Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Ma zajebavaš

• Replies 15.4k
  • Views 773.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

On 16. 6. 2025. at 20:27, Heaviside said:

Ja bih ovde pre svega debelo očistio roster, ostavio bih možda petoricu igrača. Onda može i Sfero da ostane da radi sa normalnim osobama koje će da popune roster. Menjao bih samo ako iskoči neki jasno bolji trener od njega kakvih nema mnogo. Ako ostanu svi koji su mu se popišali po glavi onda mora Sfero da ide.

Sto po ovim najavama koji se igraci traze i koliko njih izgleda kao veoma realna opcija. Ovo sto smo gledali ove godine je ad hoc veteranska ekipa koja je blizu kraja karijere i kosarka im se vise ne igra osim na najvecoj sceni, roster koji je labudova pesma Coviceve generacije domacih igraca i onih koje je godinama zeleo u Zvezdi, poput Nedovica, Kalinica i Teodosica. To sad skoro sve treba rascistiti, sto u penziju sto u manje klubove. Ostace Nedovic kao treca opcija na beku, Kalinic, Petrusev ako se dogovorimo i mozda Dobric, ostali ce biti zamenjeni ovim miljenovicima, barnama i saranovicima pa sta od njih ispadne. Po onome sto se prica veoma lako moze da se desi da je Davidovac neocekivano zavrsio karijeru.

Sudeci po izjavama nekih igraca (Kenan, Jago) mislim da oni uopste nisu svesni koliko su zasrali ovim porazima i sta ih ceka sledece godine ako ostanu. Ceo tim je ocigledno prestao da igra po zavrsetku Evrolige verujuci da mogu u oba domaca takmicenja peske do finala, sad se ponasaju po sistemu "Boze moj, ionako nije vazno" ali to ce tesko da ide kod ovakvih navijaca. Na stranu Sferopulos za kojeg nisam ni ocekivao da ce pored zivih Teodosica i Nedovica da cvrsto drzi uzde tima u rukama, ove "igre" protiv Spartaka su ozbiljan samar upravi i dokaz koliko ni ona nema nikakav autoritet. Zato verujem da si u pravu, ova grupa gradjana mora temeljno da se procisti, mozda ne na nacin na koji je Zeljko to uradio prosle godine ali ne ni mnogo razlicito. Igraca kojeg cujem da kaze "igracu kad je bitno" nikad ne bih potpisao jer takvi karakteri nemaju sta da traze u takmicarskom timu.

On 16. 6. 2025. at 20:10, assignment said:

Za igrače se slažem, ali zašto misliš da im je Sfero to dozvolio? On sigurno nije imao strog stav nad Teom, Kalinom, Lazom i pogotovo Petrušev.. Šta misliš nije uradio da im ovu predstavu ne dozvoli? Jel nisu uopšte trenirali? Ja sam pre mišljenja da su neki igrači sebi uzeli tu slobodu, jer, može im se, nije se moglo to videti kod Browna ili Rokasa, Yaga...

Pa, on im je trener. Posle prvih 20 minuta prve utakmice trebalo je nekoliko igraca da posalje u svlacionicu pa taman igrali sa ova dva juniora koje smo registrovali, makar da se klinci izigraju.

On 16. 6. 2025. at 20:31, MiddleClass said:

I Sfero i Jago i Kenan porucili da ostaju.

Nisu svesni u kojim vukojebinama Miško može da nađe kupca i Yago postane ikona Hong Kong Fu Basket fantom

On 16. 6. 2025. at 21:42, harper lee said:

Pa, on im je trener. Posle prvih 20 minuta prve utakmice trebalo je nekoliko igraca da posalje u svlacionicu pa taman igrali sa ova dva juniora koje smo registrovali, makar da se klinci izigraju.

Ok, old school... Može to Radonja sa mladim lupam, Gudurićem... Ali u današnje vreme sa tim igračima, ko to još radi?

On 16. 6. 2025. at 21:57, assignment said:

Ok, old school... Može to Radonja sa mladim lupam, Gudurićem... Ali u današnje vreme sa tim igračima, ko to još radi?

Recimo, Monako sa Dzejmsom pre jedva nekoliko dana. Real je pre par sezona otpilio tri veterana sa dugogodisnjim stazom u tom klubu zbog kurcobolje. Ozbiljni klubovi reaguju na takve stvari da bi zastitili svoju reputaciju. Na fore tipa "ja igram kad ja hocu" odgovor je "onda te i ja platim kad ja hocu".

Govorili su i igrači i treneri da od toga nema ništa.

