3 hours ago3 hr da je stariji, dobio bi 15, ovako svega 10sta znam, mozda i uspe to ali sumljam.tj ne verujem da je vasa toliko dobar
3 hours ago3 hr Ma pitanje koliko je zaista Zvezda spremna da da. Ta Grkinja koja je prenela ovo za 10m/3y zna da prosipa prilicno neproverene infoe. Nije ona pouzdana..
3 hours ago3 hr 5 minutes ago, uini said:da je stariji, dobio bi 15, ovako svega 10sta znam, mozda i uspe to ali sumljam.tj ne verujem da je vasa toliko dobarSta uopste vise znaci "toliko dobar" i cime se to meri? Dobar je onoliko kolika mu je cena na trzsitu a 3 miliona + po sezoni ce dobiti bar od pet klubova u Evropi. Pod pretpostavkom da je informacija tacna ovo ionako ne placa klub vec ide iz dzepa nekog od Vucicevih glavoseca, bolje Vasa da ih u zdravlju trosi nego taj anonimni SNS darodavac. S obzirom na to da su to jedine dve opcije ritam se intenzivno na svaki tugaljivi pokusaj kuknjave o bolnicama koje se raspadaju i skolama u kojima padaju plafoni, tako da nemoj neko da bi se zajeb'o. Sve ce to nastaviti da pada i da se raspada s Vasom ili bez njega.
3 hours ago3 hr 9 minutes ago, uini said:da je stariji, dobio bi 15, ovako svega 10sta znam, mozda i uspe to ali sumljam.tj ne verujem da je vasa toliko dobarIdealan je za ovo što se naslućuje na krilnim i centarskim pozicijama. Doduše, radi se o jednom od najboljih plejeva decenije, nije ni čudo što je idealan, ali je sramota da ovi SNS dripci imaju ovolike pare za bacanje.
3 hours ago3 hr @harper lee & @kralj , ma zabole me i da mu daju 50 miliona za tri godine, nebitno je, nego, plasim se da je vasa od onih igraca koji pruzaju taj svoj mvp plafon samo u specifinim uslovima, koji su toliko laboratorijski, da ih je tesko ponoviti i u efesu a kamo u srbijici, gde se svasta desavanebitno je koliko mu para daju, ja bih radije neku drugu opciju ali ja sam ionako naci a ne cjaci Edited 3 hours ago3 hr by uini
3 hours ago3 hr 3 minutes ago, uini said:@harper lee & @kralj , ma zabole me i da mu daju 50 miliona za tri godine, nebitno je, nego, plasim se da je vasa od onih igraca koji pruzaju taj svoj mvp plafon samo u specifinim uslovima, koji su toliko laboratorijski, da ih je tesko ponoviti i u efesu a kamo u srbijici, gde se svasta desavanebitno je koliko mu para daju, ja bih radije neku drugu opciju ali ja sam ionako naci a ne cjaciAko bi mogao da objasnis bio bih ti veoma zahvalan. Sta ovo uopste znaci?
3 hours ago3 hr 4 minutes ago, harper lee said:Ako bi mogao da objasnis bio bih ti veoma zahvalan. Sta ovo uopste znaci?ovo znaci da je igrao u celoj karijeri vrhunske partije iskljucivo u jednom kontekstu, to je efes sa larkinom i atamanom, centrima kakve je imao i kljuc u ruke principom upravljanja ekipom.u svim drugim slucajevima, timova i repki, na razlicitim nivoima seniorske kosarke, bio je dobar, okejish ili los ali nigde nije uspeo da ponovi to sto je radio tamo. to je sad karijera od preko deceniju, uzorak postoji, sto bi rekli u citulji
3 hours ago3 hr daklem. za vasin uspeh treba da mu dovedemo carsen edwardsa, opasne defanzivne centre koji prave smrtonosne blokove aka screens, da sfero ne vodi treninge i da senadamo da ce to biti dobra imitacija efesa onomad.
2 hours ago2 hr Vasa je jasno late bloomer, što je donekle i logično za čoveka koji najdelikatniji deo karijere, prelazak u seniore započne sa ACLom. Od Žalgirisa je konstantno napredovao. Čitam za tu specifičnu konekciju sa Atamanom, ali mi deluje da je to u najmanju ruku preterivanje.Prisustvo Jokića igraču njegovog profila jasno ne odgovara, ali i tu je uspeo da pronađe ulogu.Meni je kod njega upitan Eurobasket. Bilo bi bolje da ima leto da se spremi posle ovih godina statiranja i revijalne košarke.
2 hours ago2 hr Pa valjda ce bolje da se spremi kroz repku i Euro nego da nesto ne igra i samostalno trenira kao sto je i do sada ne igrao i samostalno trenirao.
2 hours ago2 hr 11 minutes ago, kralj said:Prisustvo Jokića igraču njegovog profila jasno ne odgovara, ali i tu je uspeo da pronađe ulogu.kako je to uopste moguce? pri cemu vasa nije dzon stokton, vec skorer koji ume da asistira iz nekih 2na2 akcija, zasto bi ti smetao jokic, kada ne bi ni cistim plejmejkerima