10 hours ago10 hr 1 minute ago, Heaviside said:Pa dobar je za drugog pleja, miljama iznad Jaga i ovogodišnjeg Tea.A pri tome, svakako se juri ozbiljan bek nevezano za dolaske Lolite i Kartera.
10 hours ago10 hr Just now, Milošica said:A pri tome, svakako se juri ozbiljan bek nevezano za dolaske Lolite i Kartera.Kenan, Nedovic plus ozbiljan bek? Moze!
10 hours ago10 hr Just now, MiddleClass said:Kenan, Nedovic plus ozbiljan bek? Moze!Kenan navodno ne ostaje tj. valjda jure trojicu na 1-2
10 hours ago10 hr 2 minutes ago, MiddleClass said:Kenan, Nedovic plus ozbiljan bek? Moze!Ne bi me čudilo bez Kenana.
10 hours ago10 hr 1 minute ago, Heaviside said:Kenan navodno ne ostaje tj. valjda jure trojicu na 1-2Pod ugovorom je, ali rado bih ga ispratio.
10 hours ago10 hr 3 minutes ago, MiddleClass said:Nema mi logike i Nvora i Odzelej...Trebaju nam dva krila umesto Dauma i Gidraitisa. Nisam ni ja siguran da bi baš njih dvojica bila dobar tandem ali me ne čudi da traže dva igrača tu. Odželej bih rekao da je više igrao na 4 nego na 3 ali možda grešim.
10 hours ago10 hr Ako bekovska linija™ bude u sastavu CMM, Lo, Karter, NN, Miljenović kako se najavljuje, veliko je pitanje koliko je to bolje nego ove sezone, i da li je bolje uopšte. Jeste malo mlađe.
9 hours ago9 hr Ovde osim Brauna svi igraju kao da znaju da sledece godine nece biti u timu. Ne zna se da li je veci raspad u napadu ili u odbrani.