Igrači su prezaštićeni i mora da se dogodi neki eksplicitni ispad na primer, da se bukvalno ne pojave na utakmici da bi klub mogao da ih kazni.

Čović je bolesno pumpao dok je bio u klubu, nije hteo da prepusti nijedan trofej. Čak su njegovi novinari pisali kako je trofejniji od Nola lol

Sada iz kluba ide poruka "bitna je samo EL", nisam primetio da se iko nešto uzbudio niti oko aba lige, pa neće ni sad. Čini mi se da igrači rade šta hoće, ne postoji bilo kakav autoritet koji može da im podvikne.

On 16. 6. 2025. at 20:37, kurjak said:

Jasno, samo što sporazumni raskidi koštaju, i što si u podređenom položaju u pregovorima.

Al Ok, nek lupaju glavu, to im je posao.

Kada je u pitanju igrač na zalasku karijere, takav nema bolji opciju nego da prihvati položaj 16. igrača i traži svaki evro iz ugovora. Ali o tome je trebalo da razmišljaju onda kada su ih potpisivali.

Nema sta da se kuka sad. Selekcija ekipe je ocajna. Prestari smo, istroseni i neambiciozni. Nije bilo igraca koji bi da se dokazuje a ima nekog talenta, u ove dve utakmice. Cak je i domaca osnova odavno matora, ne interesuje ih.

Poznato je nepisano pravilo da za uspeh treba da imas savrsen spoj mladosti i iskustva. Iskustvo da zna kako pristupiti utakmici, mladost da hasluje kad treba. Mi smo jednostavno matori.

On 16. 6. 2025. at 20:42, ducca said:

Fićoslav je zaslužio da se pošalje nazad Barcokasu da ga malo vrati na fabrička podešavanja. Pa kad i on shvati da mu ovaj ne treba moliće Zvezdu da ga uzmu i uplate eventualno neki dinar. Ali više nisam siguran da je vredan tog obeštećenja i vrednosti ugovora koji se pominje po medijima (oko 2m godišnje). Za te pare dobija se rupa u odbrani, centar sa 5 skokova po meču i trojke 28% (uz slobodan pad u tom segmentu). To baš i nije neko ko bi trebao da bude oslonac tima i najskuplji (vrv) igrač. Ne kažem da tu nema mesta za napredak, naprotiv, ali njegov kurčeviti stav i egotrip ne obećavaju.

Petrušev je sisica koja nema takmičarski karakter. Iz tog razloga nikada neće napredovati više od ovoga što sada vidimo, jer on lično za sebe misli da je savršen i da čini plezir seljacima koji ga gledaju u Evropi.

Ideja da treba da radi na sebi je nepostojeća, jer misli da je popio sav talenat ovog sveta, ali ga eto, sudije mrze pa ne može da ga iskaže. Igra u odbrani, zagrađivanje, guranje sa znojavim muškim tijelima ga ionako ne zanima.

Teleport pise da je poslata ponuda Monekeu, 3 miliona za 2 godine, ovaj odbio i ocekuje pojacanu

Kenan me je baš opasno razočarao, očekivao sam od njega energiju i agresivnost, a dobili smo lelemudost i malo višeg Jaga. Za Jaga je od početka bilo jasno da nema šta da traži u EL takmičenju, ako smo odbili obeštećenje iz Rusije i dali mu jači ugovor (a jesmo) mi smo zaista budale na kvadrat.

Kalina se više posvetio šahu nego košarci, ako ima namjeru da igra basket mogao bi i da se vrati treninzima, ako nema može da zapali u Portoriko ili gdje već ima želju. Za te pare može se uzeti 5 puta bolji igrač, uz sav respekt prema njemu i svemu onom što nam je dao. On treba da predvodi borbenošću i disciplinom, a ne da gledamo ove lelemudske ispade.

Čovićev odlazak je jedan veliki indikator, šta god mi mislili o njemu on je imao autoritet.

On 16. 6. 2025. at 22:11, harper lee said:

Recimo, Monako sa Dzejmsom pre jedva nekoliko dana. Real je pre par sezona otpilio tri veterana sa dugogodisnjim stazom u tom klubu zbog kurcobolje. Ozbiljni klubovi reaguju na takve stvari da bi zastitili svoju reputaciju. Na fore tipa "ja igram kad ja hocu" odgovor je "onda te i ja platim kad ja hocu".

To sa Dzejmsom je zbog tuce u nocnom klubu, different cup of tea.... Ovo sa Realom se iskreno ne secam...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout