3 hours ago3 hr 3 hours ago, Dankan Ajdaho said:Drčelić da ima gram pameti i integriteta rasterao bi kompletnu upravu i sve domaće igrače kao mačke s jebišta.Ti stvarno mislis da je Drcelicu stalo za klub i kakve rezultate ima?On je klasican SNS perac para, koga je neko nalozio da se i on igra preCednika KKCZ, ako moze Ostoja u KKP, sto ne bi on.I tako njih dvojica imaju vise zajednickih biznisa nego zbirno stranaca u oba kluba
3 hours ago3 hr 7 minutes ago, kralj said:Ako stvarno počnu da dovode najbolje EL igrače tipa Jamesa i Monekea, tačno ću početi da navijam protiv.Što se tiče selekcije, falio je pre svega Miša od prošle godine. Ovaj Karter mi deluje kao igrač koji ne može da smeta, ali nama pre svega fali igrač koji će da vrti pik (vrti ga i Karter, ali sa primarnim ciljem da isprovocira svič i napadne centra) i hrani Petruševa.3&D na dvojci (Kenan je kao profil okej, samo je imao slabu sezonu, upitnu motivaciju i potpuni defanzivni fijasko), Kalina, Nwora i Filip.Mada vidim doveli nam Ojeleyea. Pretpostavljam da onda od Nwore nema ništa, il se pravi stvarno neki CSKA pa će Gidra da leti.Dzejms i Moneke su se kao opcije pojavili samo na portalu koji vodi sin Ostoje Mijailovica, oba puta neposredno posle poraza od Spartaka, tako da ti je sve jasno koliko je realno da oni dodju.
3 hours ago3 hr Just now, Milosh76 said:Ti stvarno mislis da je Drcelicu stalo za klub i kakve rezultate ima?On je klasican SNS perac para, koga je neko nalozio da se i on igra preCednika KKCZ, ako moze Ostoja u KKP, sto ne bi on.I tako njih dvojica imaju vise zajednickih biznisa nego zbirno stranaca u oba klubaStalo mu je. On jeste klasican SNS perac para ali u klubu je zato sto se lozi na basket i Zvezdu i vrlo je voljan da nesto dobro napravi. Problem je sto s ovom garniturom koju je Covic ostavio da mu greju fotelju ne moze da uradi nista bez Covicevog amina. Najavljene su tu neke promene pa cemo videti.
2 hours ago2 hr Neprijatno je bilo gledati i finis aba i finis klsa. Al ici u krajnost pa reci da smo igrali uzasno cele sezone i da smo pobedjivali ruzno... To je em oreterano em netacno. Krenimo od toga da smo prvi put od kad igramo el zavrsili sezonu sa pozitivnim skorom, da smo prvi put dobili 2 vezane utakmoce u gostima (da ne pricam da je ovo rekord u sezoni po pobedama u gostima), da smo izgubili vise utakmoca nesrecno, ili uz neke ocite neoravde (zalgiris tamo i barsa ovde recimo), da nam se povredio i odsustvovao najbolji igrac 2 puta u toku sezone i to je na kraju i bilo presudno...Mi smo igrali odlicnu el sezonu gde smo bili konkurentni i kad se nismo nadali. Bilo je i nekih nenadanih poraza, uglavnom u fazama sezone bez boloa, ali i pobeda koje je malo ko ocekivao. Kraj sezone ja bas pokvario utisak, ali smo vecim delom godine igrali vrlo intresantnu i takmicarsku kosarku i bili smo 3 kola pred kraj u igri da budemo 4. Uz povredu boloa, glavna mana je to sto smo matori i sto su igraci realno ostali bez snage a to se tumaci kao kurcobolja...Obrni okreni, filip kakav god da je je igrac koji ima plafon da bude u 3 centa evrope ako ne i vise od toga. Ima bubica, al to se resava a ne da se resavamo igraca koji ima kvalitet. Ovi igraci za koje se prica da su zavrseni nam daju bas to sto nam fali - malo mladju ekipu koja ce imati motiv da se pokaze i dokaze na svim frontovima, a ne da se raspuste kad se zavrsi el...
2 hours ago2 hr 10 minutes ago, harper lee said:Stalo mu je. On jeste klasican SNS perac para ali u klubu je zato sto se lozi na basket i Zvezdu i vrlo je voljan da nesto dobro napravi. Problem je sto s ovom garniturom koju je Covic ostavio da mu greju fotelju ne moze da uradi nista bez Covicevog amina. Najavljene su tu neke promene pa cemo videti.Ta tikva je pukla na poslednjoj sednici skupštine kad je odbijen njegov predlog da mu se funkcija zamrzne dok je u KSS.Zna on da je to stiglo od hulje, al su mu ovi najveći neprijatelji koji su ga izdali, bilo je tu pljuvanja i polivanja samo tako.Ostalo mu je par domaćih igrača i ništa više, mada je i to pitanje. Priča se da mu je ćerka nedavno dobila otkaz, bila je glavna za šopove KKCZ.
