Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Venecija navodno zeli Yaga whistle

• Replies 15.4k
  • Views 774.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Spahija hail

18 minutes ago, MiddleClass said:

Spahija hail

?

1 hour ago, uini said:

?

Trener Venecije.

Moša.

Edited by sigurnost

22 minutes ago, sigurnost said:

Trener Venecije.

Moša.

jel oni nude novi dom za yaga?

5 hours ago, assignment said:

season 6 todd flanders GIF

Daum se zvanično oprostio od tima na IG.

5 hours ago, assignment said:

Imamo mi još jednog pleja za njih

Razlika između Ojeleyea i Nwore je u poziciji koju pokrivaju. Nwora je je trojka najviše, za 4 zaista nema fiziku (niti želju) i pored solidnog raspona ruku i visine, sa druge strane Ojeleye je undersized streč četvorka i vrv jedan od najsnažnijih igrača u Evropi. Nwora je napadač kome treba lopta u rukama da bi bio efektivan, dva potpuno drugačija igrača. Ne treba njega gurati na 4 ni pod kojim uslovima, treba mu dati prednost u visini i dati mu prostora da postiže poene. Iskreno se nadam da će obojica doći, u kombinaciji sa Kalinom i Gidrom mi bi zatvorili dvije pozicije sa dosta različitim tipovima igrača.

Imamo i Radovana trećeg, a i Filip će da igra krilo.

Nwora je izrastao u čistog šutera. Njemu ne treba lopta u rukama u kolokvijalnom značenju, treba mu tek da pripali. Obećavao je da će biti malo raznovrsniji napadač, ali nije se desilo.

3 minutes ago, kralj said:

Imamo i Radovana trećeg, a i Filip će da igra krilo.

Nwora je izrastao u čistog šutera. Njemu ne treba lopta u rukama u kolokvijalnom značenju, treba mu tek da pripali. Obećavao je da će biti malo raznovrsniji napadač, ali nije se desilo.

Nije se desilo u Efesu, nista to ne mora da znaci.

3 minutes ago, harper lee said:

Nije se desilo u Efesu, nista to ne mora da znaci.

Nije on sporan, vredan je svakog rizika, samo mi se čini da rizik nije mali.

Kakva je ono genetika kod Ojeleya, majko moja ono bi i najubeđenijeg homofoba nateralo da se zamisli...

Šalu na stranu, čovek je stena. Da je malo bolji u driblingu, bio bi nezaustavljiv na obruču. Mislim tu na polazak u dribling, na prvi korak...eksplozivnost.

Ali ne mari ni ovako. Dobro je to pojačanje.

1 hour ago, JPM said:

Kakva je ono genetika kod Ojeleya, majko moja ono bi i najubeđenijeg homofoba nateralo da se zamisli...

D

Ja negde pročitao da je Rokas već bivši, nadam se da nije tačno. On uvek donosi nešto, i nikada nisam kod njega imao utisak da završava na terenu. Za sada oficijelno se samo Daum oprostio... Ili?

samo daum, valjda ce i yago, cim mu isplatimo 800k za sledecu sezonu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout