8 hours ago8 hr Videlo se i posle prve utakmice da ih ovo ne zanima previše, neki su verovatno već spakovali kofere ... to je to.
8 hours ago8 hr Totalno me je zaboleo kurac kad smo dobili licencu, tako da ni igracima ne zameram nista The thrill is gone, cepkace se semenke od jeseni nadalje
7 hours ago7 hr 20 minutes ago, kurjak said:Videlo se i posle prve utakmice da ih ovo ne zanima previše, neki su verovatno već spakovali kofere ... to je to.A zanima ih da im plata legne na vreme. Koga zabole sta njih zanima ili ne zanima, oni su masno placeni da igraju kosarku dok ima takmicenja da se igraju. Ovo sto je Sferopulos dozvolio igracima granici se ne sa bezobrazlukom nego sa ludilom i da je pravde za to bi prvi morao da dobije otkaz, posle kojeg bi usledilo more otkaza Covicevim igracima koji su ga ovako bezobrazno izbusili.No, sto rece Nikodije, treba skinuti kapu igracima Spartaka koji su od pocetka druge cetvrtine, kad su shvatili s kim imaju posla, pokazali da su taman toliko bolji tim da je ovih ukupnih 30 razlike mozda i premalo kad se uzme u obzir koliko su pokazali oni a koliko mi. Zvezdu ne vredi ni komentarisati, vecini igraca samo treba reci da oni nisu placeni da igraju ono sto im se igra i da to mogu da praktikuju u nekom drugom klubu. Nama trebaju igraci koji imaju sportski motiv i omiljeni rekvizit im je kosarkaska lopta a ne ogledalo.
7 hours ago7 hr Naravno da KLS nema nikakvu važnost. To je valjda svima odavno jasno.Ostaje pitanje zašto je neko gurao priču kako je to najvažnije takmičenje posle EL. Jedino što meni pada na pamet je da na lažnom talasu neuspeha u najvažnijim takmičenje, žele da proguraju smenu trenera. Doduše Alimpije je nedavno produžio ugovor, to onda ostavlja samo ćelavog Obradovića. Edited 7 hours ago7 hr by *edited by mod
7 hours ago7 hr Just now, *edited by mod said:Naravno da KLS nema nikakvu važnost. To je valjda svima odavno jasno.Ostaje pitanje zašto je neko gurao priču kako je to najvažnije takmičenje posle EL. Jedino što meni pada na pamet je da na lažnim talasu neuspeha u najvažnijim takmičenje, žele da proguraju smenu trenera. Doduše Alimpije je nedavno produžio ugovor, to onda ostavlja samo ćelavog Obradovića.Ali i Sfero je produžio ugovor, što implicira da se mora obestetiti ukoliko mu se da otkaz.Slično je već bilo sa Obradovićem.
7 hours ago7 hr Just now, BWA said:Ali i Sfero je produžio ugovor, što implicira da se mora obestetiti ukoliko mu se da otkaz.Slično je već bilo sa Obradovićem.To je tek bila genijalna odluka. Nisam baš primetio da su se otimali oko njega a ni da je on želeo da ode negde. Sad JBG neka vide šta će ako im je baš stalo da dovedu Radonjića ili Obradovića.
7 hours ago7 hr Čisto sumnjam da Sfero odlazi, em smo ga produžili na dve godine, em nije zaslužio otkaz, jer je dokazao da je dobar trener. Ovakav kraj definitivno nije do njega, na terenu su igrači, od kojih npr. Kenan zaradjuje kao cela petorka Spartaka, i ne vidiš ni trunku razloga zašto i čime je zaslužio platu...Tako da se nadam da Teo i Lazić idu u penziju, Daum da potraži drugi klub, a sve ostalo je valjda pod ugovorom... Ako može i Babu da pošaljem u penziju, a Kalina u Spartak da završi gde je počeo... Treba nam igračka rekonstrukcija, i da se podmladimo...
