14 hours ago14 hr 1 minute ago, Gutterball said:Ništa, sad neka i Sfero zameni 15 igrača...Ko bi bio vaš Balša u tom scenariju?
14 hours ago14 hr 11 minutes ago, *edited by mod said:Ko bi bio vaš Balša u tom scenariju?dzon braun treci. samo bi bio dobar
14 hours ago14 hr Brat Dear John jedini koji je juce posteno pristupio tekmi. Produzavaju Nedaru Bolikurcizam, umjesto da su prvo Dear Johna produzili.Da, i bas mi drago zbog Alimpija. Edited 14 hours ago14 hr by hrkljush boys_2
13 hours ago13 hr 1 hour ago, uini said:dzon braun treci. samo bi bio dobarNe uklapa se. Mora da je uzeo prethodnu ABA i da je domaći igrač.
12 hours ago12 hr 2 hours ago, uini said:nije da branim sferopulosa ali postoji i tzv front office, koji ima pravo i sferopulosu i igracima da skrene paznju, odvojeno ili zajedno.Njih podrazumevam, kao što podrazumevam i da bi im u normalnoj zemlji maksimum bio da vode dečju igraonicu ili lokalni košarkaški klub. Sferopulosu to navodno nije maksimum u karijeri, pa od njega očekujem više.
12 hours ago12 hr 37 minutes ago, *edited by mod said:Ne uklapa se. Mora da je uzeo prethodnu ABA i da je domaći igrač.on je sada zvezdino dete pa nasledjuje sve prethodne titule & kosheve sa kalisha
11 hours ago11 hr Mislio sam da ovako nesto nikad necu napisati ali za mene je najvece igracko razocarenje ove sezone bio Nikola Kalinic, mozda zato sto je on poslednji igrac na svetu od kojeg sam ocekivao da ce se potpuno raspasti i izjebati saigrace kad dodju utakmice za trofej. O Teodosicu, Nedovicu i Petrusevu smo svi sve znali i pre pocetka ove sezone ali da ce Kalina pokazati ovoliku neodgovornost i kurcobolju to mi stvarno nije padalo na pamet. Do ove sezone mi je bio primer za igraca koji se uvek pojavi u najboljem izdanju kad je najvaznije, ova izdanja u poslednje vreme su bas bila neprijatna za gledanje.
11 hours ago11 hr Jeste razočenje ali Kalina ima ogroman kredit zbog prethodna dva mandata, posebno sezona 21/22 kada je celu ekipu stavio na leđa i nosio je, pokazujući neviđene liderske sposobnosti.Raspao se u Barsi, bio je tamo frustriran zbog sporedne uloge, čak je bio van tima poslednjih mesec- dva, čini se da nema snage i motiva za ono što Zvezdi treba od njega. Ipak, treba ga ostaviti samo sa manjom ulogom i potrošnjom, pustiti ga da proba da nađe taj motiv i želju. Može on i dalje da bude od koristi.
11 hours ago11 hr Bilo je jasno i pre početka sezone da Kalinić nije igrač na koga se naviklo, njegov poslednji stint u Barsi je to jasno pokazivao, ali gledajući kakav je bio u Zvezdi prethodni put, tu se malo zamaglila percepcija njega kao igrača. Ipak je prošlo neko vreme od tada i wear and tear je učinio svoje. Igrači njegovog tipa ne traju baš dugo. Plus je onako specifičan lik i siguran sam da može da podigne ekipu kada treba ali isto tako mislim da ima amplitude gde može da bude poguban za tim što se ponašanja tiče. Slušao sam ga kod Luke i Kuzme kad je bio, to što on priča tamo, to nije Kalinić koji postoji realno, dal je tako velika razlika ili jako dobro kenja, ne znam, ali je baš specifičan lik. Inače mu poznajem brata od strica i mogu da kažem da je to jedan od najboljih ljudi u životu što znam.
11 hours ago11 hr 1 minute ago, Nikodije said:Jeste razočenje ali Kalina ima ogroman kredit zbog prethodna dva mandata, posebno sezona 21/22 kada je celu ekipu stavio na leđa i nosio je, pokazujući neviđene liderske sposobnosti.Raspao se u Barsi, bio je tamo frustriran zbog sporedne uloge, čak je bio van tima poslednjih mesec- dva, čini se da nema snage i motiva za ono što Zvezdi treba od njega. Ipak, treba ga ostaviti samo sa manjom ulogom i potrošnjom, pustiti ga da proba da nađe taj motiv i želju. Može on i dalje da bude od koristi.Ma, Kalina meni nije sporan, samo kazem da sam razocaran njegovom sezonom, narocito ponasanjem. Prezirem karaktere poput Nedovica ili Petruseva (govorim o ponasanju na terenu, ne privatno) ali za karaktere poput Kaline bih do juce u rat isao.
11 hours ago11 hr Mora tim da bude mlađi i gladniji. Previše veterana imamo. Ako su tačno ove insajderske vesti rekao bih da su to shvatili i da idu u podmlađivanje.