20 hours ago20 hr 6 minutes ago, harper lee said:Ovde osim Brauna svi igraju kao da znaju da sledece godine nece biti u timu. Ne zna se da li je veci raspad u napadu ili u odbrani.Samo otvoriti vrata svlačionice reći: BEŽITE!
20 hours ago20 hr 2 minutes ago, MiddleClass said:I Sfero i klub orevise popustaju igracima..Treba konkretno govoriti o imenima. Ove utakmice u ovom sastavu treba da dobijaju Petrusev, Kalinic i Nedovic a ne zna se ko je od njih trojice gori i manje zainteresovan za utakmicu.
20 hours ago20 hr Ma nek se teraju u kurac. Nek su im svima odreda rekli da ne računaju na njih opet je neprihvatljivo ovako igrati. Izašli su na teren da se takmiče u košarci i to za masne pare, a ne u rudnik da kopaju za crkavicu pa da zabušavaju. Takmičarski duh, profesionalna etika, ljubav prema igri i takmičenju, samopoštovanje…Danas sam igrao 3x3 turnir u austrijskom selu sa nepunom 41 godinom, zamalo opšta tuča da izbije u polufinalu, sve seva, bacamo se po podu…nagrada naravno simbolična…i sad sam pokušao da gledam ovu družinu pizda kako neće da priđu čoveku koji se sprema da šutne trojku. da ti se ogadi profi sport.
19 hours ago19 hr 22 minutes ago, harper lee said:Treba konkretno govoriti o imenima. Ove utakmice u ovom sastavu treba da dobijaju Petrusev, Kalinic i Nedovic a ne zna se ko je od njih trojice gori i manje zainteresovan za utakmicu..Ko god, ali zna se kako se ovo interno rjesava...
19 hours ago19 hr Srećom ne gledam, izgubila mi se Arena Premium.Efes i Bešiktaš igraju majstoricu, samo pršti.
19 hours ago19 hr Neće samo performanse, mora i glava na zemlji. Ko zna gde je trenutno s mozgom ova skupina igrača.
19 hours ago19 hr 4 minutes ago, MeanM@ said:Neće samo performanse, mora i glava na zemlji. Ko zna gde je trenutno s mozgom ova skupina igrača.Ništa što se u Crnoj Reci ne bi zalečilo.
19 hours ago19 hr Hahah šta je ovo krv ti jebemUpalio sam opet i ide sekvenca - Nedoviću čovek posle čeonog auta potpuno ostane sam i pogodi, onda Nedović pas iz skoka koji prođe na sreću a imao šut sa linije za tri, dobija povratnu i ispali je sa 8 metara, onda ga čovek prođe i pogodi uz nesfirani debilski faul sa 4 metra, pa ide faul Brauna na šutu na tri i onda kenan ide na ulaz i nabija loptu u ivicu table
19 hours ago19 hr Just now, sigurnost said:Ništa što se u Crnoj Reci ne bi zalečilo.pre 25 godina bi im trener bukvalno nalupao šamare svima redom na poluvremenu, a posle utakmice bi i neko iz uprave ušao da im udeli par komplimenata i saopšti visinu bonusa sve i da pobede na kraju Edited 19 hours ago19 hr by Heaviside
19 hours ago19 hr Arena 3 Premium, poslednjih 6 minuta, Alimpije na +8. Jbš ovu zajebanciju. Uznemiren sam spoznajom da Efes ima lika koji se preziva Uznemiroglu.