Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

I Sfero i klub orevise popustaju igracima..

• Replies 15.1k
  • Views 752.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

6 minutes ago, harper lee said:

Ovde osim Brauna svi igraju kao da znaju da sledece godine nece biti u timu. Ne zna se da li je veci raspad u napadu ili u odbrani.

Samo otvoriti vrata svlačionice reći: BEŽITE!

2 minutes ago, MiddleClass said:

I Sfero i klub orevise popustaju igracima..

Treba konkretno govoriti o imenima. Ove utakmice u ovom sastavu treba da dobijaju Petrusev, Kalinic i Nedovic a ne zna se ko je od njih trojice gori i manje zainteresovan za utakmicu.

Ma nek se teraju u kurac. Nek su im svima odreda rekli da ne računaju na njih opet je neprihvatljivo ovako igrati. Izašli su na teren da se takmiče u košarci i to za masne pare, a ne u rudnik da kopaju za crkavicu pa da zabušavaju. Takmičarski duh, profesionalna etika, ljubav prema igri i takmičenju, samopoštovanje…

Danas sam igrao 3x3 turnir u austrijskom selu sa nepunom 41 godinom, zamalo opšta tuča da izbije u polufinalu, sve seva, bacamo se po podu…nagrada naravno simbolična…i sad sam pokušao da gledam ovu družinu pizda kako neće da priđu čoveku koji se sprema da šutne trojku. da ti se ogadi profi sport.

Odavno neato sramotnije i odvratnije nisam gledao.

22 minutes ago, harper lee said:

Treba konkretno govoriti o imenima. Ove utakmice u ovom sastavu treba da dobijaju Petrusev, Kalinic i Nedovic a ne zna se ko je od njih trojice gori i manje zainteresovan za utakmicu.

.

Ko god, ali zna se kako se ovo interno rjesava...

Izvesni Medarevic skoluje Filipa "ja igram samo NBA" Petruseva.

Kod Covica ovo nije moglo. Drcela je i doveden da bi ovako izgledali fantom

Srećom ne gledam, izgubila mi se Arena Premium.

Efes i Bešiktaš igraju majstoricu, samo pršti.

Neće samo performanse, mora i glava na zemlji. Ko zna gde je trenutno s mozgom ova skupina igrača.

4 minutes ago, MeanM@ said:

Neće samo performanse, mora i glava na zemlji. Ko zna gde je trenutno s mozgom ova skupina igrača.

Ništa što se u Crnoj Reci ne bi zalečilo.

Hahah šta je ovo krv ti jebem

Upalio sam opet i ide sekvenca - Nedoviću čovek posle čeonog auta potpuno ostane sam i pogodi, onda Nedović pas iz skoka koji prođe na sreću a imao šut sa linije za tri, dobija povratnu i ispali je sa 8 metara, onda ga čovek prođe i pogodi uz nesfirani debilski faul sa 4 metra, pa ide faul Brauna na šutu na tri i onda kenan ide na ulaz i nabija loptu u ivicu table

Just now, sigurnost said:

Ništa što se u Crnoj Reci ne bi zalečilo.

pre 25 godina bi im trener bukvalno nalupao šamare svima redom na poluvremenu, a posle utakmice bi i neko iz uprave ušao da im udeli par komplimenata i saopšti visinu bonusa sve i da pobede na kraju

Edited by Heaviside

Arena 3 Premium, poslednjih 6 minuta, Alimpije na +8. Jbš ovu zajebanciju.

Uznemiren sam spoznajom da Efes ima lika koji se preziva Uznemiroglu.

Ljudi se cimaju po ovoj vrućini, a mogli su fono da lade jaja u mlakoj vodi.