4 hours ago4 hr cim se toliko rano pise o nwori, nema nista od njega.ojeleye je verovatno realniji, to znam jer mi se puno manje svidza :i
4 hours ago4 hr Just now, uini said:cim se toliko rano pise o nwori, nema nista od njega.ojeleye je verovatno realniji, to znam jer mi se puno manje svidza :iZapratio nas na instagramu, to ti je gotova stvar.
4 hours ago4 hr au, pa toetojos da se dogovorimo oko broja vatrica u dm-u ili kako vec ide sa tim sokocjalom i idenmo
4 hours ago4 hr Nwora ima mnogo veći plafon i bolji status, ali je i veči rizik. On bi trebalo neadaptiran da pojede ligu kad bi se gledao kvalitet, biće da se njemu ovo ne igra.
3 hours ago3 hr 32 minutes ago, uini said:cim se toliko rano pise o nwori, nema nista od njega.ojeleye je verovatno realniji, to znam jer mi se puno manje svidza :iImamo nacelan dogovor s njim i dogovorene uslove a Efes ga nece i slobodan je da ide, jedino ako nam utrci neki drugi klub iznebuha.
3 hours ago3 hr 34 minutes ago, kurjak said:Zapratio nas na instagramu, to ti je gotova stvar. @Nikodije ma ja sam baksuz
3 hours ago3 hr 49 minutes ago, kurjak said:Gleda li se Karter, odličan je na startu utakmice.Gledam kako je veliki Dusko uzeo titulu u Italiji :)
3 hours ago3 hr 8 minutes ago, MiddleClass said:Gledam kako je veliki Dusko uzeo titulu u Italiji :)Duško Mida jbt, ovo mu valjda peta država gde je postao prvak Pišu da Kordinije ne ostaje u klubu, eto prilike da još nekom pošaljemo ponudu (koja se odbija). Edited 3 hours ago3 hr by Valk
2 hours ago2 hr 47 minutes ago, MiddleClass said:Gledam kako je veliki Dusko uzeo titulu u Italiji :)Jel igro Ristić za Brešu?
2 hours ago2 hr Kordinije je odlican igrac, pogotovo branicDoduse to sam isto i za Lundberga prico Isaiahiaihiah stize kod nas kad u medjusezoni ponese kredenac i sjebe donja ledja