7 hours ago7 hr Ne verujem da će menjati trenera, prelazni rok je skoro odrađen gde je trener imao mogućnost da bira.Igraš treće takmičenje dok je prelazni rok u jeku, dosta igrača već traži nove klubove i nije im baš do košarke.Naravno, to ne treba da bude opravdanje, igraš profi do kraja bez obzira na sve.Gledao sam poslednju utakmicu Mirotića za Armani, čovek pokido ... samo
7 hours ago7 hr 13 minutes ago, harper lee said:A zanima ih da im plata legne na vreme. Koga zabole sta njih zanima ili ne zanima, oni su masno placeni da igraju kosarku dok ima takmicenja da se igraju. Ovo sto je Sferopulos dozvolio igracima granici se ne sa bezobrazlukom nego sa ludilom i da je pravde za to bi prvi morao da dobije otkaz, posle kojeg bi usledilo more otkaza Covicevim igracima koji su ga ovako bezobrazno izbusili.Za igrače se slažem, ali zašto misliš da im je Sfero to dozvolio? On sigurno nije imao strog stav nad Teom, Kalinom, Lazom i pogotovo Petrušev.. Šta misliš nije uradio da im ovu predstavu ne dozvoli? Jel nisu uopšte trenirali? Ja sam pre mišljenja da su neki igrači sebi uzeli tu slobodu, jer, može im se, nije se moglo to videti kod Browna ili Rokasa, Yaga...
7 hours ago7 hr 2 minutes ago, kurjak said:Ne verujem da će menjati trenera, prelazni rok je skoro odrađen gde je trener imao mogućnost da bira.Igraš treće takmičenje dok je prelazni rok u jeku, dosta igrača već traži nove klubove i nije im baš do košarke.Naravno, to ne treba da bude opravdanje, igraš profi do kraja bez obzira na sve.Gledao sam poslednju utakmicu Mirotića za Armani, čovek pokido ... samo Normalno da nema logike da u trenutku kad juriš drugi klub tj da se pokažeš - ti igraš ko slepac, pa kome se tako preporučuješ.Dobro, pitanje je i koliko KSL utiče na utisak ali svejedno.Ajd, bi šta bi, čestitke Spartaku.
7 hours ago7 hr Bravo za Spartak. Drago mi je kada ljudi koji odluče da svoj novac doniraju košarci dobiju satisfakciju kroz rezultat. Treba ih negovati i podržavati na sve načine, a ne jebati ih kao što je Hemofarm bio jeban u svakoj plejof seriji protiv večitih. Da su uzeli poneki trofej i tako izgradili još veće ime možda bi ih Štada ili neko drugi zadržao u nekoj formi. Moćno tržište Sarajeva samo može da sanja o projektu kao što je Spartak.Što se Zvezde tiče, meni je ovo potpuno sramotan i nedopustiv pristup obavezama i povukao bih drastične poteze po cenu da ovi preplaćeni klošari razvalače klub po kojekakvim sudovima. Da, KLS u ovakvom formatu je totalno nepotreban, ali i treneru i igračima je i KLS u ugovorima i dobijaju plate i za juni mesec. Ne očekujem da se bacaju na glavu ali itekako bi morali da izađu na teren i igraju košarku kao profesionalni košarkaši plaćeni milione. Obradović sigurno ne dolazi jer se ne podnosi sa Čovićem koji ga je vukao kroz tabloide i naručivao njegovo blaćenje kao metod pritiska da oprosti dug, a nema šanse da će teleća glava koju su postavili da bude predsednik kluba da dovede trenera kome se Ćoki eksplicitno protivi. Posle Budućnosti sam bio za ostanak Sfera, sad već nisam siguran. Postavlja se pitanje da li on uopšte može da kontroliše ovu grupu ocvalih primadona ili bi njegov ostanak imao smisla samo ako se očisti skoro ceo tim.
7 hours ago7 hr 4 minutes ago, kurjak said:Ne verujem da će menjati trenera, prelazni rok je skoro odrađen gde je trener imao mogućnost da bira.Igraš treće takmičenje dok je prelazni rok u jeku, dosta igrača već traži nove klubove i nije im baš do košarke.Naravno, to ne treba da bude opravdanje, igraš profi do kraja bez obzira na sve.Gledao sam poslednju utakmicu Mirotića za Armani, čovek pokido ... samo Ajde ok treće takmičenje, ali to što je počela pijaca ne znači i ne opravdava da igraš ništa, a plaćen si.. Evo igra se još u Španiji, Italiji, Turskoj, svuda se kidaju, ne mrsomude kao Petrušev...
7 hours ago7 hr No need to fearUpitali smo ga da li planira i sledeće sezone da igra za Crvenu zvezdu sa kojom ima ugovor."Naravno, želim da igram ovde sledeće sezone. Želim da igram ovde, imam još dve godine uradiću sve da ostanem ovde i nastavim da napredujem", dodao je Jago.