Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

7 minutes ago, pantelia said:

No need to fear

Kenan je nedavno dao sličnu izjavu. Ne znam kako će to rešiti.

• Replies 15.2k
  • Views 758.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

8 minutes ago, assignment said:

Za igrače se slažem, ali zašto misliš da im je Sfero to dozvolio? On sigurno nije imao strog stav nad Teom, Kalinom, Lazom i pogotovo Petrušev.. Šta misliš nije uradio da im ovu predstavu ne dozvoli? Jel nisu uopšte trenirali? Ja sam pre mišljenja da su neki igrači sebi uzeli tu slobodu, jer, može im se, nije se moglo to videti kod Browna ili Rokasa, Yaga...

Sfero ima moderan pristup kakav imaju američki treneri i mlađi evropski. Na primer neće da tera bekove da ostaju da šutiraju ili da kontroliše igrače šta rade u slobodno vreme i tako dalje. Meni je to sasvim u redu, ali je kod ove grupe igrača to očigledno ne funkcioniše jer nemaju profesionalnu etiku i ponos da održe minimum forme za aba plejof i kls nego mora sve to da se radi na obaveznim treninzima. Drugo, i na samoj utakmici se igrači često trude iz respekta prema treneru iako im se ne igra taj dan, a njega ove primadone očigledno ne jebu ni 2%.

Ja bih ovde pre svega debelo očistio roster, ostavio bih možda petoricu igrača. Onda može i Sfero da ostane da radi sa normalnim osobama koje će da popune roster. Menjao bih samo ako iskoči neki jasno bolji trener od njega kakvih nema mnogo. Ako ostanu svi koji su mu se popišali po glavi onda mora Sfero da ide.

3 minutes ago, kurjak said:

Kenan je nedavno dao sličnu izjavu. Ne znam kako će to rešiti.

Traže pare. Sa pravom naravno.

Rešiće se tako što će da im se nađe novi klub uz predhodnu najavu da će u zvezdi biti 13. i 14. igrač, a zbir plate iz novog kluba plus ono što im zvezda isplati biti veći od plate koju bi imali da ostanu u zvezdi.

Edited by Heaviside

I Sfero i Jago i Kenan porucili da ostaju.

Sta vele Kalina i Filip?

Kenan je zreo za Japan

Podbacio je na kraju sezone, imao sam viska zivaca za njega ali je prodo.

Jago je bozic batin mali pomocnik iz Simpsonovih

4 minutes ago, Heaviside said:

Traže pare. Sa pravom naravno.

Rešiće se tako što će da im se nađe novi klub uz predhodnu najavu da će u zvezdi biti 13. i 14. igrač, a zbir plate iz novog kluba plus ono što im zvezda isplati biti veći od plate koju bi imali da ostanu u zvezdi.

Jasno, samo što sporazumni raskidi koštaju, i što si u podređenom položaju u pregovorima.

Al Ok, nek lupaju glavu, to im je posao.

Edited by kurjak

Fićoslav je zaslužio da se pošalje nazad Barcokasu da ga malo vrati na fabrička podešavanja. Pa kad i on shvati da mu ovaj ne treba moliće Zvezdu da ga uzmu i uplate eventualno neki dinar. Ali više nisam siguran da je vredan tog obeštećenja i vrednosti ugovora koji se pominje po medijima (oko 2m godišnje). Za te pare dobija se rupa u odbrani, centar sa 5 skokova po meču i trojke 28% (uz slobodan pad u tom segmentu). To baš i nije neko ko bi trebao da bude oslonac tima i najskuplji (vrv) igrač. Ne kažem da tu nema mesta za napredak, naprotiv, ali njegov kurčeviti stav i egotrip ne obećavaju.

Pa ako je Bolomboj out ko zna koliko, Petrusev se mora potpisati, osim ako se ne planira bomba zvana Vucevic. Mozda ne vredi tih para kada se pogledaju njegova poslednja izdanja, ali to je igrac koji kad je fokusiran na igru u top 3 centra u EL.

Ja sam sve vreme za Sferopulosa...ali iskreno nemam argumente za to.

Ovo kako mi izgledamo nakon kupa a posebno zadnjih dva meseca je horor.

Ne vidim cime je on zasluzio da ima ovolike budzete a Radonja nije.

Ma kakav Vučević, čovek igra za 20 miliona dolara 😂

Možda za 5 godina

Za 5 godina kad stignu Vooch i gojazni Dončić navijaće za Zvezdu i ko nije nikad

11 minutes ago, JPM said:

I njemu se Bajern raspao u drugoj sezoni, gubili po 30-40 razlike, mislim da su završili kao poslednji.

Pa onda Pao, brodolom ... dešava se to i najboljim trenerima. Nije baš sve do njih.

25 minutes ago, JPM said:

Aman vise s tim Radonjicem.

Bitno da Dozet i onaj sto izgleda kao ljubitelj humusa, kraft piva i burgera ostaju, potreban je kontinuitet u upravljackoj strukturi

Sferopulos ugasio profil na X zbog pretnji smrću.

Nemam reči, "navijači" su ubedljivo najveći šljam koji gamiže po Srbiji.