2 hours ago2 hr Just now, assignment said:Šta je sa Temom, njemu istekla kazna, verovatno povredjen?Ma, on je verovatno prestao da trenira i odjavio sezonu jos pre par meseci. Upravo gledamo najgori moguci scenario kad se skupi ekipa matorih drugara da proba, igrali su dok su igrali i sad im se vise ne igra.Imamo nula ubacenih suteva spolja, ocigledan dokaz da niko nije ni pogledao na kos ko zna otkad.
2 hours ago2 hr Ne pamtim da mi se neki igrac toliko brzo ogadio koliko mi se ogadio Petrusev u poslednjih nekoliko utakmica.
2 hours ago2 hr Kostic je na pipremama U19 ekipe, na kojima bi trebao da bude i Bosnjakovic ali njemu valjda Partizan ne dozvoljava. Koliko mi je poznato Kostic nije bio u Americi , pre piprema sa reprezentacijom, ucestvovao je na kosarkaskom kampu u Trevizu. Edited 2 hours ago2 hr by Micko8
2 hours ago2 hr 22 minutes ago, Nikodije said:Dajte Cerovinu umesto Odželeja i Nvore ako nije kasnoCerovina je inace zvezdas i san mu je da nastupi za CZ.
2 hours ago2 hr Užasni smo, večeras pre svega u napadu, ali jedva čekam da vidim procente Cerovine, Miletića, Gordića i Momirova u finalu.
2 hours ago2 hr 11 minutes ago, harper lee said:Ne pamtim da mi se neki igrac toliko brzo ogadio koliko mi se ogadio Petrusev u poslednjih nekoliko utakmica.Pa stalno on lelemudi u tim nebitnim utakmicama, nije ovo prvi put. Al kad je tvrdo pojavi se. Bolje nego da je obrnuto.
1 hour ago1 hr Počeo prelazni rok, kome je sad do košarke. Krajnje neprijatan timski raspad. Gomila pojedinaca/rekreativaca koji jedva čekaju kraj sezone. Sramotno do kraja
1 hour ago1 hr Боље је овако... боље сада него када почне следећа сезона.Само, било би глупо ако су играчи наместила Јаниса да се не направи чистка и међу њима.А онда се опет сетим ко прави селекцију... ко ће бирати тренера... небитно је свакако
1 hour ago1 hr Bas me zanima hoce li puci po Sferu ili igracima ili cemo kao svjezi Drcelin projekat se praviti mrtvi kao i za sve lose u sns Srbiji.
1 hour ago1 hr Neću da pljujem po ovim našim ciganima, nema veze.Umesto toga čestitke Spartaku, dve vrh tekme. Dobili smo ozbiljan klub na tzv. severu Srbije. Neka uzmu titulu. Edited 1 hour ago1 hr by Nikodije
1 hour ago1 hr Drcela ne zna osnovna pravila u kosarci i verovatno ne zna da nabroji 3 igraca Zvezde.Poraz od Buducnosti je na jednu loptu, ovo je vec ogromna sramota.Po nekoj logici, Sferopulos ce biti bivsi, pre nego sto udje u autobus za BG.