Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Prvo Tavares, a onda Musa laktovima cepaju lica igraca Unikahe. Ovo poslednje Musino je umobolno sklanjanje igraca slobodnom rukom. I ladno priznaju poene Reala koji su dosli posle lakta, ne mogu da poniste 😂

• Replies 15.2k
  • Views 753.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Karter ziga

Capili smo ga pre svih kao Lojda svojevremeno

Cini se da ce na trzistu biti mnogo vise igraca nego sto se ocekuje, zahvaljujuci napadu Izraela na Iran. Oturu je od done deal preko noci dosao do having second thoughts.

Just now, harper lee said:

Cini se da ce na trzistu biti mnogo vise igraca nego sto se ocekuje, zahvaljujuci napadu Izraela na Iran. Oturu je od done deal preko noci dosao do having second thoughts.

Ako im ubace klauzulu da ne moraju da igraju u Izraelu, onda će biti ok.

Još kada se setim kako je pre svega par dana Hapoel uslovljavao igranje u ABA domaćim terenom u Tel Avivu.

Just now, *edited by mod said:

Ako im ubace klauzulu da ne moraju da igraju u Izraelu, onda će biti ok.

Još kada se setim kako je pre svega par dana Hapoel uslovljavao igranje u ABA domaćim terenom u Tel Avivu.

A gde će da žive i treniraju? Itudisova zgrada je pogođena.

Nema od tog posla ništa (i milo mi je jako)

Moguće da će i FIBA doneti odluku da mogu raskinuti ugovore, više od 90% su Ameri.

1 minute ago, Valk said:

A gde će da žive i treniraju? Itudisova zgrada je pogođena.

Nema od tog posla ništa (i milo mi je jako)

U Bugarskoj recimo. Beograd teško da mogu da dobiju uz Večite, Vaterpolo i koncerte.

Naravno da ne podržavam

1 minute ago, *edited by mod said:

U Bugarskoj recimo. Beograd teško da mogu da dobiju uz Večite, Vaterpolo i koncerte.

Naravno da ne podržavam

Znači ceo tim da se seli u Sofiju. Čisto sumnjam da će Izraelcima u timovima Hapoela i Makabija kao i stručnim štabovima biti dozvoljeno da se u ratnom stanju sklone iz zemlje.

Naravno da treba da se nose u tri lepe što dalje od nas, pas mater onom ko ih je i ove sezone doveo u Pionir.

Edited by Valk

šta su krivi košarkaški klubovi?

Tendenciozno pitanje ali nisam ti baš ja prava adresa.

Problem vidim u svemu što ima veze sa Izraelom trenutno kao i činjenici da je prisustvo njihovog kluba bezbednosni rizik po stanovnike Beograda i Srbije.