2 hours ago2 hr sfero je ok lik i dobar trener, al malo je neozbiljno da prica "napravicemo bolju ekipu sledece sezone", a filip covic potpisao svog kuma na novi dvogodisnji ugovor, a prilicno sam siguran da se sfero oko toga nije pitao. druze, koji bolji tim kada se pitas isto koliko ja. treniraces ono sto ti serviraju, a kada krene okupljanje za novu sezonu saznaces ko je sve tu. Edited 2 hours ago2 hr by Nikodije
2 hours ago2 hr 34 minutes ago, harper lee said:Dzejms i Moneke su se kao opcije pojavili samo na portalu koji vodi sin Ostoje Mijailovica, oba puta neposredno posle poraza od Spartaka, tako da ti je sve jasno koliko je realno da oni dodju.Ma ko će ih sve pohvatati.Ojeleye mi se već sviđa kao pojačanje (ovi izvori su valjda kredibilniji). Gledam mu statse, nešto je pao u EC-u, nisam ih nijednom gledao pa ne znam zašto. Skromne defanzivne brojke mogu da zavaraju, jer se radi o zveri koja je u prajmu zadržala Janisa, u MVP sezoni, na 15 poena u plej-ofu.Ja uopšte ne tretiram odlazak Janisa kao opciju, osim ako sam ne poželi da ide.U upravi nam treba sportski direktor. Ne bih imao ništa protiv da Kari preuzme tu funkciju i restrukturira klub s akcentom na mlađe selekcije , ukoliko se u ovoj eri koledž tranzicije mlađe selekcije uopšte isplate.
1 hour ago1 hr 4 hours ago, JPM said:Pa kako ovo tumačiš?Kako ti tumačiš prošli finiš i metlu, to bili isključivo igrači, nema veze sa Sferom? Ili šta, zaboravio posao? Edited 1 hour ago1 hr by assignment
1 hour ago1 hr 28 minutes ago, kralj said:Ma ko će ih sve pohvatati.Ojeleye mi se već sviđa kao pojačanje (ovi izvori su valjda kredibilniji). Gledam mu statse, nešto je pao u EC-u, nisam ih nijednom gledao pa ne znam zašto. Skromne defanzivne brojke mogu da zavaraju, jer se radi o zveri koja je u prajmu zadržala Janisa, u MVP sezoni, na 15 poena u plej-ofu.Ja uopšte ne tretiram odlazak Janisa kao opciju, osim ako sam ne poželi da ide.U upravi nam treba sportski direktor. Ne bih imao ništa protiv da Kari preuzme tu funkciju i restrukturira klub s akcentom na mlađe selekcije , ukoliko se u ovoj eri koledž tranzicije mlađe selekcije uopšte isplate.Ovaj Nwora bi mogao biti najprijatnije iznenadjenje ako dodje, a verovatno hoce. Imao je groznu sezonu u Efesu ali to mu je prva sezona u Evropi, sada ce em imati iskustvo i prilagodjavanje od citave sezone iza sebe, em ce zeleti da dokaze da je bio legit NBA igrac koji u Evropi moze samo da bude gazda. On je u Efesu igrao uglavnom na trojci, kod nas ce igrati ono sto je bezuspesno pokusavao Dobric, ponekad beka sutera, ponekad uz dva niza igraca, sto je vec samo po sebi upgrade.
48 minutes ago48 min 2 hours ago, kralj said:Mada vidim doveli nam Ojeleyea. Pretpostavljam da onda od Nwore nema ništa, il se pravi stvarno neki CSKA pa će Gidra da leti.Mislim da je izvesno da Gidra ne ostaje, Daum takođe i da će dovesti dvojicu krilnih igrača koji će pokrivati te pozicije zajedno sa Kalinom i Braunom.
40 minutes ago40 min 54 minutes ago, harper lee said:Ovaj Nwora bi mogao biti najprijatnije iznenadjenje ako dodje, a verovatno hoce. Imao je groznu sezonu u Efesu ali to mu je prva sezona u Evropi, sada ce em imati iskustvo i prilagodjavanje od citave sezone iza sebe, em ce zeleti da dokaze da je bio legit NBA igrac koji u Evropi moze samo da bude gazda. On je u Efesu igrao uglavnom na trojci, kod nas ce igrati ono sto je bezuspesno pokusavao Dobric, ponekad beka sutera, ponekad uz dva niza igraca, sto je vec samo po sebi upgrade.Sećam se Larkinovih reči s početka sezone o Nwori, ali boga pitaj što se ta priča nije odvila u pravom smeru, ne mogu da verujem da mu je prilagodjavanje na evro košarku baš toliko problema zadalo. Basketball SphereShane Larkin: Jordan Nwora is probably the best pure scor...Shane Larkin recently discussed Anadolu Efes' goals for the new season, the addition of Jordan Nwora, and other topics surrounding the team.