Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

On 15. 6. 2025. at 11:26, Nikodije said:

Mora tim da bude mlađi i gladniji. Previše veterana imamo. Ako su tačno ove insajderske vesti rekao bih da su to shvatili i da idu u podmlađivanje.

+1

Lorenco tek puni 35. Najbolje godine za pleja fantom

• Replies 15.4k
  • Views 772.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

I takav je bolji od cmm. Ali za njega videh da ide u Španiju negde, ne znam kakve veze ima sa nama.

On 15. 6. 2025. at 11:34, Nikodije said:

I takav je bolji od cmm. Ali za njega videh da ide u Španiju negde, ne znam kakve veze ima sa nama.

To za reprezentaciju možda. Baš se jako nudio pre kraja sezone, a kontam da bi se i većina navijača vrlo obradovala.

On 15. 6. 2025. at 10:51, harper lee said:

Mislio sam da ovako nesto nikad necu napisati ali za mene je najvece igracko razocarenje ove sezone bio Nikola Kalinic, mozda zato sto je on poslednji igrac na svetu od kojeg sam ocekivao da ce se potpuno raspasti i izjebati saigrace kad dodju utakmice za trofej. O Teodosicu, Nedovicu i Petrusevu smo svi sve znali i pre pocetka ove sezone ali da ce Kalina pokazati ovoliku neodgovornost i kurcobolju to mi stvarno nije padalo na pamet. Do ove sezone mi je bio primer za igraca koji se uvek pojavi u najboljem izdanju kad je najvaznije, ova izdanja u poslednje vreme su bas bila neprijatna za gledanje.

kalinica su mnogo privatno cimali, jer ne zeli da se pravi da je cjaci, klub ga naravno nije dovoljno zastitio i dobijes jako podeljenu paznju i slab fokus.

On 15. 6. 2025. at 12:08, uini said:

kalinica su mnogo privatno cimali, jer ne zeli da se pravi da je cjaci, klub ga naravno nije dovoljno zastitio i dobijes jako podeljenu paznju i slab fokus.

Sigurno je to, kako je prošli put kidao kad je imao ono breme zbog Kosova i plaćanje harača crkvi?

Jednostavno je ostario

On 30. 5. 2025. at 16:55, Jimmy Kowalski said:

U 100 marke da niko od njih nece zavrsiti iza resetaka..

Šta 100 marke

U kuću sa okućnicom

On 15. 6. 2025. at 13:30, garmonbozia said:

Sigurno je to, kako je prošli put kidao kad je imao ono breme zbog Kosova i plaćanje harača crkvi?

Jednostavno je ostario

E sad, ako je neke pređašnje pritiske dobro podneo to mora automatski da znači i da će sve kasnije pritiske, drugačije po intezitetu i razlogu i pod drugačijim životnim okolnostima dobro da podnese. Ne ide to tako tj. nije ni blizu dovoljno za lakonski zaključak.

Prvih nekoliko meseci sezone je verovatno ono što od Kalinića u ovim godinama može da se dobije ako je fokusiran. Partije vidno ispod njegovog prajma, ali i dalje dobre partije na evroligaškog nivou. Zašto je završnicu sezone odigrao bedno pre svega što se ponašanja i pristupa tiče ne znam, ali teško da je starost glavni razlog.

Verovatno je spoj oba.

Svakako, uz neku ulogu sa njegovih početaka u Feneru, druga će se pesma pevati. Nvora ga može dosta rasteriti, uz još jednog ozbiljnog pleja ili beka.

Edited by Milošica

Kalinić je odigrao brutalnu EL sezonu. Uz jedan vidan pad forme u jednom trenutku, ali sve ostalo je bilo na izuzetnom nivou.

Ima Kalinić problema sa kolenom, to ga muči već neko vreme.

On 15. 6. 2025. at 13:30, garmonbozia said:

Jednostavno je ostario

ako je tacno ono sto sam cuo a verovatno jeste, ovo je mnogo grdje

Ima dobre statse, 58% FG i 44% 3PT što jeste brutalno, 4 skoka, 9 poena, 2.6 asista za 27 minuta, ali ne bih baš rekao da je brutalna sezona iako jeste generalno dobro igrao Evroligu. Vidi se iz toga da nije toliko star da ne može da odigra dobar plejof aba i kls, da ne gađa publiku i slično nego da su neki drugi razlozi u pitanju. Pad forme bi bio prihvatljiv ali ovo što radi je ispod svakog nivoa.

On 15. 6. 2025. at 14:14, Heaviside said:

E sad, ako je neke pređašnje pritiske dobro podneo to mora automatski da znači i da će sve kasnije pritiske, drugačije po intezitetu i razlogu i pod drugačijim životnim okolnostima dobro da podnese. Ne ide to tako tj. nije ni blizu dovoljno za lakonski zaključak.

Prvih nekoliko meseci sezone je verovatno ono što od Kalinića u ovim godinama može da se dobije ako je fokusiran. Partije vidno ispod njegovog prajma, ali i dalje dobre partije na evroligaškog nivou. Zašto je završnicu sezone odigrao bedno pre svega što se ponašanja i pristupa tiče ne znam, ali teško da je starost glavni razlog.

Kalini je završnica EL najbolji deo sezone.

Baš je izriljao protiv Reala, Efesa, Panatinaikosa i Bajerna.

Nažalost sve 4 utakmice smo izgubili.

Što se tiče cele sezone Kalina nije više na fizičkom nivou koji zahteva njegov stil igre.

Ono protiv Budućnosti i sinoć kad ga je Cerovina pojeo je čista nemoć.

On 15. 6. 2025. at 15:38, sigurnost said:

Kalini je završnica EL najbolji deo sezone.

Baš je izriljao protiv Reala, Efesa, Panatinaikosa i Bajerna.

jedino po tome se vrednuje učinak u sezoni, kad je bilo najvažnije

nije sam nosio ekipu do pobede kao nekada, ali nije se ni raspadao

sigurno se niko neće ocenjivati po "utakmicama za trofej" u aba ligi i ovome što se sad igra, šta god da je, nebitno

Edited by levi

Karter zatrpava Real u 3/4

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout