Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Just now, assignment said:

Šta je sa Temom, njemu istekla kazna, verovatno povredjen?

Ma, on je verovatno prestao da trenira i odjavio sezonu jos pre par meseci. Upravo gledamo najgori moguci scenario kad se skupi ekipa matorih drugara da proba, igrali su dok su igrali i sad im se vise ne igra.

Imamo nula ubacenih suteva spolja, ocigledan dokaz da niko nije ni pogledao na kos ko zna otkad.

• Replies 15.2k
  • Views 756.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Ne pamtim da mi se neki igrac toliko brzo ogadio koliko mi se ogadio Petrusev u poslednjih nekoliko utakmica.

Vidim na lajvskoru da smo dali 12 (slovima: dvanaest) poena za 1/4 lolol

Jao bre

Kostic je na pipremama U19 ekipe, na kojima bi trebao da bude i Bosnjakovic ali njemu valjda Partizan ne dozvoljava. Koliko mi je poznato Kostic nije bio u Americi , pre piprema sa reprezentacijom, ucestvovao je na kosarkaskom kampu u Trevizu.

Edited by Micko8

22 minutes ago, Nikodije said:

Dajte Cerovinu umesto Odželeja i Nvore ako nije kasno

Cerovina je inace zvezdas i san mu je da nastupi za CZ.

Užasni smo, večeras pre svega u napadu, ali jedva čekam da vidim procente Cerovine, Miletića, Gordića i Momirova u finalu.

11 minutes ago, harper lee said:

Ne pamtim da mi se neki igrac toliko brzo ogadio koliko mi se ogadio Petrusev u poslednjih nekoliko utakmica.

Pa stalno on lelemudi u tim nebitnim utakmicama, nije ovo prvi put. Al kad je tvrdo pojavi se. Bolje nego da je obrnuto.

Kenan kamenjaš

Počeo prelazni rok, kome je sad do košarke.

Krajnje neprijatan timski raspad. Gomila pojedinaca/rekreativaca koji jedva čekaju kraj sezone. Sramotno do kraja

Stoka razlike bi bio prigodan završetak sezone.

Edited by ducca

IMG_20250616_204446.jpg

Боље је овако... боље сада него када почне следећа сезона.

Само, било би глупо ако су играчи наместила Јаниса да се не направи чистка и међу њима.

А онда се опет сетим ко прави селекцију... ко ће бирати тренера... небитно је свакако

Bas me zanima hoce li puci po Sferu ili igracima ili cemo kao svjezi Drcelin projekat se praviti mrtvi kao i za sve lose u sns Srbiji.

Neću da pljujem po ovim našim ciganima, nema veze.

Umesto toga čestitke Spartaku, dve vrh tekme. Dobili smo ozbiljan klub na tzv. severu Srbije. Neka uzmu titulu.

Edited by Nikodije

Drcela ne zna osnovna pravila u kosarci i verovatno ne zna da nabroji 3 igraca Zvezde.

Poraz od Buducnosti je na jednu loptu, ovo je vec ogromna sramota.

Po nekoj logici, Sferopulos ce biti bivsi, pre nego sto udje u autobus za BG.