dat kako bi se u klub vratio Filip Petrušev, ali on nije jedini. Kroz javnost se provlačilo da je Crvena zvezda dogovorila dolazak Ognjena Dobrića iz Virtusa. Međutim, nije tako. To što ima još godinu dana ugovora sa klubom iz Bolonje ne bi predstavljalo nepremostivu prepruku. Problem je druge vrste. Kako saznaje MaxBet Sport Crvena zvezda i Ognjen Dobrić se nisu dogovorili. Do sada su imali samo jedan sastanak. Istina, Ognjen Dobrić je sa reprezentacijom Srbije, ima obaveze druge vrste, ali trenutno je daleko od povratka u Crvenu zvezdu. Naravno, nije isključeno da, ako do toga dođe, na drugom sastanku Crvena zvezda poveća ponudu i Ognjen Dobrić ponovo obuče crveno-beli dres. Za sada, međutim, dogovor nije postignut. 2 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted July 16 Share Posted July 16 Da više nisam čuo da neko kuka što nije mogao na finale sa sezonskom. 1 1 Link to comment
uini Posted July 16 Share Posted July 16 ko ih jebe kad trose tolike pare na tekmu umesto na letovanje Link to comment
*edited by mod Posted July 16 Share Posted July 16 11 minutes ago, uini said: ko ih jebe kad trose tolike pare na tekmu umesto na letovanje Aj kad idemo u off, neverovatno koje pare daju posebno u poređenju sa cenama na Euro. A recimo da su distanca Madrid-Berlin i Bogota-Dalas slične. Biće veselo kadq bude SP tamo. Link to comment
Wilde Posted July 16 Share Posted July 16 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ovako se komšiluku izjalovilo za Mirotića, božemeprosti 1 2 Link to comment
assignment Posted July 17 Share Posted July 17 Ja sam negde citao da eventualni povratak Dobrica zavisi od toga da li ce Djurisic ostati u NBA ili doci u Zvezdu na godinu dana.... Link to comment
Heaviside Posted July 17 Share Posted July 17 Moguće da je želja Zvezde da ga dovede zavisila od Đurišića, a da tek treba da se dogovore sa Dobrićem. Pisao sam več da ne razumem Ognjena ako dođe jer bi mu to bila druga sezona za redom u kojoj bi se verovatno šetao sa tribina na kraj klupe i nazad. Teo, Kenan, Nedović, Kalinić, Gidra, Lazić…da nismo produžili litvanca Dobrić bi mogao da dobije minute, ovako teško. 3 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted July 17 Share Posted July 17 Na osnovu pripremnih utakmica jasno je kao dan da Plavšić nema kvalitet ni da prismrdi EL. To znači da ćemo opet gledati Luku na parketu 25 minuta u proseku 2 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted July 17 Share Posted July 17 Kako se Luka pokazao na pripremnim utakmicama? 1 Link to comment
kralj Posted July 18 Share Posted July 18 Pokazao da ne može da prismrdi pošto je igrao protiv sve samih EL vedeta - Gobera, Vembija, Lendejla, Embida i ADa. 1 1 Link to comment
Recommended Posts